- Emoji Skoru
- 4.597
- Puanlar
- 398
yazık kızı hemen cat diye engeli basmıslarrrrNiye ciddi olmayayım?Konu sahibini yazım hatalarından dolayı eleştirip durmuşsun.Kendine yapılınca ciddi olamazsınız mı diyorsun?Sebep?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazık kızı hemen cat diye engeli basmıslarrrrNiye ciddi olmayayım?Konu sahibini yazım hatalarından dolayı eleştirip durmuşsun.Kendine yapılınca ciddi olamazsınız mı diyorsun?Sebep?
aldık zaten gittik :))))))) allahın izniyle basımıza bi iş gelmeden su dügünler bitselımoncu alır :)
altın çok takıldı mı sen ne taktın gelinealdık zaten gittik :))))))) allahın izniyle basımıza bi iş gelmeden su dügünler bitse
halam dirsege kadar bilezik taktı ve tabisi bende altınaltın çok takıldı mı sen ne taktın geline
Altın da ne altını ? Çeyrek mi yarım mı ? Bilezik ? Gram ?halam dirsege kadar bilezik taktı ve tabisi bende altın
Covid19 bunu beğendi..halam dirsege kadar bilezik taktı ve tabisi bende altın
viyananın giriş anahtarını verdim :)))Altın da ne altını ? Çeyrek mi yarım mı ? Bilezik ? Gram ?
viyananın giriş anahtarını verdim :)))
senin gibi andavallara anca bu cvp yeter
engellencem ama en azından kasındın sen cevabınıda almıs olsun![]()
yanlız söyle bisey var hadi dügün yapmadı akrabaların nikah yaptı eee nikahada gitmek lazım salı da nikahtaydık dügünler degil sorun sadece ki nikah salonunun önü insna kaynıyo her 10 dakkada bi nilah var herkez ailesiyle bile gelse en az 40 kişi yani devlet yasaklamadan nikahta olsa eger sen tedbirsizzen bulasırPek birsey anlamadim. Sorun benim Türkcem de olabilir.
Corona varken dugune gidenleri gordukce uzuluyorum. Kuzenim de tuttu dugun yapti. Gitmedim.
Illa evlenmek isteyenler nikah yapsa keske.
valla bende cok meraklı degilim bana o cvp verene anca o cvp olur millet ac zor geciniyo bana sordugu soruyo bak ne taktın altın celenk yolladım dangalakŞu an senin gibi bir tanıdığım olmadigi için o kadar şükrediyorum ki ..
Düşünün ki bir kadın ve bu da onun üslubu ...
Kib ledim seni.viyananın giriş anahtarını verdim :)))
senin gibi andavallara anca bu cvp yeter
engellencem ama en azından kasındın sen cevabınıda almıs olsun![]()
Bir kadın olarak asla konuşmayacağım bir üslup olduğu için direk kib ledim üyeyi :)Şu an senin gibi bir tanıdığım olmadigi için o kadar şükrediyorum ki ..
Düşünün ki bir kadın ve bu da onun üslubu ...
valla bende cok meraklı degilim bana o cvp verene anca o cvp olur millet ac zor geciniyo bana sordugu soruyo bak ne taktın altın celenk yolladım dangalak
BendeKib ledim seni.
öyle dalga gecene böyle cvp millet aclıktan kırılıyo bilezigin gramından haberi varmı acabaKonu sahibi sen olunca altinlarinla meşhur olduğun için bence takılmak için sordu o soruyu ama bu nasıl bir cirkeflik andaval nedir ya ..
Üstelik benim bildiğim vakalar böyleyken düğün yapan , düğünde göbek atana andaval denir ancak![]()
öyle dalga gecene böyle cvp millet aclıktan kırılıyo bilezigin gramından haberi varmı acaba
Sizin altınlarınız meşhur olduğu için esprisine sormuştum. İstediğin kadar kib le.valla bende cok meraklı degilim bana o cvp verene anca o cvp olur millet ac zor geciniyo bana sordugu soruyo bak ne taktın altın celenk yolladım dangalak
Belli bir saatten sonra kelimeleri çok farklı okuyorum, ben en iyisi gidip yatayımviyananın giriş anahtarını verdim :)))