Nisanlimin yaninda arayan eski ciktigim cocuk!

Belli ki yanlislikla aramis cunku actiginda seninle konusmamis cevre sesleri duymussun. Kasitli arasa zaten konusurdu. Bos yere uzamis mevzu

Ayyy eski sevgilimi aramiş benim telefonum da göt cebimdeyken. Hem de enn bir alodan ümit çikarabilecek olani!
Ben de gec farkettim,3-5 saniye acik kalmis telefon. Yetmezmiş gibi en yakin arkadasima gondermek uzere ( 'ben ne b.klar yemişim la' isimli) ekran görüntüsünü almak icin ekrani kaydirdiğim sirada görüntülü aramaya basmışım yanlışlikla.
Yani bu kadar tesadüf olabilir mi? Anlatsam inanmaz kimse, ama cidden tesadüfler silsilesiydi. Sonradan bir daha öyle bir hata olmasin diye imha ettim numarayi...

Ayrica basina boyle birsey gelen var mi demissin de bu eskiler aramak icin hep en uygunsuz zamani kollarlar zaten, her sevgiliden sonra numarasini değistirmeyen herkesin basina gelir...
Bir süre sonra da unutuluur gider

Ya aslinda konuyu acma sebebim o degil o her turlu engellenir zaten, nisanlimin ici bir turlu rahatlamiyor, guveniyor biliyorum ama bu tavrindan dolayi kendimi caresiz hissettim boyle durumlar yasayan var mi ogreneyim de varsa nisanlima ornek gostereyim dedim. @Janet Jak Esim

Güvenen nişanlı böyle mi yapar ne saçma
Sizde kayıtlı olsaydı neyse

Bir de nişanlınıza burada yazılanları gösterince mi sizin haklı olduğunuza kanaat getirecek? Siz söyleyince size inanması gerekmez miydi?

Nişanlınız okuyorsa söyleyin, böyle nişanlılık olmaz. Sizi 100 erkeğin arasına salabilmeli güvenen erkek. Erkeklere değil sizin davranışınıza göre yargılamalı sizi.

Bilmiyorum, çok sağlam bir ilişki değil gibi bu. Normal kıskançlık değil. Evlenirseniz çok çekersiniz.

Büyük ihtimalle sevgililer günü diye melankolikleşmiş bütün eski sevgililerini arayıp bir deniyor adam... Nişanlınız bir garip. Onun varlığından habersiz miydi de bu kadar taktı?

bari daha usturuplu bir yalan bulsaymış şimdi bir şey diyeceğim de olmayacak. resmen bilerek aramış öyle şey mi olur ya! engelleyin gitsin

adam yanlışlıkla aramış olabilir.

ayrıca seni neden numaran hala onda diye azarlıyor anlamadım. bu duruma nasıl müdahale etmen gerkeiyomuş ki?

Okumaya değer bile bulmadim. Eski çıktığım çocuk ne demek? Kaç yasindasiniz,bu nasil anlamsız bir kelime obegi
Okumayin efendim siz okumayin yani, silah zoruyla okutmuyolar size bu paylasimlari. İsteyen istedigi gibi konu basligi acar, ben zor durumda kaldim ve gayet kibar bi dille dile getirdim bu durumu, hoslanmamis olabilirsiniz gayet Dogal. Ama benim uslubum bu. Okumaya deger bulmadiginiz paylasimla da iki gundur ugras veriyorum. Bana yardimci olanlar oldu allah razi olsun iyi niyetle yaklasanlardan.

Büyük ihtimalle sevgililer günü diye melankolikleşmiş bütün eski sevgililerini arayıp bir deniyor adam... Nişanlınız bir garip. Onun varlığından habersiz miydi de bu kadar taktı?
Ayrildigimiz donemde cikmistik haberi vardi da ustunden rahat bi iki sene gecmistir.

Güvenen nişanlı böyle mi yapar ne saçma
Sizde kayıtlı olsaydı neyse

Bir de nişanlınıza burada yazılanları gösterince mi sizin haklı olduğunuza kanaat getirecek? Siz söyleyince size inanması gerekmez miydi?

Nişanlınız okuyorsa söyleyin, böyle nişanlılık olmaz. Sizi 100 erkeğin arasına salabilmeli güvenen erkek. Erkeklere değil sizin davranışınıza göre yargılamalı sizi.

Bilmiyorum, çok sağlam bir ilişki değil gibi bu. Normal kıskançlık değil. Evlenirseniz çok çekersiniz.
Kac saat dil doktum de yine ikna olmadi iste bari buraya bi konu acayim da basina boyle durumlar gelen arkadaslar varsa yardim istiyeyim dedim. Ki zaten az biraz kiskancligi vardi olay eski sevgiliye dayaninca film koptu.-koptu derken kendince kizdi sinirlendi- onun sorunu guven degil ustunden kac yil gecse bile hala aramasi.

Kac saat dil doktum de yine ikna olmadi iste bari buraya bi konu acayim da basina boyle durumlar gelen arkadaslar varsa yardim istiyeyim dedim. Ki zaten az biraz kiskancligi vardi olay eski sevgiliye dayaninca film koptu.-koptu derken kendince kizdi sinirlendi- onun sorunu guven degil ustunden kac yil gecse bile hala aramasi.

