• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deliricem yaaa

Pek birsey anlamadim. Sorun benim Türkcem de olabilir.

Corona varken dugune gidenleri gordukce uzuluyorum. Kuzenim de tuttu dugun yapti. Gitmedim.
Illa evlenmek isteyenler nikah yapsa keske.

viyananın giriş anahtarını verdim :)))
senin gibi andavallara anca bu cvp yeter
engellencem ama en azından kasındın sen cevabınıda almıs olsun :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Şu an senin gibi bir tanıdığım olmadigi için o kadar şükrediyorum ki ..
Düşünün ki bir kadın ve bu da onun üslubu ...

Pek birsey anlamadim. Sorun benim Türkcem de olabilir.

Corona varken dugune gidenleri gordukce uzuluyorum. Kuzenim de tuttu dugun yapti. Gitmedim.
Illa evlenmek isteyenler nikah yapsa keske.
yanlız söyle bisey var hadi dügün yapmadı akrabaların nikah yaptı eee nikahada gitmek lazım salı da nikahtaydık dügünler degil sorun sadece ki nikah salonunun önü insna kaynıyo her 10 dakkada bi nilah var herkez ailesiyle bile gelse en az 40 kişi yani devlet yasaklamadan nikahta olsa eger sen tedbirsizzen bulasır

valla bende cok meraklı degilim bana o cvp verene anca o cvp olur millet ac zor geciniyo bana sordugu soruyo bak ne taktın altın celenk yolladım dangalak

Bir kadın olarak asla konuşmayacağım bir üslup olduğu için direk kib ledim üyeyi :)

valla bende cok meraklı degilim bana o cvp verene anca o cvp olur millet ac zor geciniyo bana sordugu soruyo bak ne taktın altın celenk yolladım dangalak

Konu sahibi sen olunca altinlarinla meşhur olduğun için bence takılmak için sordu o soruyu ama bu nasıl bir cirkeflik andaval nedir ya ..
Üstelik benim bildiğim vakalar böyleyken düğün yapan , düğünde göbek atana andaval denir ancak 🙄

Konu sahibi sen olunca altinlarinla meşhur olduğun için bence takılmak için sordu o soruyu ama bu nasıl bir cirkeflik andaval nedir ya ..
Üstelik benim bildiğim vakalar böyleyken düğün yapan , düğünde göbek atana andaval denir ancak 🙄
öyle dalga gecene böyle cvp millet aclıktan kırılıyo bilezigin gramından haberi varmı acaba

öyle dalga gecene böyle cvp millet aclıktan kırılıyo bilezigin gramından haberi varmı acaba

Var Gr 464 lira oldu 🙄
Da sen gün yapıyordun ya hani bilezik biriktiriyordun ya sana koymaz ki , hala birde bu covid cirit atarken sağlığını hiç sayıp koştura koştura gittiğin düğüne 50 lira takmamissindir herhalde limoncu 😂

Sizin altınlarınız meşhur olduğu için esprisine sormuştum. İstediğin kadar kib le.
Üslübunuz gerçekten çok kötü.

Back
X