Deliricem

nedir bu sizi saymayan insanlara yaranma cabaniz. saflik veya iyi niyet degil bu, kendini sevmemek kendine saygi duymamak.
kendini sevmeyeni kim sever? kimse.
kendine saygi duymayani ezene, beni biraz daha ez diye egiliyorum diyeni kim sayar? kimse.
kendinize deger verin. nasil yaparsiniz bilmiyorum ama yapin bunu.

cocugunuz var mi bilmiyorum ama, annemi yuzune bakmayan insanlarin pesinde dolanirken gorsem cok uzulurdum. bunu yapmayin.

Gerizekali lafindan sonra hala orda kaldimiz mi cok merak ediyorum gorumceyse gorumce kvdeyse kvde sevgileri yoksa bile saygi durmak zorundalar kendinizi ezdirme durumu nedir otur kalk gel git cok yuz vermisiniz

Eşin bile görüşmüyor, kaynanayi ne diye ariyorsun? Telefonu bile acmamis, ne gidip eşarbıni duzeltemeye calisiyorsun?
Ailen bile kalkip gelmis, gorumceyi bildiğin onurlandirmak bu, hem yardim teklif ettigin hem ailenle gittigin ve misafiri oldugun yerde oynarken seni bozup arkasini dönüp gidiyor.. Sen hâlâ oynamaya devam etmissin gecenin ilerleyen saatlerinde.. Zaten esarp olayi da o arkasini dönüp gitmesi sonrasi yasanmis..
Bunca terbiyesizligi yapiyorlar, surat asip olay cikarmadigina şükretmiyorlar da bir de seni odalara çekip hakaret ediyorlar.. Sen de hâlâ kendini aciklama derdindesin.. Onlarin terbiyesizliklerini niye vurmadin yuzlerine?
Ayrica eşin nerde bu sırada?
Boyle tiplere ne iyilik yaparsan yap bi kusur bulurlar, sen boyle yaranmaya calistikca kendilerini hakli seni suclu gorup uste cikarlar..
Cok mu zor kendini sevmek, azıcık cool durmak? Tepkini belli etsen eşin ne der mesela? Durur mu arkanda?

Hanımlar son konuyu bilen bilir kvaldemler bana küs bugün gorumcemin çocukların sunneti vardı esime kalsa hic gitmeyecekti ben dedim araya iyice sogukluk sokma sacmalama gidelim die kvaldeyi aradım yapılacak var mı diye yine açmadı. Sonra gorumcemi aradım yapılacak varmı dedim yok bende uyuycam zaten dedi saat 1 'di 3 de de kendi kuaföre gidecekti zaten. Sen napiyosun dedi bende anneme gidicem ablam yapacak saçımı makyajımı dedim hım iyi bakalım dedi kapattık neyse gittim kınaya oynamaya kalktm görümceyle bana doğru döndü oynayacaktı ha sen miydin gorumcem sandım dedi gitti yanına gorumcesinin Ben öyle kaldim Neyse belli etmeyelim kimseye dedim kvaldenin yanina akrabaları geldi hoşgeldiniz demeye gittim oturdum yanlarına biraz Kvaldenin eşarbı bozulmuş düzelteyim die uzattım elimi basını çekti anne esarbin bozulmuş dedim tekrar uzattım elimi yine çekti basını Bende sustum bi 5 dk daha oturdum gittim annemlerin yanina
Bi arkadaşım vardı biraz oynadık filan derken neyse annemler 10 da dedi biz kalkyoz die yarim saat daha durun beraber kalkalım sizinle gelmek istiyorum ben ayıp olur şimdi çıkarsam dedim durmadılar bende gelcem anne durmak istemiyorum tekim ben burda dedim (bana yaptiklarindan dolayi)neyse cekedimi giydim akrabalardan biri sen nereye gidiyon ayıp olur kizim otur dedi bende tamam o zaman geçirip geliyorum dedim Kalktım geçirdim geldim Görümce tuttu kolumdan sen bi gelsene diye Götürdü odaya arkasından k
v geldi
Ananlarla beraber burdan çıkıp gidilmez öğlen de onlarlaydin burda olman gerekirken dedi kvalde de senin aklin bu kadar iste gerizekali dedi bende dedim öğlen ben seni aradım abla yapılacak var mı diye yok bende yatıyorum zaten dedin dedim ablama saçımı yapsın die gittim. Hemde ben gitmiyordm gitsem nie doneyim geçirmeye gittim dedim
Sana ne ki seninle küs birinin esarbindan otundan copunden.. eteklerinde dolanmak olmus sizinki. Umursanmadigin yere gitsen neee gitmesen neeee..

Allah aşkına kendinize gelin.

Ya sizin suçunuz yani onlarla küsme sebebiniz çok büyük ya da aşırı iyi niyetlisiniz.

Tamam aralar bozulmasın ama yaptıklarınız aşırı değil mi?
Siz madem küssunuz, ailenizle aynı masada oturup sonra onlarla kalkıp gidecektiniz bu kadar.
Hem darginsiniz hem mesafeniz yok .

İlişkileriniz de lütfen tutarlı olun.

