Deliriyorum :(

ruyalargercekolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
1.160
25
108
Günaydın herkesee. Bugün biraz içim buruk. Tuhaf bi gün. Dün sevgilimle tartıştık. Sebebi öyle saçma ki. Çok dolmus sanırım. Şimdi sevmediğim bi kız var dedim ya. Erkekler yani üç erkek avm ye gitcekmiş. Bu kız da gidiyormuş. Sevgilim bu kız var
Diye gitmeyeceğim ben dedi. İyi tamam konustuk. Diğer kız var. Ona bi lafım yok. O da yalnız kalcak. Belki onla okulun yemekhanesine gideriz dedi. Tamam dedim. Söyledin mi kız a dedim yok dedi. Söyle de kız yemek yapmasın gelmez sonra belki dedim. Yemek yaparsa niye gelsin. Dimi. Vay efendim o beni biliyomus. Ben yine aklımdan neler geçiriyomusum. Neyse uyudu uyandı. Yine birsürü bilmem neler. Çok kırıldım. Halbuki ben kötü bişey demedim ki. Ama o dolu ya. Artık ne söylesem ona öyle düşünüyomusum gibi gelcek. Çok mesajlasıyomusuz biz. Banyoya girerken yazmayınca kötü hissediyorım diyo. Özgüveni azalmıs. Bi de özür diliyorm yazmadgm için diyo. Ee ben tek başıma mı yazıyorm ki. Deli miyim ben. Sen de yazıyosun ki ben de yazıyorum. Neymiş bu aşk deilmiş. Çok bunaltıyomuşum. Sev beni diyo. Sıkma diyo. Ben ona herşeye mesaj atarken hiç zoruma gitmiyo ama. Gece aradı. Konstuk. Snra bitanem bak şöyle yapalm falan yine baslamıstı. Bende dedim ki yeterince kırıldım sözlerinle. Bu konu hakkında daha fazla konusmak istemiyorm dedm. Peki hayatm dedi. Uyurm birazdan bn iyi geceler ddi. Bnde iyi geceler dedm. Ama face de acıktı. Sabah günaydın aşkm seni cok seviyorum yazmıs. Ben de günaydın bitanem ben de seni çok seviyorm yazdm. Sonrası yok. Bu mu yani. Face de acık ama. Benim bunu başaramayacağımı düşünüyo. Hasta olurmusum mesajlasmassak. Bu mu yani ya. Saçmalığa bakar mısınız. Ha dün gitmemiş o kızla. Öyle dedi. Halbuki ben tüm kıskançlığıma rağman doğm günnde o kızı arayp kutlayn yalnız hissetmesin falan dicektim. Kız bana mesaj atmıyo ki. İkinci konsmamız ikisinde de ben attm. Aptal gibi hissediyorum kendimi. O ve onun arkadaşları o kadar büyük ki gözümde. Kızların flaan bnm için ne düşündükleri çok umrumda. Gerçekten. Ço önemsiyorum. Ama öyle bişey olsun ki. Aah rüyam nerdesin desin. Ama o an bana ulaşamasın falan. Çok doluyum çook

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok karmaşık yazmışın...
cok mesajlaşmanızmı bunaltmış onu...
çok mesajlaşma konuşma aşk degilse... herkes bi rüya elminde kendini kandırıyo o zaman

insanları birbirini bukadar sıkmamalı..
duşa girdim canım... çıktım canım. bişeyler yicem canım.. evden çıktım canım. otobüse bindim canım. otobüsten indim canım.
yani bukadar ayrıntılar çok çok fazla.. ben çok boğuluyorum böyle durumlardan..
insanlar şunu anlamadı henüz. iki kişinin sevgili olmaması göbek bağının beraber kesildiği anlama gelmiyor.. sürekli her dakika beraber olmak gelmiyor..

ne güzel sabah seni seviyorum yazmış. sende bende seni seviyorum yazmışsın. bundan sonra ne yazsın? bazen konuşmaları kısa kesmek daha önemlidir.
facebookta erkek arkadaşınız bir daha "ben seni daha daha seviyorummu" yazsın?
yoksa napıon nasılsın gibi devammı etsin. tadında kalsa daha güzel olmazmı?
takip etmekten birşeyi didiklemekten vazgeçin.
benmi çok rahatım bilmiyorum :ssz:

Kızların flaan bnm için ne düşündükleri çok umrumda. Gerçekten. Ço önemsiyorum. Ama öyle bişey olsun ki. Aah rüyam nerdesin desin. Ama o an bana ulaşamasın falan. Çok doluyum çook

burada problem kızların ne düşündüğü değilki. şimdi kızlar senin için kötü bişi söylese üzülür erkek arkadaşın bumu olsun..maşALLAH ne mutsunuz dese erkek arkadaşın ne kadar mutlu olur ikiniz adına.
sorun arkadaşlarına verdiği değer değil.. sorun sana verdiği değer.. mutsuz bir gününüz olsa. erkek arkadaşının dışarı yansıtsa. yarın öbürgün siz barışırsınız unutursunuz ama malesef 3.şahıslar unutmuyor ve onların profilinde öyle kalıyorsunuz.
"biz birbirimizi seviyoruz. bizene 3.şahıslardan" diyebilirsiniz.. tabi önemli olan ikinzsiniz. ama dışarıdan mutsuz bir ilişki sürekli bunu boğan bir sevgilisi var diyede gözükmek istemiyor olabilir.

