- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
- Konu Sahibi carmenhabanera
Kızlar eski konularımda yazmıştım annem babam ayrı annem çalışıyor benden 1 yaş küçük kız kardeşim ve 15 yaşındaki erkek kardeşim birlikte yaşıyoruz. Kız kardeşim küçüklüğünden beri hep sorumluluk almaktan kaçan aramızda 1 yaş olmasına rağmen her seferinde ben çok küçüğüm ben hiçbirşey yapamam diyerek büyüdü. 19 yaşında su anda. Okul yok birşey yok evde oturuyor ama hiçbir is yapmıyor. Benim üniversitem eve 2 saat uzaklıkta her gün eve geliyorum ev dağınık bulasiklar birikmiş her yer batmış ama hanfendi elinde telefon mesajlasiyor da mesajlasiyor. Her gün aynı senaryo. Ya tamam sevgilisi olabilir vakit ayırır konuşur da zaten istanbuldan bilmem nerden konuştuğu kişiler. Sürekli sevgilim olsun ben yalnız kalmiyim modunda. Ben ona akıl vermekten bıktım. Sevgilisi vardı aldattı kaç kere uyardım dinlemedi. Hala başkasını buldum boşver onu diyo. Ben artık bıktım evin bütün sorumluluğu üstüme kaldığı için. Birazcık paylaşsa benimle bir sorunumuz kalmayacak ama onun odasını dahi ben temizliyorum su içtiği bardağı yerinden kaldırmıyor. Anneme de söyledim annemi de dinlemiyor. Finallerim başladı çalışamıyorum bile.akşamları özel ders öğrencilerim geliyor haftasonlari yine öğrencim geliyor akşama kadar da ev işi yapıyorum okuldan gelince. bırakın erkek arkadaşımı kendime vakit ayıramıyorum. Bu kız nasıl akıllanacak nasıl anlayacak beni o kadar konuştum hala umrunda değil. Çok uzun yazdım ama artık içim o kadar sisti ki buraya döktüm. Lütfen bana yardım edin