delirdim mi sasirdimmi kecileri kacirdimmi

b12 yi doktora görünmeden alsam sorun olur mu?
tabiki de sorun olur. Basit bir vitamin gibi görüp kafamiza göre ilac aliyoruz ama her seyin fazlasi zarar. Zor bir sey degil bir dahiliyeye gidin durumu anlatin. Detayli bir kan tahlili istiyorum deyin. Hatta uygun gorurse mr falan da cektirebikirsiniz. Ben bir defa sirf icim rahat etsin diye cektirmistim bu gibi sebepler yüzünden. Ama tek sorun b12 eksikligi ve psikolojik çöküntüydü. İcim rahatlamisti en azindan. Size de tavsiye ederim dr a gorunmenizi.

Ayrica b12, c vitamini gibi günlük bir vitamin degil. Vucut depo ediyor b12 yi. O yuzden kafaniza gore almamanizi tavsiyr ederim. Ki doktorlar daa gereksiz vitamin alimini tavsiye etmiyor. Fazlasi bazi organlara zarar verebiliyor.

hayatim sadece cok stressli ama mutluyum, bu stress beni huzursuz etmiyor. hayati dolu dolu yasadigimi hissetiriyor. 6 saatlik uykuyla duruyorum ama yetiyor sanirim

Öyle ama bu yaptıklarınız sürekli oluyor farkındaysanız bence doktora görünün acilen.

kız başlığı yazdığını da unuttun mu :D

sağlık ocağında kan değerlerine baktırmak zor bir iş değil,

b12 yi doktora görünmeden alsam sorun olur mu?
Doktora gidemiyorsanız aile hekiminiz de yapabilir tahlilleri. Oda yazabilir. Ben kansızlık ve b12 eksikliği için test yaptırmıştım ikiside düşüktü,aile hekimimle 6 ay tedavi gördüm. 3 aylık ilaç yazmıştı bana,sonrasında tekrar bakıldı,3 aylık ilac tekrardan yazdı.

bunamak gibi adlandıramayız da sizde vitamin eksikliği olabilir
ve tabiki günümüzde stressiz olmaz stres olduğunda bunlarıda beraberinde getiriyor.

Doktorluk bisey yok bence.. kafa cok dolu hepsi bu...

Benzer seyleri yasiyorum bende

Bunamak değildir de kafanız çok dolu ve dedikleri gibi b12 vb. eksikler de olabilir, nolur nolmaz doktora gidin yine de bence, en azından içiniz rahatlasın yani, bir üyenin de dediği gibi bu şekilde anı yaşayamıyorsunuz.

bende çok sık birşeyleri unutuyordum B12 eksikliği vardı ama hala her şeyi not defterime yazarım çünkü takip edemiyorum unutuyorum aklım dağılıyor mesela düzleştiriciyi fişten cektim mi unuturum o yüzden fişten cekerken '' düzleştirici fişten çıkardım'' diyorum görsel ve ses olarak destekliyorum yoksa bütün gün onu düşünürüm :D
Stresli zamanlarda ve vitamin eksikliğindendir bir doktora git ve en yakın zamanda iyi bir uyu bence dinlenmeye ihtiyacın var bir kaç gün rapor alsan sana çok iyi gelir

bende çok sık birşeyleri unutuyordum B12 eksikliği vardı ama hala her şeyi not defterime yazarım çünkü takip edemiyorum unutuyorum aklım dağılıyor mesela düzleştiriciyi fişten cektim mi unuturum o yüzden fişten cekerken '' düzleştirici fişten çıkardım'' diyorum görsel ve ses olarak destekliyorum yoksa bütün gün onu düşünürüm :KK70:
Stresli zamanlarda ve vitamin eksikliğindendir bir doktora git ve en yakın zamanda iyi bir uyu bence dinlenmeye ihtiyacın var bir kaç gün rapor alsan sana çok iyi gelir

oglum raporluyum birak beni kendi halime:bicak::KK1::KK15:

Kesinlikle doktora gitmelik kadar var. Çünkü bir değil iki değil kaç kere yaşamışsınız. Aile de erken bunama gibi hastalıklar var mı ?

uykusuzluk yogun düşünceler sizi bu hale sokabilir.
düzenli bir insanmısınız yoksa dagınık mı?

Allh yardimciniz olsun muhakkak bir gidin hastaneye

Az once bulasik makinasini calistirayimda yataga oyle girim diye dusunuyodum.. bulasik kapsulu almaya gittim dolaba tuvalet kagidi aldim ciktim :))) hahaha bunlarin hepsi yogun beyin mesaisinden iste :)))

Öncelikle biraz beyninizi boşaltın sonrasında dahiliyeye bi gidin tiroid d vitamini b12 çinko gbi değerlerinize baktırın evde bir aktivite (spor,dans vs) uğraşablirsiniz sıkmayın canınızı

Kizlarrrr, sizce doktora gitmeliyim mi yoksa halime güleyim mi?

hemen örnek vererek olaya giriyorum.

elimde kirliler ve cöpler var. cöpleri camasir sepetine. camasirlari cöpe dolduruyorum. veee cook sonra durumu fark ediyorum.

hayatimdan örnek asiri stressli is hayatim var. proje yazarken tel hic susmaz. yada anne olmadan önce is yerinde odama gecene kadar milletin sorusunu halledene kadar bir saate anca odama gece biliyordum sabahlari...

ki is yerinde telimi kayip ettim, telim is yerinde buz dolabindan cikti. yemegimi koyarken onuda atmisim icine. is arkadasim buldu teli.

toplantidan ciktim telin headseti yok... ortaligi ayaga kaldirdim yok yok. müdürüm huyumu biliyor cöpe atmissindir dedi... bi baktim gercekten orda.

telim yine kayip, ertesi gün dosyanin arasindan cikti...

ve bu sabah ogluma mama yapiyorum, suyu akitarak sogutuyorum. muslugu kapatcam dimi, ben musluk yerine isigi kapatip cekip gidiyorum. on dk sonra acaba bu ses ne diye kendine heliyorum.

nolur normal hepsi stressden diyin. erken yastan bunamaktan cok korkuyorum. yada ogluma bi anlik saskinligima gelip zarar vermekten korkuyorum.

kendinize iyi bakin
Bunun tek sebebi beyin yorgunlugu. Beyin dolu dusuncelerle. Arada bende de oluyor.

Back
X