Ay şaka gibi resmen, kadın size gerizekalı demiş, görümce laf saymış siz hala açıklama yapma peşindesiniz. Allah aşkına yapmayın siz bir bireysiniz, değerlisiniz. Nedir bu insanlara yaranma çabası, otur diyorlar oturuyorsunuz kalk diyorlar kalkıyorsunuz. Azıcık kendinize saygı duyun ve değer verin.

Bu kadar looser, yenik bir duruş sergilemenizin sebebi ne? Sizin yasadiklarinizdan ben sınır krizi geçirdim hayalimde kaynananızla gorumcenizle kapışıyorum. Biraz duruş, tavır sahibi olun, karakterinizi kabullendirinve kimseye kendinizi ezdirmeyin. Ha belki kendinizi bu kadar savunamayacaksanız onu da anlarim ama o zaman tek yapılacak şey uzak durmak. size gol atacak adamlara sürekli pas atmadan, kendi halinizde yasayiverin.

Afedersiniz ama ben şahsen eşim bile istemezken kalkipta o düğüne hicccc gitmez onlarında totosunu kaldirmazdim
Hele bide geri zekalı diyecek gün yüzü görmemiş nr laflar çıkardı ağzından bilemiyrimmn yani fuski yiyenin poh suratlisi :sopa: :KK62:o_O

Onlar size bu şekilde davranamaz eger davranirlarsa da sizin yapacaginiz tek sey onlarla görüşmemek olur.Kendinizi savunmaya gecmissiniz birde.Cok üzüldüm yapmayin bunu kendinize.Yani kendimi koyuyorum sizin yerinize ben bu yapilani asla hoşgörmezdim.Tepenize çıkmışlar resmen nasil olsa biz ne dersek diyelim, ne yaparsak yapalim o geliyor nasil olsa.Esinizi cekip konuşun lutfen bana yapilan bu ve ben artik onlari gormek istemiyorum.Nokta.

Konunuza 2.bir açıklama bişey bekliyoruz aslında ama nerelerdesiniz?
Canım bu saate kadar ağladım helak oldum girmedim yazamadım:/ Bende sinirimi ağlamakla boşaltyorum malesef :( kına bayanlar arasındaydı dolayısıyla esimin haberi yoktu bende gelince ona söylemedim çünkü üzgün oldugumda çok hassas oluyorum oda bisey dese kendimi kaybederdim. Neyse bugün günlerdir aramayan kv aradı öğlen ablana gel biz burdayiz herkes seni soruyor munasibi düğün yerinde durmak herkes burda dedi bende tmm dedim eşimi aradım napalm die bilmem napalm dedi sen ne zaman gideceksen senle beraber gider senle beraber gelirim dedim ben gitmezsem gitmiycen mi dedi hayır dedim sesim titredi noldu eve gelince konusalm dedi bende herşeyi anlattım senin tek suçun ben sana dedim ki 1 saat otur el gibi kalk git sonra dedim sen gittin kuaföre suslendin bilmem naptın milleti mutlu etmek icin sen onların g.tunde döndükçe onlar sana g.tunu döner eğer herşey anlattgn gibiyse sen haklısın dedi bende ona yanaştım o görmezden geldi ona gittim o umursamadı annemlerde gidince tek kalmış gibi hissettim onlara yalvardm resmen biraz daha durun ayıp olur kalkarsam die durmadılar dedm bende gitmek istedm ama gitmedim döndüm geldim bide bana böyle dediler dedim yalnız kaldım dedim sen sahipsiz misin beni adamdan saymiyomusun dedi ağlayıp durma artk hepsinin agzna ederim bak ben gitmek istemiyom akşam sende gitmezsen normal karslarim dedi sustum görünüp gelelim olmazsa kimseyle muhatap olma madem dedi

Allah aşkına kendinize gelin.

Ya sizin suçunuz yani onlarla küsme sebebiniz çok büyük ya da aşırı iyi niyetlisiniz.

Tamam aralar bozulmasın ama yaptıklarınız aşırı değil mi?
Siz madem küssunuz, ailenizle aynı masada oturup sonra onlarla kalkıp gidecektiniz bu kadar.
Hem darginsiniz hem mesafeniz yok .

İlişkileriniz de lütfen tutarlı olun.
Son konuma bakabilirsiniz oraya yazdım küsme sebeplerini

Afedersiniz ama ben şahsen eşim bile istemezken kalkipta o düğüne hicccc gitmez onlarında totosunu kaldirmazdim
Hele bide geri zekalı diyecek gün yüzü görmemiş nr laflar çıkardı ağzından bilemiyrimmn yani fuski yiyenin poh suratlisi :sopa: :KK62:o_O
Benim çok hassas bi yapim var bu yasima kadar kimseyle tartışmadım kaosu hiç sevmiyorum aşırı huzursuz oluyorum ben haksizsam bile göz kapamayı seçiyorum Allah görsün yeterki ama huzursuz olmayayim sorunlar yaşamayayım die bu kendi ailemden de olsa eşimde olsa o tarafta olsa böyleydi. Kendimi yerim 1 2 saat ağlarım ama sonra hiçbişey olmamış gibi davranırım malesef huyumdan vazgeçemiyorum kin duyamıyorum kavgalı olmayı sevmiyorum. Ve böyle yaptıkça iyi niyetim suistimal ediliyor:(

Back
X