delirecegim artik oglum sebepsiz agliyor

2 yasinda boyle huzursuz olduklarini biliyordum ama bu kadar saatlerce aglayacagini tahmin etmiyordum.
yapabilecek birsey yok mu sabretmekten baska?
aglamaktan yorgun dustu resmen :KK43:
hani desem ki bırak ağla her dediğini yapma ama hamilesin sabırlı olmak zor bu dönemde
oğlum 9 aylıkken kızıma hamile kaldım inanki oğlumla hiç ilgilenedim
ama sabırlı olmalısınn

valla o evdeyken atiyorum. ama gunun cogu zamani iste. yani oglanin tavri ona bir iki saatse bana gun boyu olacak yine kurtulusum yok.
oglum korkmasin aglamasin diye dusundugu icin odasini ayirmayi 21 aylikken ancak kabul ettirebildim. o da kardesi olacagi icin. yoksa yine kabul etmezdi.
gerci gece aglar aglamaz hemen alip yatagimiza getiriyor.

ben bu konuda gerikafaliyim.
Kizim 3,5 yasinda, ama onunla yatmaktan zevk aliyorum.
gece uyaninca kendi geliyor zaten yanimiza, ben bundan rahatsizlik duymuyorum.
Ama tabi biraz daha buyuyunce anneyle babanin yatagina yatmak yasaklanicak o ayri.
Cocugun sizin odada yatmasi da benim icin problem deyil, bagi artiiriyor hatta, ozellikle cocugun ihtiyaci varsa.
Ama cocuk kriz yasadiginda ona esinin davranislari cok tehlikeli.
Iste simarik cocuklar boyle yetisyor canim.

ben bu konuda gerikafaliyim.
Kizim 3,5 yasinda, ama onunla yatmaktan zevk aliyorum.
gece uyaninca kendi geliyor zaten yanimiza, ben bundan rahatsizlik duymuyorum.
Ama tabi biraz daha buyuyunce anneyle babanin yatagina yatmak yasaklanicak o ayri.
Cocugun sizin odada yatmasi da benim icin problem deyil, bagi artiiriyor hatta, ozellikle cocugun ihtiyaci varsa.
Ama cocuk kriz yasadiginda ona esinin davranislari cok tehlikeli.
Iste simarik cocuklar boyle yetisyor canim.
yasak degil zaten. ben de seviyorum. kac gundur hastaydi ben oglumla yattim babasi baska yatakta.
lakin mahremiyet olaylari var sonucta korkunca gelmesi ayri surekli ayni odayi hatta yatagi paylasmasi ayri.

yasak degil zaten. ben de seviyorum. kac gundur hastaydi ben oglumla yattim babasi baska yatakta.
lakin mahremiyet olaylari var sonucta korkunca gelmesi ayri surekli ayni odayi hatta yatagi paylasmasi ayri.
Mahrem konusuna katiliyorum, ama dusuncem mahrem olan seyin baska yerde de yapilabilecegi :oops:.
ben de kizimla yattim 5 gun hastaydi. Sonra onu yatagina aldik ozledim ama keratayi.
Allah yardimcin olsun canim, cocuk buyutmek cidden zor is.
Umarim hersey en kisa zamanda duzelir.

Back
X