deliricem kafam gidiyoe !! beni rahatlatıcak biri bişey yokmu ?

delircem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
130
0
26
İstanbul
sinirden elim ayağım titriyorrr midem e ağrılar giriyor!
sakin olamıyorum. baana sürekli nerde kiminle ne yapıosan anında haber vericeksin diyen kişi az önce aradım nerdesin sabhdan beri dedim kadıköyer gittim dayımla motordaydım diyo!! hemde raht bi şekildee! sabahın kaçından beri onu bekliyorum bilgisayarını tamir için dayısının yanına gitti telefonda face paketi sms i yada kontoru yok ama yinede ben her türlü ona ulaşmayı başarıyosam oda bana ulaşabilirdi!!!!! haber verebilirdii! beni çıldırtan bide ben bağırırken onunda bağırması!! elim ayağım titiriyor ya!! nasıl bi tutarsızlık bu!! ben yeri geldi kontorum yok,sms im yok,zerre kontorum yok, 40 krş la rica edip bkkaldan telfonla arayıp haber vermiş insanım ona!1 bu nasıl bi bencilliktir he siz söyleyin yaaa!!!! bu ne ye ne bu !! ne yazdııgmın bile farkında değilim !!!!!! böyle adalet mi olur!! canımdan bezdim vallahi bezdimmmmm

zaten hep oyle yaparlar canım kendilerine gelince bi sey olmuyo karsıdaki endiseleniyo mu diye hiç umursamıyolar biz yaparsak hemen hesap soruyolar sakın ol ya kendini kaybetme

sakin olamıyorum. baana sürekli nerde kiminle ne yapıosan anında haber vericeksin diyen kişi az önce aradım nerdesin sabhdan beri dedim kadıköyer gittim dayımla motordaydım diyo!! hemde raht bi şekildee! sabahın kaçından beri onu bekliyorum bilgisayarını tamir için dayısının yanına gitti telefonda face paketi sms i yada kontoru yok ama yinede ben her türlü ona ulaşmayı başarıyosam oda bana ulaşabilirdi!!!!! haber verebilirdii! beni çıldırtan bide ben bağırırken onunda bağırması!! elim ayağım titiriyor ya!! nasıl bi tutarsızlık bu!! ben yeri geldi kontorum yok,sms im yok,zerre kontorum yok, 40 krş la rica edip bkkaldan telfonla arayıp haber vermiş insanım ona!1 bu nasıl bi bencilliktir he siz söyleyin yaaa!!!! bu ne ye ne bu !! ne yazdııgmın bile farkında değilim !!!!!! böyle adalet mi olur!! canımdan bezdim vallahi bezdimmmmm

az sakin ol

normal değil tabi
eğer sen haber veriyorsan onunda sana haber vermesi gerek
ha kendini haber vermiyomu o zaman haber vermeni senden istemeyecek.

Son düzenleme:
zaten hep oyle yaparlar canım kendilerine gelince bi sey olmuyo karsıdaki endiseleniyo mu diye hiç umursamıyolar biz yaparsak hemen hesap soruyolar sakın ol ya kendini kaybetme

elimde değil ya elimde değil.. ben yapsam varya bilmiyorum gerçekten bilmiyorum nolurdu!! saçımı başımı yolduruyor bana yaa bazen. inanamıyorum ya inanamıyorum. teefonumu kaaptsam face grmesem bana ulaşmasını engellesem gene sçlu ben olurum.. allahım yardım et dayanacak gücüm kalmadı yaa canım gidiyor içimden ölüyorum ya sinir hastası oldum

az sakin ol

normal değil tabi
eğer sen haber veriyorsan onunda sana haber vermesi gerek
ha kendini haber vermiyomu o zaman haber vermeni senden istemeyecek.