Tamam da eski erkek arkadaşınız manyaksa, psikopatsa, size ne? Sizin elinizde mi ki? Kimin sizi arayıp kimin aramayacağını kontrol edemezsiniz ki?

Nişanlınızın buradaki muhatabı sizsiniz, size güvenmek zorunda.

Kaç yıldır ona pas verdiğinizi mi söylemeye çalışıyor nişanlınız? Çok alçakça bir itham! Ne demek kaç yıl geçse bile hala arıyor?

Ne farkeder bilerek ya da bilmeyecek yapması baştan engellemeniz gerekirdi. Ayrıca sürekli arayan biri de dğeil demeniz bana daha önce de aradığını düşündürdü. Ayrıca nişanlınla bir ara ayrılıyorsun ve hemen bu insanla çıkıyorsun sonra yine nişanlınla barışıp bunu bırakıyorsun peki bırakırken bu insana benim hayatımda başkası var onu seviyorum dediniz mi? sanmıyorum. Eee çocuk ne bilsin ki yani.. Engelleyin olsun bitsin neyini soruyorsunuz.

Selam arkadaslar... Bugun bir olay geldi basima yani olay degil de sikintili bir durum diyelim. Bugun oglen arasi nisanlimla bulustuk yemek yiyorduk, telefonum caldi kaydetmedigim bir numara ben de yemekteydik diye acmadim, ikinciye tekrar caliyor bu kez acayim belki onemli bir konudur dedim ses yok, sadece arkadan boyle diyalog sesleri geliyor alo, kimsiniz dedim biri sesimi dinliyordu sanki kapattim ben de. Tabiiki -benim cooook merakli nisanlim- cevirdi numarayi aradi, bir adam acti telefonu, ve kisa bir gorusmeden sonra ogrendik ki o kisi benim nisanlimla daha sevgili iken ayrildigimizda bir ara ciktigim cocuk, adini soyledi filan. Buyur abi diyor. Sanki beni hic aramamis ya da saf ayagina yatiyor, nisanlim da bi daha aramicaksin kizi filan diyor, halbuki kac sene once bitmis bisey surekli aradigi da yok allah icin. Tamam abi ben aramadim filan diyor cocuk, nisanlim da aramadinsa niye iki kez caldirdin dedi? -İlkinde acmamistim ya- farkinda degilmis telefon tuslari oyle denk gelmis filan dedi, hala kayitliyim diye nisanlimdan bi ton azar yedim, gorusmedigimi biliyor ama kiskandi ve sinir oldu haliyle. Sizce bu telefonlar boyle tuslardan dolayi sapitir mi? Yoksa bu cocuk bile bile mi aradi ne yapti ben cozemedim. Nisanlim da tam gununde aramis diye ozel manalar cikartiyor kendince. Ama eger telefonlarda boyle bir durum varsa okutacagim yarin nisanlima, bilerek de yaptiysa engelleyecegim hepten. Sizin de basiniza boyle bir durum geldi mi, siz ne dusunuyorsunuz bu tadsiz olay hakkinda? Yorum birakirsaniz cok sevinirim, gercekten ihtiyacim var.. Tesekkur ederim.

Telefon durduk yere rehberden birini seçip aramaz, bilinçli aramıştır sizi. Ama madem sizde kayıtlı değil, engelleyin gitsin aramaya, mesaj atmaya vs.. Kafa yormaya değmez.

hala kayitliyim diye nisanlimdan bi ton azar yedim

De benimkinin bi kere tepesi atti mi zor sakinlestiriyorum

Niye hala unutamamismis, cok mu ozel seyler yasamisiz
Yaşamış olamaz mısınız? O hiç mi başkaları ile özel şeyler yaşamamış. Ne var bunda. Özel şeyler yaşamışsanız bile bitmiş gitmiş.

Burdan benzer örnekleri gösterince bu durum çözülse bile sizin esas sorununuz çözülmeyecek.
Sizin kontrolünüzde olmayan şeyler yüzünden suçlanmanız ne kadar kötü bir şey farkında mısınız? İlerde Allah korusun biri size sarkıntılık yapsa, yan komşunun ters hareketleri olsa size ne yaptın da bu böyle oldu demeyeceğine güvenebiliyor musunuz? Yok kapıyı uygunsuz mu açtın yok sabahları neden günaydın diyorsun diye çıkışmayacağına?
Bakın 2 gündür bununla uğraşıyorum demeseydiniz neyse bir derece o anın getirdiği sinirle saçmalamış derdim. Ama geçmiş olay. Üzerinden zaman geçmiş. Artık mantıklı açıklamaları dinlemesi anlaması gerekiyor. Bu adamın size güvenmesi gerekiyor.
Emin olun her erkek/insan böyle değil. Öfke kontrolü olmayan sorunlu derecede kıskanç olan insanlar böyle. Terapi almaları gerekiyor, ama hayatlarındaki insalar (anne/kardeş/eş) onun da huyu bu diye idare ettiklerinden iyileşmediği gibi kötüleşiyor da. Yarın öbürgün bu insan baba da olacak. Bir kız çocuğu olacak. Olaylarda kadının suçu olmayan seylere nasıl konuşması gerektiğini bilmeden o çocuğu nasıl yetiştirir bilemiyorum.

Back
X