• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliricem yaaa

bazi sehirlerde nikahlara 8 kisi dugunlere ise 50 kisi aliniyor diye biliyorum. Bulundugum sehirde kisitlama bu sekilde sanirim
bu gece tv de uzmanlar olağanüstü hal ilan edilsin diyorlar.hep bu fink fink düğün dernek avm taziye gezenler yüzünden.bir de öğretmenler çalışmadan maaş alıyor diye okullar yüzyüze eğitime açılsın diyen süperzekalar var.günde onar onar yerine 300 er 300 er ölelim istiyorlar sanırım :kızgın:

bu gece tv de uzmanlar olağanüstü hal ilan edilsin diyorlar.hep bu fink fink düğün dernek avm taziye gezenler yüzünden.bir de öğretmenler çalışmadan maaş alıyor diye okullar yüzyüze eğitime açılsın diyen süperzekalar var.günde onar onar yerine 300 er 300 er ölelim istiyorlar sanırım :kızgın:
hepsinin nedeni ayni seye dayaniyor “CAHİLLİK”. Cehalet bitmeden virus bitmez!!

Ondan sonra vaka sayısı niye artti. Neden yasaklar basladı. Valla ben şaşırıyorum artk bu millete. Bu işin ucunda ölüm var ölüm. İlla içinzden birinin mi ölmesi gerekiyor akıllanmanz için. Ozamanda ama halamın duğunüydü gitmek zorundaydık diyebilecek misnz. Ya ben aylardır evden dışarı çıkmıyorum. Millet düğün dernek geziyor.

Cahillik ayip degil, gorgusuzlugunu de gormemisligine verebilirim ama hadsizligin akillara zarar.

viyananın giriş anahtarını verdim :)))
senin gibi andavallara anca bu cvp yeter
engellencem ama en azından kasındın sen cevabınıda almıs olsun :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
valla bende cok meraklı degilim bana o cvp verene anca o cvp olur millet ac zor geciniyo bana sordugu soruyo bak ne taktın altın celenk yolladım dangalak

Aynen iade tatlım sana umrumda bile degilsin 😜😜😜👌👌👌
ben senin tatlın değilim haddini bil, sen de benim zerre umrumda değilsin ister covid ol ister ne olursan ol bana ne ki zaten

“Cahille girme munakasaya ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına” uzulmenize gerek yok, guzel bir uslup beklemek yanlis olurdu zaten
o kadar haklısınız ki, söz konusu covid ve düğünler aynı cümle içinde geçti mi sinirlerim tavana zıplıyor laf edince üsluptn ban yiyorum, ben üsluptan ban yedim bu kadın yüzünden :(

Kesinlikle katılıyorum, kapalı alan orası. Istedıgın kadar tak maskeni sen. Kalabalık ıcındesın iste.
Ne diyelim astrocum, bu dugunler yuzunden bitmeyecek bu hastalık.
hepsinin nedeni ayni seye dayaniyor “CAHİLLİK”. Cehalet bitmeden virus bitmez!!
ve bunlar yüzünden tamamen günahsız azami dikkati gösteren insanlara ola oluyor
bugün bana filyasyon ekibi gelecek
neden?
maskesiz kafe bar gezen ve şimdi covid pozitif çıkan bir iş arkadaşımla dirsek teması çalışmak zorunda olduğum için :(
ya ben de pozitifsem evde çoluğum çocuğum var
hasta olsam Allah korusun hastaneye yatsam onlarla ilgilenecek daha doğrusu benim gibi ilgilenecek tek kişi yok
aylardır çocuklarıma hayır park yok avm yok bahçe yok arkadaşınla görüşemeyiz yok diye eziyet etmelerim çöp oldu çöpp :(

yazma bilmeyen, küfürbaz, işine gelmediğinde insanı aşağılayan altın düşkünü bir kadına 16 sayfa cevap yazılmış, hayret
o kadar haklısınız ki yazıklar olsun bana ki böyle bi kadına laf anlatmaya çalıştım

Back
X