- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
O da yaaa yirtik seyden cikar gibi bi anda girdi oturdu hayatimizin merkezine
Bence çok da tesadüf değil gibi gibi yani (yoksa içim mi fesat)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da yaaa yirtik seyden cikar gibi bi anda girdi oturdu hayatimizin merkezine
Bence senin için fesat canım
Ya aslinda konuyu acma sebebim o degil o her turlu engellenir zaten, nisanlimin ici bir turlu rahatlamiyor, guveniyor biliyorum ama bu tavrindan dolayi kendimi caresiz hissettim boyle durumlar yasayan var mi ogreneyim de varsa nisanlima ornek gostereyim dedim. @Janet Jak Esim
Okumayin efendim siz okumayin yani, silah zoruyla okutmuyolar size bu paylasimlari. İsteyen istedigi gibi konu basligi acar, ben zor durumda kaldim ve gayet kibar bi dille dile getirdim bu durumu, hoslanmamis olabilirsiniz gayet Dogal. Ama benim uslubum bu. Okumaya deger bulmadiginiz paylasimla da iki gundur ugras veriyorum. Bana yardimci olanlar oldu allah razi olsun iyi niyetle yaklasanlardan.Okumaya değer bile bulmadim. Eski çıktığım çocuk ne demek? Kaç yasindasiniz,bu nasil anlamsız bir kelime obegi
Ayrildigimiz donemde cikmistik haberi vardi da ustunden rahat bi iki sene gecmistir.Büyük ihtimalle sevgililer günü diye melankolikleşmiş bütün eski sevgililerini arayıp bir deniyor adam... Nişanlınız bir garip. Onun varlığından habersiz miydi de bu kadar taktı?
Kac saat dil doktum de yine ikna olmadi iste bari buraya bi konu acayim da basina boyle durumlar gelen arkadaslar varsa yardim istiyeyim dedim. Ki zaten az biraz kiskancligi vardi olay eski sevgiliye dayaninca film koptu.-koptu derken kendince kizdi sinirlendi- onun sorunu guven degil ustunden kac yil gecse bile hala aramasi.Güvenen nişanlı böyle mi yapar ne saçma
Sizde kayıtlı olsaydı neyse
Bir de nişanlınıza burada yazılanları gösterince mi sizin haklı olduğunuza kanaat getirecek? Siz söyleyince size inanması gerekmez miydi?
Nişanlınız okuyorsa söyleyin, böyle nişanlılık olmaz. Sizi 100 erkeğin arasına salabilmeli güvenen erkek. Erkeklere değil sizin davranışınıza göre yargılamalı sizi.
Bilmiyorum, çok sağlam bir ilişki değil gibi bu. Normal kıskançlık değil. Evlenirseniz çok çekersiniz.
Kac saat dil doktum de yine ikna olmadi iste bari buraya bi konu acayim da basina boyle durumlar gelen arkadaslar varsa yardim istiyeyim dedim. Ki zaten az biraz kiskancligi vardi olay eski sevgiliye dayaninca film koptu.-koptu derken kendince kizdi sinirlendi- onun sorunu guven degil ustunden kac yil gecse bile hala aramasi.
Selam arkadaslar... Bugun bir olay geldi basima yani olay degil de sikintili bir durum diyelim. Bugun oglen arasi nisanlimla bulustuk yemek yiyorduk, telefonum caldi kaydetmedigim bir numara ben de yemekteydik diye acmadim, ikinciye tekrar caliyor bu kez acayim belki onemli bir konudur dedim ses yok, sadece arkadan boyle diyalog sesleri geliyor alo, kimsiniz dedim biri sesimi dinliyordu sanki kapattim ben de. Tabiiki -benim cooook merakli nisanlim- cevirdi numarayi aradi, bir adam acti telefonu, ve kisa bir gorusmeden sonra ogrendik ki o kisi benim nisanlimla daha sevgili iken ayrildigimizda bir ara ciktigim cocuk, adini soyledi filan. Buyur abi diyor. Sanki beni hic aramamis ya da saf ayagina yatiyor, nisanlim da bi daha aramicaksin kizi filan diyor, halbuki kac sene once bitmis bisey surekli aradigi da yok allah icin. Tamam abi ben aramadim filan diyor cocuk, nisanlim da aramadinsa niye iki kez caldirdin dedi? -İlkinde acmamistim ya- farkinda degilmis telefon tuslari oyle denk gelmis filan dedi, hala kayitliyim diye nisanlimdan bi ton azar yedim, gorusmedigimi biliyor ama kiskandi ve sinir oldu haliyle. Sizce bu telefonlar boyle tuslardan dolayi sapitir mi? Yoksa bu cocuk bile bile mi aradi ne yapti ben cozemedim. Nisanlim da tam gununde aramis diye ozel manalar cikartiyor kendince. Ama eger telefonlarda boyle bir durum varsa okutacagim yarin nisanlima, bilerek de yaptiysa engelleyecegim hepten. Sizin de basiniza boyle bir durum geldi mi, siz ne dusunuyorsunuz bu tadsiz olay hakkinda? Yorum birakirsaniz cok sevinirim, gercekten ihtiyacim var.. Tesekkur ederim.
hala kayitliyim diye nisanlimdan bi ton azar yedim
De benimkinin bi kere tepesi atti mi zor sakinlestiriyorum
Yaşamış olamaz mısınız? O hiç mi başkaları ile özel şeyler yaşamamış. Ne var bunda. Özel şeyler yaşamışsanız bile bitmiş gitmiş.Niye hala unutamamismis, cok mu ozel seyler yasamisiz