diyoki haber verebilsem verirdim.. yokya dedim. ben yeri geldi param yoktu 40 krşla rica ettim bakkaldan onu aradım ya. çare tükenmez yapmak isteyeyen öyle değilmi siz söyleyin?? tamam her zaman yaptıgı şey değilde ben bi kere haber vermeden ki dışdara oldugumu bil halde bi yere gttm ark.ımla dedi nerdeym diosun nerden çıkıosun dedi die sırf ypmamam gerekiodu die düşünrek daha oraya geleli 5 dk olmaamasına ragmen bindim evime geldim ne işim varsa bırakıpda onun gibi birde bağrmadım böyle şey olmaz ya böyle insan olmaz. bazen varya beni gerçekten kabetme noktasına getiriyo

bu kadarcık mevzuda saç baş yoluyor, sinir hastası olduğunuzu söylüyorsanız

çok normal bulmadım ben de sizi

bu kadarcık mevzuda saç baş yoluyor, sinir hastası olduğunuzu söylüyorsanız

çok normal bulmadım ben de sizi

bu kadarcıkmı?? bence yukarda yazdıgım şeyi ve yorumlara cvplarımı tekrar oku rica ediyorum. bu kadarcık dediğin şeyi ben yapsam cezamı çektirirdi.. ve bana sçlu olmasına rağmn bağırıyr bu insan. ne diyeeyim ki. beni sinir hastası etti. normal deiğilim evet onun yüzündne anormal oldm

herşeyi anında söyleme konusunda siz başta taviz vermişssiniz.

o mantığı hiç anlayamam zaten.

bu hem güvensizlik simgesidir bana göre hem tutarsızlık..

kusura bakmayın da ne boyuta iniyor bu mesajlar anında haber istediğinden dolayı :

- diş fırçalıyom.
-bakkaldayım

- tuvaletteyim..

:20::20::20: yok böyle davaaa.. ha kendi hem istiyor anında cevap hem vermiyorsa istemeyecek o zaman. konturum yok bakkala gidip tel acıp haber verdim bu nedir??? kendinize niye bunu yapıyorsunuzzz.. böyle sac bas yolarsınız daha çokk.

sakin ol canım.. sinirin kimseye faydası yok. bu şekilde bir şey elde edemezsin. olmuş bitmiş olay. bu noktadan sonra bu davranışı bi daha tekrarlamamasını sağlaman gerekiyor. fevri hareket etme. mesela şimdilik hiç bir şey olmamış gibi davranıp kendisi sana hesap sormaya kalktığında bu olayı hatırlatırsın :34:

herşeyi anında söyleme konusunda siz başta taviz vermişssiniz.

o mantığı hiç anlayamam zaten.

bu hem güvensizlik simgesidir bana göre hem tutarsızlık..

kusura bakmayın da ne boyuta iniyor bu mesajlar anında haber istediğinden dolayı :

- diş fırçalıyom.
-bakkaldayım

- tuvaletteyim..

:20::20::20: yok böyle davaaa.. ha kendi hem istiyor anında cevap hem vermiyorsa istemeyecek o zaman. konturum yok bakkala gidip tel acıp haber verdim bu nedir??? kendinize niye bunu yapıyorsunuzzz.. böyle sac bas yolarsınız daha çokk.

he iyi hatrlattın tuvalete gittigini bile bilicem diyen biri bu he iyi bak şimdi hatırladım! yani o derece ciddi bu kişi.. ama işte tutarsızın teki. hakkını yemeyim her zaman yapmıyorda beni bilor ben bekletilmeyi merakı sevmem hele hele yapmadıgım bişeyi bana yapıyorlarsa deliririm. 40 krş um olmasa sonra getirriim der yine haber verirsdim. çnkü ben sözümde durarım. öyleyse öyle. ama evdekiler gelmese o telefonu bi anda kapatmak zorunda olmasam sordugum sorunun cevabını aalacaktımda alamadım soru neydi derseniz eyer '' hep böylemi olacak bu muydu haber vereceksin nerdesin napıosun kimlesin hepsini bilicem lafın böylemi tutucaz öyleyse biliyim bende biligimi okuyayım '' dedim bağırararkda cvbını alamadım kapattm işte. olmadk yerde geldiler. ama o onu istiyro bi tkmasam tutşcakda paçaları ben bile bile ypymıorm

sakın ol ya boswer
sana bu kadar deger verıyorsa sen de ona aynı seyı yapacaksın tatlım

