Deliricem

Geçmiş konularda 8 aylık sevgili, Antepli, Diyarbakırlı, instagramlı sevgililer edinmişsiniz.
Hangisi 3 yıllık?

Bir de sevgilim yok diye yakınmışsınız 6 ay önce.

Sorun libido mu?
Gecen ayki konusundada uzun suredir sevgilim yok demis ama bu konudada uzun suredir sevgiliyiz demis.konu sahibi arkadas biraz paranoyaklik var gibi.bide konulari acip acip cevap vermemissin dalga gecmeye gelmis gibisin.

eski konularına baktım da. hayata bakış açını değiştirmen lazım. 20 yaşındasın, tek derdin koca.

Ovv çok sert..
Ama sana güveniyorum captain eski konularına bakmıyorum.. :KK45:

Hiç "ben onların adetlerine ısınabilir miyim?" demiyor. Sanki geçinecek olan o değil.
Evliliği çok kolay bir şey sanıyor demek ki..

Soruya gelince hiç de önemli değil fotoğraf olup olmaması. Ben de koymuyorum eşim de koymaz. Koyarsa da keyfi bilir..

Önyargı ile yaklaşmak istemem ama acaba kadını ikinci sınıf gören bir aile olabilir mi? Çünkü "bak bakalım listemde karısıyla fotoğrafı olan var mı?" demesi beni çok rahatsız etti. Koyup koymamasi sorun olmamalı ama bakış açısı önemli bence.

Sağlıklı bir ilişki ve doğru bir iletişim kuramamissiniz.
Özür dilerim kirdiysam ama sorunlarla devam eden ilişkinizde geleceginiz zor gözüküyor şu bir konunuzda bana gözüken bu.
" Ayrılık sevdaya dahil " dese de şair. Hayır ayrılık ayriliktir.
Iliskinizi gözden geçirin ve yaşınız da etkili olabilir basit şeylere kavga etmeye.

aradıgında ayrılacan bu kadar basit ,

evlendikten sonra seni sokağa çıkarmaz bu hödük , ozaman watsap profili bile derdine çözüm olmaz

Benim eşim de koymaz bana da koyma der ama ben koyarım zaten pek fazla kişi yok
Onun dışındaki sosyal medya hesaplarımızda da foto yoktur ben zaten instagram kullanıyorum sadece
Bunun doğululukla ilgisi yok bence eşim doğulu değil mesela

Back
X