Deliricem

Ruhsuzruhhali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
92
1
18
27
Bi sevgilim var uzun suredir beraberligimiz var. Sevgilim doğulu ben degilim. Ilk once beni istemedi ailesi adetlerimize yorelerimize ayak uyduramaz diye. Sonra yavas yavas ısındilar erkek arkadasimin dedigine gore. 2 kez bu konu yuzunden ayrildik. Su an devam ediyor tabi ki. Az once tartistik erkek arkadasimla. Ilerde nisanlandigimiz zaman ya da evlendigimiz zaman whatsapta profil resmine ikimizi koyarsin artik dedim sakayla karisik. Bi anda ciddilesti oyle bisey isteme benden arkadaslarim var seni gormesini istemiyorum diye gecistirmeye calisti. Ustune gidince bak bakalim bizim millette hic kimse koymus mu karisiyla esiyle resmini deyiverdi. Sinirden ne diyecegimi sasirdim. Ayip bisey mi istedim sadece bi resim. Sosyal medya zaten kullanmıyoruz bi whatsap var onda da boyle seyler istiyorum yine olmadı. Sinirle kapattim telefonu aricak simdi yine konusucaz bu konuyu buyuk ihtimalle ne diyecegim ben ona ya?

Ne alaka de..bende eşimde doğuluyuz onun telini aldim ben o oğlum yaptim baska yapan arkadaslari da var benim esim de aynisini söyledi de sonra bi sey demedi yapanlar oldugunu da görünce..

Benimde bikaç arkadasımın eşi fotograflarını koymazlar
Sevmiyorlar baska erkekler baksın kıskanclık yapıyorlar vs cok yadırgamadım
He benim eşiminde whatsapp ında kendi fotosu vardır ben hic istemem birlikte olanı koy diye ama gayet sosyal medyada birlikte fotolarımızı koyar

bu whatsap profil fotosu konusunda bende esime ara ara sitem ediyorum, sosyal medyayla uzaktan yakindan alakasi zaten yok. whatsapta profile ikimizin fotosunu koysana diye bikac kez direttim, koymuyor. 'ne o oyle karisini reklam yapiyomus gibi, benim sevdigimde sevmedigimde bisuru kayitli (is) arkadasim var niye gosterim herkese ben karimi' diyo. e arkadaslarin koyuyor iste diyorum, banane onlardan diyo. kafasini duvara vurasim geliyo o anlarda, ama bi yerde saldim cayira. koymasin, gozu gonlu akli fikri bende sukur Rabbime, benim tam tersi sosyal medya hastaligima o karismiyo bende onun sosyal medya antipatisine karismiyorum. sevgilini bi yerde anlayabiliyorum yani. abartilcak bisii degil.

Benim eşimde koymuyor ikimizin resmini genelde oğlumuzun resmi var . Hiç ısrar etmedim bu zamana kadar.

20 yasinda evlilik mi dusunuyorsunuz? Sizin yasinizdakiler üniversite okuyor,meslek sahibi oluyor

Ayrica dogulu batili meselesine indirmemek lazim olayi. Doguluyum,esim batili. Ben esime gore daha acik fikirliyimdir. Bunun memleketle yoreyle alakasi yok,tamamen yetistirilme meselesi ve deger yargilarinin kisilere gore degismesiyle alakali bir durum

O kadar bireysel bir konu ki bu herkeste değişir zaten başka bir niyeti varsa koymamakta bunu da hissedersiniz kadın olarak.
Ama yorumlara bakarak 20 yasında evlenmek için çok çok erken .

Bi sevgilim var uzun suredir beraberligimiz var. Sevgilim doğulu ben degilim. Ilk once beni istemedi ailesi adetlerimize yorelerimize ayak uyduramaz diye. Sonra yavas yavas ısındilar erkek arkadasimin dedigine gore. 2 kez bu konu yuzunden ayrildik. Su an devam ediyor tabi ki. Az once tartistik erkek arkadasimla. Ilerde nisanlandigimiz zaman ya da evlendigimiz zaman whatsapta profil resmine ikimizi koyarsin artik dedim sakayla karisik. Bi anda ciddilesti oyle bisey isteme benden arkadaslarim var seni gormesini istemiyorum diye gecistirmeye calisti. Ustune gidince bak bakalim bizim millette hic kimse koymus mu karisiyla esiyle resmini deyiverdi. Sinirden ne diyecegimi sasirdim. Ayip bisey mi istedim sadece bi resim. Sosyal medya zaten kullanmıyoruz bi whatsap var onda da boyle seyler istiyorum yine olmadı. Sinirle kapattim telefonu aricak simdi yine konusucaz bu konuyu buyuk ihtimalle ne diyecegim ben ona ya?
Biz mi anormal ciftiz esimle bugune kadar hic boyle sebeplerden tartismadik ne o bana karisir nede ben ona karisirim s
osyal medya kullanmaz bende tam tersiyim altif kullanirim kesinlikle karismaz banada
Onemli olan guven degil mi resmi koysa nolur koymasa nolur