Sakin ol biraz bu kadar sinirlenmen kendine zarar ortada halledilmiycek bişey yok sonuçta,tabiki çok haklısın sen ona herzaman haber vermişsin herzaman düşünceli davranmışsın,kontorün olmadığında bile ulaşmışsın ona ,oda ulaşabilirdi ama bu kadar sinirlenme konuş onunla ben nasıl herzaman haber veriyorsam sende vermelisin de

sakin ol canım.. sinirin kimseye faydası yok. bu şekilde bir şey elde edemezsin. olmuş bitmiş olay. bu noktadan sonra bu davranışı bi daha tekrarlamamasını sağlaman gerekiyor. fevri hareket etme. mesela şimdilik hiç bir şey olmamış gibi davranıp kendisi sana hesap sormaya kalktığında bu olayı hatırlatırsın :34:

haklısın teşekürederim ama öyle yaparsam nolur bilomusn ? '' konuşma konuşma bn saan ne dedim sen bni dinlemedin nie dinlemiosun he nie lan nie ?? delimi etcen sen beni ? ben haber vereblio olsaydım verirdim zaten sen nie vermiosun izin vermicmi bilosun oraya gtmene '' gibi bi sürü masal. anlataibldim mi sinirim bozuluor ne kdr adaletsz şu dünya

bu kısının sana sıkıntıdan baska bırsey weremeyecegını dusunuyorum

sakın ol ya boswer
sana bu kadar deger verıyorsa sen de ona aynı seyı yapacaksın tatlım

ya konu değer meselesi değil. bu kada tutarsız olması varya bilmiyrm yaa zaz zor sakinleşiorm ben. arada bir yapıor bni delirtcek kdar dozunu aşıyor. ben de yapıo olsam dokunmaz bu kdr ya

Sakin ol biraz bu kadar sinirlenmen kendine zarar ortada halledilmiycek bişey yok sonuçta,tabiki çok haklısın sen ona herzaman haber vermişsin herzaman düşünceli davranmışsın,kontorün olmadığında bile ulaşmışsın ona ,oda ulaşabilirdi ama bu kadar sinirlenme konuş onunla ben nasıl herzaman haber veriyorsam sende vermelisin de

yok konuşmama gerek yok. o heber vermesi gerektigini zaten bilio.. beni sinir eden ben telefonda hesap sorarken çıldırmış şekilde oda bana bağırıyor.. delirdim ya. ben böyle davransam nereye kdr gder acaba bu ilişki vallahi bni bitrdi yedi bitrdi

haklısın teşekürederim ama öyle yaparsam nolur bilomusn ? '' konuşma konuşma bn saan ne dedim sen bni dinlemedin nie dinlemiosun he nie lan nie ?? delimi etcen sen beni ? ben haber vereblio olsaydım verirdim zaten sen nie vermiosun izin vermicmi bilosun oraya gtmene '' gibi bi sürü masal. anlataibldim mi sinirim bozuluor ne kdr adaletsz şu dünya

eğer bu tarz davranan bi insanla hala birlikteysen, sen bunları yaşamayı baştan kabullenmişsin demektir. ilişkini ve yaşamak istediğin hayatı tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim...

bu kısının sana sıkıntıdan baska bırsey weremeyecegını dusunuyorum

bak ben kul hakkından çok korkarım. hakkını yemem. bana verdiği mutlulukları buraya yazmadıysam eyer yok sayamam. buraya insanların çoğu sıkıntılarını yazıor bnde onlardan biriyim. orda hakkını yemem. onun bana verdigi degeri sevgiyi. mutluugu

ama kafaasını kırmak istiyorum !! bu denli deli ediyo beni. sinriden ağladım ya gene ağlattı bravo ya

eğer bu tarz davranan bi insanla hala birlikteysen, sen bunları yaşamayı baştan kabullenmişsin demektir. ilişkini ve yaşamak istediğin hayatı tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim...

gözden geçirsem ne olurki? insanız işte. olmayınca olmuo. öldürmüyoda acı çektriyo işte. sadece Allaha dua başka bişy yok elimde şuan bakalım nasıl özr dilicek

Back
X