duşa girdim canım... çıktım canım. bişeyler yicem canım.. evden çıktım canım. otobüse bindim canım. otobüsten indim canım.
insanlar şunu anlamadı henüz. iki kişinin sevgili olmaması göbek bağının beraber kesildiği anlama gelmiyor.. sürekli her dakika beraber olmak gelmiyor..

ne güzel sabah seni seviyorum yazmış. sende bende seni seviyorum yazmışsın. bundan sonra ne yazsın? bazen konuşmaları kısa kesmek daha önemlidir.

burada problem kızların ne düşündüğü değilki. şimdi kızlar senin için kötü bişi söylese üzülür erkek arkadaşın bumu olsun..maşALLAH ne mutsunuz dese erkek arkadaşın ne kadar mutlu olur ikiniz adına.
sorun arkadaşlarına verdiği değer değil.. sorun sana verdiği değer.. mutsuz bir gününüz olsa. erkek arkadaşının dışarı yansıtsa. yarın öbürgün siz barışırsınız unutursunuz ama malesef 3.şahıslar unutmuyor ve onların profilinde öyle kalıyorsunuz.
"biz birbirimizi seviyoruz. bizene 3.şahıslardan" diyebilirsiniz.. tabi önemli olan ikinzsiniz. ama dışarıdan mutsuz bir ilişki sürekli bunu boğan bir sevgilisi var diyede gözükmek istemiyor olabilir.

Haklısın. Ben cok boğuyorum. Ama baştan beri böyle işte. Çok kıskancım ben kabul. O o kadar dolmus ki. Face ine böyle bişeyler yazmıs. Deli oldum. Ama hak vermiyor da değilim. Biraz daha anlayıslı olmaya çalısıcam.

erol göka'nın aşkla ilgili bir röportajı vardı. bulsam da koysam buraya.
aşk karışmak değildir, müdahale değildir, boğmak değildir. hükümdarlık mı kuruyorsunuz?
karşı taraf sizinle kendisi için mutlu olamıyorsa, sizin için yaşamaya başlamışsa bu normal mi? nereye kadar gider?
erkek ark.ınızı kendi haline bırakın. adam özüne dönsün. bir bakın bu adamın özü ne? normalde nasıl hareket eden, neleri seven bir adam?
bir de kalkıp özürdiliyormuş mesaj atmadığında, iyi dayanıyor garibim ya :44:
onu mutsuz etmeye hakkınız var mı, onun kendisi dışında başkasını oynamasına hakkınız var mı?
düşünsenize karşınıza bir adam çıkıyor, bak kızım benim ilişki kurallarım şunlar şunlar. bunları yapmıyorsan beni sevmiyorsun demektir. sıkıntı olur sonra, dese.
ve o kurallar size çok saçma gelse?
ne kadar tahammül edersiniz acaba?

erol göka'nın aşkla ilgili bir röportajı vardı. bulsam da koysam buraya.
aşk karışmak değildir, müdahale değildir, boğmak değildir. hükümdarlık mı kuruyorsunuz?
karşı taraf sizinle kendisi için mutlu olamıyorsa, sizin için yaşamaya başlamışsa bu normal mi? nereye kadar gider?
erkek ark.ınızı kendi haline bırakın. adam özüne dönsün. bir bakın bu adamın özü ne? normalde nasıl hareket eden, neleri seven bir adam?
bir de kalkıp özürdiliyormuş mesaj atmadığında, iyi dayanıyor garibim ya :44:
onu mutsuz etmeye hakkınız var mı, onun kendisi dışında başkasını oynamasına hakkınız var mı?
düşünsenize karşınıza bir adam çıkıyor, bak kızım benim ilişki kurallarım şunlar şunlar. bunları yapmıyorsan beni sevmiyorsun demektir. sıkıntı olur sonra, dese.
ve o kurallar size çok saçma gelse?
ne kadar tahammül edersiniz acaba?

Tabi öyle. Ama bizimki kural gibi çıkmadı. Öyle gelişti. Tabi o biraz bunaldı. Benim için sıkıntı yok aslında. Çünkü ben herşeyi diyorum ona. O da bana. Ama ben onu ayrıntılarda boğuyorum

Tabi öyle. Ama bizimki kural gibi çıkmadı. Öyle gelişti. Tabi o biraz bunaldı. Benim için sıkıntı yok aslında. Çünkü ben herşeyi diyorum ona. O da bana. Ama ben onu ayrıntılarda boğuyorum

sen bir şeyi haber etmediğinde surat asıyorsan veya sıkça ne yapıyorsun diye yazıyorsan, kural oluşmuştur, gizli ve otomatik bir mesaj: "bu kıza her yaptığımı yazmalıyım, çünkü o bana yazıyor."

arkadasa katılıyorum.. kafanızı baska yere vermeye calısın. bırakın o sizi kıskansn

sen bir şeyi haber etmediğinde surat asıyorsan veya sıkça ne yapıyorsun diye yazıyorsan, kural oluşmuştur, gizli ve otomatik bir mesaj: "bu kıza her yaptığımı yazmalıyım, çünkü o bana yazıyor."

Galiba biraz öyle oldu. Bilemiyorum. Zamanla aşılır diye umuyorum. Yanılmam inşallah

Cok seni uzmek istemem ama erkek arkadasin baska birinin etkisinde kalio yakin koparsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X