deliricem kafam gidiyoe !! beni rahatlatıcak biri bişey yokmu ?

ya sence annem baabam görse ne yapar. evde kimse yokki.. o anda yoktular zaten. girdikleri gibi kapattım telefonumu daha önceki cvplarda yazmıştım. belli etmiyorm. annem nasıl dayanır.

Eeeeee evde hiç kimse yok.
Sen böyle krizler geçiriyorsun.
O anda sana bir şey olsa hiç kimse yardım edemeyecek.
Bu çocuk seni üzmek ve hasta etmek için herşeyi yapıyor görmüyor musun?
Annenin de kahrolacağını bile bile devam ettiğine göre sen de suçlusun bence.
Bir insan kendine bu kadar acı veren birinden ne ister ki? Daha çok ağlatsın,üzsün hoşuna mı gidiyor ki?

Basta her adimindan haberim olacak dediginde tavrinizi koymaliydiniz bence. Boyle ikiniz de birbirinizin hayatini zindana cevirmissiniz. Aranizdaki bu sacmasapan inatlasmayi bitirmedikce daha cok yipranirsiniz ve yipratirsiniz.

bu kadar basit bi olaydan sinir krizimi geçirilir ya, adet öncesi gerginlikse anlarım tabii o ayrı:27::27:

Eeeeee evde hiç kimse yok.
Sen böyle krizler geçiriyorsun.
O anda sana bir şey olsa hiç kimse yardım edemeyecek.
Bu çocuk seni üzmek ve hasta etmek için herşeyi yapıyor görmüyor musun?
Annenin de kahrolacağını bile bile devam ettiğine göre sen de suçlusun bence.
Bir insan kendine bu kadar acı veren birinden ne ister ki? Daha çok ağlatsın,üzsün hoşuna mı gidiyor ki?

telefonda ağlıyordum ağlama diyor. bni üzmk istemedğini krmk istemediğini bana bişy olmasını istemeidğini fln sürekli söylüor ama nasıl bi kafaysa gidip gelior demkki işte bilinçli olmasa bile yapıor bana yapacagını. ağlamak üzülmk hoşuma gtmiyorda seviyorum yani. seviyrum dediğim için tepki toplamam inş. gayet net seviyorum bundan oluyor belki. bana bişey olsa oda kurtulur işte ne diyim allaha kaldı iişim. yoksa yaş

Basta her adimindan haberim olacak dediginde tavrinizi koymaliydiniz bence. Boyle ikiniz de birbirinizin hayatini zindana cevirmissiniz. Aranizdaki bu sacmasapan inatlasmayi bitirmedikce daha cok yipranirsiniz ve yipratirsiniz.

karşılıklı oldu herşey bu yüzden tavr koymadım.. dediğim gibi bni delirten şuan üste çıkması

ne o zamzn sonra? ilişki yvştan çürüyecek hep bizmi böyle idareci olmalıyız ya. ben bundan sonraıı için napmalıyım. eve gttgnde baana dönecek mutlaka napıyım cvp vermeymmi

zaten yazdıklarından anladığım taze bir ilişkiniz yok.hem yaşınızda küçük galiba.dert etmeyin.şimdi böyle problemler çıkıyorsa evlendiğinizde daha neler çıkar.mantıklı olun.

GENÇ KIZLAR FLÖRT EDERKEN ÖLÜP BİTİYORLAR SONRADA EVLENDİKTEN SONRA PİŞMAN OLUYORSUNUZ.AKILLI DAVRANIN DUYGULARINIZIN ESİRİ OLMAYIN....!!!!!!

Peki ben şimdi ne yapayım arkadaşlar hepiniz sağolun çok ilgilendiniz. Eve gittiginde bana ulaşacak ondan sonrası için ne yapayım. Mesela cevap vereyimi ulaştıgında tavrım nasıl olsun ? Fikriniz?

kendine bir iyilik yap ve bu gereksiz şahıstan uzaklaş değer mi onun için kendini bu kadar yıpratmaya

Özel gününde olmanla alakası yok.

Yazdıklarını az çok takip ediyorum.

Öncelikle güvenin birbirinize.

Zaten güveniyoruz,dediğinizi duyar gibiyim.

Kendinizden bu kadar taviz vermeyin üzülürsünüz daha çok.

