deliricem kafam gidiyoe !! beni rahatlatıcak biri bişey yokmu ?

bence ılk olarak sakın olmalısın
senı ararsa eğer çok sakın bı şekılde bağırmadan neden haber vermedın dersın
büyük ıhtımalle kntr yoktu, arıyamadım der
dayından arasaydın dıyebılırsın, çünkü eğer senın anlattığın gıbıyse
yanı senın herşeyını ona haber vermenı ıstıyorsa
oda aynı şekılde ne yapıp edıp sana haber vermelı
dayısından arasa ıkı dk ben şurdayım dese, olay bu kadar büyümezdı....

ben sanada hak verıyorum, ama bence bıraz sınır koymalısınız ılışkıde
mesela bızde gıttığımız yerlerı bırbırımıze haber verırız erkek arkadaşımla ama hesap verır gıbı değıl,
karşı tarafın bılgısı olsun dıye..

ya o kdar sinirimi bozduki bana bağrdıgı ve telefnu yüzüme kpttgıı içn cvp veresim gelmiyor.

haklısın ama.. teşekkürederim. yok bende hesap verir gibi vermedim ona ondanda on istemedim ama bilgim olsun değilmi?? insan şurda diyebilsin.

dikkatle yorum yaptıgın için seni dinliyorum.. dikkate alıyorum. teeşekürederim. insan tanıdıkların dan çok tanımadıklarına ihtyaç duyuyor. tanıdıgı herkes üzülme demkden bşka bişy demiyr ama burda öyle değil insanlar çok objektif oluor elinde olmadan ve bu çok yönlü bkamada çokiyi geliyor. teşekkürederim tekrar

Sinirini kontrol altına almayı öğrenmelisin canım.

Ben de çok sinirliyim ve bu bana çok zarar veriyor bazen.

Ve kontrol etmeyi öğrenemezsem ilerde daha da kötü olacak.

Sakinleş,uzaklaş telefondan.

Dışarı çık hava al,dikkatini dağıt.

Yüzünü yıka.

Yani kendini soruna odaklama.:31:

Sakinleşince konuşursunuz.

Ben de teşekkür ederim.:54:

Sinirini kontrol altına almayı öğrenmelisin canım.

Ben de çok sinirliyim ve bu bana çok zarar veriyor bazen.

Ve kontrol etmeyi öğrenemezsem ilerde daha da kötü olacak.

Sakinleş,uzaklaş telefondan.

Dışarı çık hava al,dikkatini dağıt.

Yüzünü yıka.

Yani kendini soruna odaklama.:31:

Sakinleşince konuşursunuz.

Ben de teşekkür ederim.:54:

bende teşekkürederimm konuşmakk isterim iyi akşamlarr dediğinizi yapıcam..

ya o kdar sinirimi bozduki bana bağrdıgı ve telefnu yüzüme kpttgıı içn cvp veresim gelmiyor.

haklısın ama.. teşekkürederim. yok bende hesap verir gibi vermedim ona ondanda on istemedim ama bilgim olsun değilmi?? insan şurda diyebilsin.

canım ozaman bıraz sakınleşın ıkınızde
şuan cevap verme telefonuna
akşam müsaıt olduğunda ara, hem sınırınız geçmış olur
belkı şımdı konuşursanız kırıcı bı laf eder ıkınızden bırı, daha kötü olur küçücük olay

tabı bılgın olmalı
ama bı sınır olsun, mesela evden dışarı mı çıkcaksın arkadaşın x ıle buluşmaya,
ben x e gıdıyorum dıye haber verırsın,
ama yok şuan wc deyım, şuan yemek yapıyorum, yemek yıcem, duşa gırıyorum, tv ızlıyorum vs dıye haber verılmesı saçma gelıyor bana
bı arkadaşım vardı bu yazdıklarımın hepsını erkek arkadaşına söylemek zorundaydı
:44: bu bana hesap vermek gıbı gelıyor onun ıçın demın öyle yazdım

canım ozaman bıraz sakınleşın ıkınızde
şuan cevap verme telefonuna
akşam müsaıt olduğunda ara, hem sınırınız geçmış olur
belkı şımdı konuşursanız kırıcı bı laf eder ıkınızden bırı, daha kötü olur küçücük olay