Benim eşim de batılı,ben de.
Bunun yöre ile ilgisi yok karakter meselesi bence
Bazı erkekler istemiyor, haklı olabilirler de.
Adamın işle ilgili sürü ile watsap grubu var,benim fotom orda olsun istemem ben de.
Ha bunun bir muhabbeti olmadı aramızda,ben istediğim gibi resim koyarım watsapa ama eşim sosyal hesaplara da watsapa da bizim fotolarımızı koymaz,çocuklarımızı da koymaz.
Bu bana değer vermediği anlamına da gelmez benim lugatımda :KK66:
Karışmam,muhabbetini etmem banane yani :)

6 ay uzun bir süre değil ki.
İyice tanıyın

ne isterse onu koysun adam :) çok ufak bi mevzu bu. belki kendi isteğiyle koyar ilerde. koymazsa da koymaz canını mı alcan

Geçmiş konularda 8 aylık sevgili, Antepli, Diyarbakırlı, instagramlı sevgililer edinmişsiniz.
Hangisi 3 yıllık?

Bir de sevgilim yok diye yakınmışsınız 6 ay önce.

Sorun libido mu?

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-30-15-23-06-1.webp
    Screenshot_2018-07-30-15-23-06-1.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 48
Whatsuppına hangi fotoğrafı yükleyeceğini ne önemi var? Sanki sorununuz buymuş gibi... Kendi kendine koymak isterse, içinden gelir koyar. Ama sizin zorlamanızla koyması, sizin birilerine bir şey ispat etme derdinde olduğunuzu gösterir. Bu da çok sağlıklı bir durum değil.

Bunları bir kenara bırakıp, asıl sorunlarınıza odaklanıp çözmeye çalışın bence. Adetler, gelenekler onlar için çok önemliyse, sizin için değilse ve bunlara göre yaşamak istemiyorsanız, ailesi şimdi size ısınsa da zamanla sorun çıkabilir. Bunun olmaması için nasıl insanlar, sevgiliniz ailesine göre mi hareket ediyor, ailesi baskıcı insanlar mı, her şeye müdahale ederler mi gibi konuların cevabını bulabildiğinizce bulmanız gerekiyor.

Bir de yaş 20 mi gerçekten? Umarım en az 5 sene sonraki planlar içindedir evlenme. =))

"Bak bakalım benim ailemde karısıyla fotograf koyan var mı" cümlesinden çıkaracağınız anlamlar listesi:

1) Bunu "Layt erkek" imajı çizmemek için söylemiş olabilir. Belki bu yüzden ailesinde adamlar eşleriyle pek fotoğraf koymuyorlardır. Bunun kafa karıştırıcı bir sürü sebebi olabilir..

2) Ailesinden çok çekiniyor. Sana doğru gelen herhangi bir konu, onun içinde doğruluk payı taşıyorsa bile böyle bir durumda "ailem ne der" "ailem ne ister" fikriyle mi hareket edecek yoksa artık kendi ailesini kurduğunun farkına varıp kendi kararlarını mı verecek?
Arkanda durabilecek mi, yoksa seni aile kültürüne uydurmaya mı çalışacak.. Bu cümle bence en çok buradan mesaj veriyor.
Yani önce "Bir adamın eşiyle fotograf koymasını doğru bulmuyorum." Demek varken, "Aileme bak bakalım.." la başlaması önemli bir ayrıntı.

3) Söylendiği gibi kıskançlıktan olabilir. Anlaşılabilir bir durum. Ama şuna dikkat et, başkalarının yanında sana hitap ve davranış şekli çok önemli. Sana kendini her ortamda özel hissettirebiliyorsa, o fotoğraf olayını önemsemezsin. Çünkü aslında birlikte fotograf koymak istemenin sebebi, sevgiyi, ilgiyi doya doya yaşama isteğinden geliyor. Kavuşmanın başarısı, mutluluğun resmi aslında. Göstermek istediğin bu. Çok da doğal duygular. Evlendikten sonra çok daha yoğun isteyeceksin bunu. Çünkü mutluluğu paylaşmak isteyeceksin.

Ama dediğim gibi çok önemli bir nokta var. Tek sebebi kıskançlık mı, yoksa çevreye karşı eşine ilgi göstermeyi kalıbına sığdıramayan tiplerden mi.. Kıskançlık her zaman anlaşılır. Ama insanların içinde küçücük bir hareketten o değeri ya değersizliği hissedersin. Bence bunu da gözlemlemelisin.

Kesin bu böyledir diyemem. Bütün bunlarla da sevgilinin kafasını şişirmemelisin. Ama gözlemlemek senin faydana olur. Ayrıca çok gençsin. Evlilik şuan ki düşüncen olmasın. Şuan onu tanırken çok az kritere dikkat ederek kararlar veriyorsun. Burada mesele beraber resim koymaktan öte, derinlerde yatan sebepleri anlamak. Doğru analiz etmek. Küçük şeyler kişiliğimizden büyük ip uçları verir. Görmeyi bilmek gerek.

Evli olabilir mi. Ailem istemiyo da yalan olabilir mi. Foto koymama sebebi o da olabilir.
Doğuku arkadaşlar erken evlenebiliyor aile baskisiyla

Back
X