Oluruna bırakın.:6:

Son düzenleme:
telefonda ağlıyordum ağlama diyor. bni üzmk istemedğini krmk istemediğini bana bişy olmasını istemeidğini fln sürekli söylüor ama nasıl bi kafaysa gidip gelior demkki işte bilinçli olmasa bile yapıor bana yapacagını. ağlamak üzülmk hoşuma gtmiyorda seviyorum yani. seviyrum dediğim için tepki toplamam inş. gayet net seviyorum bundan oluyor belki. bana bişey olsa oda kurtulur işte ne diyim allaha kaldı iişim. yoksa yaş

Yok yok!!!
Kesin yeni nesilde bir sorun var.
Takıntılı hepsi.
Nerede ne kadar problem varsa toplayıp toplayıp bırakmıyorlar.
Anne baba görse/duysa en azından bir doktora falan götürür.

zaten yazdıklarından anladığım taze bir ilişkiniz yok.hem yaşınızda küçük galiba.dert etmeyin.şimdi böyle problemler çıkıyorsa evlendiğinizde daha neler çıkar.mantıklı olun.

GENÇ KIZLAR FLÖRT EDERKEN ÖLÜP BİTİYORLAR SONRADA EVLENDİKTEN SONRA PİŞMAN OLUYORSUNUZ.AKILLI DAVRANIN DUYGULARINIZIN ESİRİ OLMAYIN....!!!!!!

1 buçk yılı aşkın süre oldu.. evet küçük sayılmam. allah hakkımda hayırlısını versin sağolun düşündüğünüz için.

kendine bir iyilik yap ve bu gereksiz şahıstan uzaklaş değer mi onun için kendini bu kadar yıpratmaya

al işte en korktugum şeyde bu. bakın en başınd bi yorumda dedim kul hakkından korkarum. gereksi değil gerçekten bana verdiklerini say say bitiremem. bnm sevgisyle güveniyle alakasyla ilgistle sorunum yok. sorun sçlu olmasına rgmen üste çıkıyor yapmamı istemedigi şeyi yptı

1 buçk yılı aşkın süre oldu.. evet küçük sayılmam. allah hakkımda hayırlısını versin sağolun düşündüğünüz için.

1,5 sene bir şey değil...burda 4 5 sene flört edip yarı yolda bırakanları da çok okuduk.kendinizi üzmeyin size değer verecek,saygı duyacak ve sizinde saygı duyacağınız biriyle olması daha iyi.Mevlam hakkınızda hayırlı olanı nasip eylesin inşallah.

Özel gününde olmanla alakası yok.

Yazdıklarını az çok takip ediyorum.

Öncelikle güvenin birbirinize.

Zaten güveniyoruz,dediğinizi duyar gibiyim.

Kendinizden bu kadar taviz vermeyin üzülürsünüz daha çok.

Oluruna bırakın.:6:

dikkatle yorum yaptıgın için seni dinliyorum.. dikkate alıyorum. teeşekürederim. insan tanıdıkların dan çok tanımadıklarına ihtyaç duyuyor. tanıdıgı herkes üzülme demkden bşka bişy demiyr ama burda öyle değil insanlar çok objektif oluor elinde olmadan ve bu çok yönlü bkamada çokiyi geliyor. teşekkürederim tekrar

1,5 sene bir şey değil...burda 4 5 sene flört edip yarı yolda bırakanları da çok okuduk.kendinizi üzmeyin size değer verecek,saygı duyacak ve sizinde saygı duyacağınız biriyle olması daha iyi.Mevlam hakkınızda hayırlı olanı nasip eylesin inşallah.

aslında önmli olan o değil seneler ne ki? insan yıkıldımım evliligndede yıkılıyor kaç sene sonra. Allah yardımcı mız olsun. ben sadece burda rahtladıgım için daha iyiyim eskisi kadar uzun sürmüyor sinirlerim

bence ılk olarak sakın olmalısın
senı ararsa eğer çok sakın bı şekılde bağırmadan neden haber vermedın dersın
büyük ıhtımalle kntr yoktu, arıyamadım der
dayından arasaydın dıyebılırsın, çünkü eğer senın anlattığın gıbıyse
yanı senın herşeyını ona haber vermenı ıstıyorsa
oda aynı şekılde ne yapıp edıp sana haber vermelı
dayısından arasa ıkı dk ben şurdayım dese, olay bu kadar büyümezdı....

ben sanada hak verıyorum, ama bence bıraz sınır koymalısınız ılışkıde
mesela bızde gıttığımız yerlerı bırbırımıze haber verırız erkek arkadaşımla ama hesap verır gıbı değıl,
karşı tarafın bılgısı olsun dıye..

Back
X