tabı bılgın olmalı
ama bı sınır olsun, mesela evden dışarı mı çıkcaksın arkadaşın x ıle buluşmaya,
ben x e gıdıyorum dıye haber verırsın,
ama yok şuan wc deyım, şuan yemek yapıyorum, yemek yıcem, duşa gırıyorum, tv ızlıyorum vs dıye haber verılmesı saçma gelıyor bana
bı arkadaşım vardı bu yazdıklarımın hepsını erkek arkadaşına söylemek zorundaydı
:44: bu bana hesap vermek gıbı gelıyor onun ıçın demın öyle yazdım

öyle yapıcam ..
arasın biraz nerde bu niye cvp vermio die.
yok ya yanlış anlamışsın sen .. tabiki öyle şeyleri haber vermiorzz ben onu belirtmk içn söyledim. teşekkürederim ilgin için..

yasadigin bu öfke patlamasinin, devamli erkek arkadasinin kontrolünde yasamandan ve artik bunalmandan kaynaklandigini düsünüyorum, sabir tasi olsa catlar zaten.
Belki sen de onun nereye gittiginden haberdar olmayi tercih ediyorsun, olabilir, ama o senden sadece haberdar olmak istemiyor ki, senin ondan gidecegin yerler icin izin almani istiyor.
O senden izin aliyor mu?
Aranizda büyük bir esitsizlik var ve erkek arkadasin erkek olmasini bahane ederek (gerci cok gecerli bir bahanedir, erkek istedigiini yapar ne de olsa) üstünde hakimiyet kuruyor, yaptigi adaletsizligi hakli cikartiyor. Sen de dogal olarak böyle patlamalar yasiyorsun.
Sadece sunu söylemek isterim: bu sadece senin yasadigin bir durum degil, bircok kadin bunu yasiyor ve buna iliski sorunu degil, erkegin kadin üstünde hakimiyet kurmasi deniyor.
Bir düsün bence.

yasadigin bu öfke patlamasinin, devamli erkek arkadasinin kontrolünde yasamandan ve artik bunalmandan kaynaklandigini düsünüyorum, sabir tasi olsa catlar zaten.
Belki sen de onun nereye gittiginden haberdar olmayi tercih ediyorsun, olabilir, ama o senden sadece haberdar olmak istemiyor ki, senin ondan gidecegin yerler icin izin almani istiyor.
O senden izin aliyor mu?
Aranizda büyük bir esitsizlik var ve erkek arkadasin erkek olmasini bahane ederek (gerci cok gecerli bir bahanedir, erkek istedigiini yapar ne de olsa) üstünde hakimiyet kuruyor, yaptigi adaletsizligi hakli cikartiyor. Sen de dogal olarak böyle patlamalar yasiyorsun.
Sadece sunu söylemek isterim: bu sadece senin yasadigin bir durum degil, bircok kadin bunu yasiyor ve buna iliski sorunu degil, erkegin kadin üstünde hakimiyet kurmasi deniyor.
Bir düsün bence.

tabiki benden izin alıyor.. böyle bi problem yok. sorun şu. ben bi kree bile olsa bunu yapsam burnumdan getirir. o yaptı ve ben hesap sordum oda benle tartışıyo bağırıyo üste çıkıyo telefonu falan kapatıyor yüzüme beni sinir eden buydu.. yoksa haber verirm haber verir arada böyle yapmasa. izin alırım izin alır yani sorun o değl. umarım anlatabilmiişimdir. teşekkürederim ilgine ..

yeni nesil hiç büyümüyor :19::19::19:
evet sana haber vermeliydi ama ben sana takıldım ya Allah aşkına çocuk musun niye bu kadar hesap veriyorsun
buda sana ders olmuştur artık çok abartmışın hesap verme işini

Bizde birbirimize haber veririz en baştan beri ama unuttuğumuz olur tabikide bu konuda tartışma yaşamadık şuana kadar bence sakince neden haber vermedin diye sorarsan daha iyi olur sen sinirli davranırsan oda inadına yapabilir.

Back
X