• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Düşünceleri .. Yardımmm

eşim modern maçolardan.
Kesinlikle katılmıyorum bu tabire.bunun bir adı var da neyse. Ayıp olmasın enişte sayilir sonuçta.
oglumuz okula basladı odevlerı ben yaptırıyorum henuz cok kucuk ve yanından cok ayrılamıyorum .
gunlerdır hatta 2 haftadır esımle dogru duzgun oturup sohbet edemıyoruz odevler cok gec bıtıyor
arada oglum dınlensın dıye 10 dk mola verıyorum esımle gıdım oturum bı soluklayım dıye
o ıse bıze meyve ama soyda getır dıyor. Ulan zaten nevrım donmus e l hersey bırbırıne gırmıs gozlerım cıft goruyor. neyse son bır hamleyle mutfaga gıdıyorum meyvelerı kesıyorum dogruyorum catal pecete tamam goturuyorum.

muz daha yokmuydu az olmus dıyor? la havle dıyerek mutfaga gıdıyorum bır daha muz dılımlıyorum goturuyorum mola mı? bıttı bıle.
Sen bunları yapıyorsun yani.
Helal olsun ne diyeyim.
Soy da getirmiş...la havle.
Muz az olmuş. ..ve la kuvvete.

Meyve hazirlanamaz asla demiyorum ama bu bir ikramdir eşe. Karsiligi teşekkürdur.bir tatlı sözdur ne bileyim eline sağlıktir.
Soy da getir ne demek ya. Muz az koyulmus getir dilimle nedir bunlar.

Kesinlikle katılmıyorum bu tabire.bunun bir adı var da neyse. Ayıp olmasın enişte sayilir sonuçta.

Sen bunları yapıyorsun yani.
Helal olsun ne diyeyim.
Soy da getirmiş...la havle.
Muz az olmuş. ..ve la kuvvete.

Meyve hazirlanamaz asla demiyorum ama bu bir ikramdir eşe. Karsiligi teşekkürdur.bir tatlı sözdur ne bileyim eline sağlıktir.
Soy da getir ne demek ya. Muz az koyulmus getir dilimle nedir bunlar.
Kaba işte görüntüde tiki tikiliğini yerim onun.
ama eşim bize düşkündür bende alıştım onun bu dan dun hallerine hoş bende romantik bir kadın değilim bende vurdum duymazım ama bu sıra oldukca yogunum yataga yatmamla uyumam bır oluyor.
meyve getırde ben soyayım da dıyebılır. ben molayı herhalde hızmet etmek ıcın vermıyorum :)
buarda soyda getır canım benım der tabı ama o eklerı kullanmadım yazarken fakat öküz gene öküz yani :D

Kaba işte görüntüde tiki tikiliğini yerim onun.
ama eşim bize düşkündür bende alıştım onun bu dan dun hallerine hoş bende romantik bir kadın değilim bende vurdum duymazım ama bu sıra oldukca yogunum yataga yatmamla uyumam bır oluyor.
meyve getırde ben soyayım da dıyebılır. ben molayı herhalde hızmet etmek ıcın vermıyorum :)
buarda soyda getır canım benım der tabı ama o eklerı kullanmadım yazarken fakat öküz gene öküz yani :KK70:
Olsun ne yapcaksin bacim...mutluluk varsa sorun yok.
Olmadı baktın abartıyor bir dahaki kurban Bayramına 6 ortak bulup devireceksin kasabin önüne...en azından coluk çocuk et görür.
Şaka bir yana.mutluluklar.

kendisinin yapmama nedeni bir penise sahip olması mıymış? sorsana neden çekiniyorsun
neden kadının göreviymişte erkek sadece yardım edermiş?
sınıfımızda öyle erkekler varki bir yemek yapıp paylaşıyorlar tablo gibi süslüyorlar birde
seninki daha meyvesini soyamıyor
suyunu bile almaz yüzde sonsuz..
sen çalışacaksın, ev işi yapacaksın, çocuk doğurup bakacaksın, kocanı hoş edeceksin
niye?
çünkü görevin.
çünkü fazladan bir organın yok.
kadını bu duruma düşüren yine bir kadın
erkekleri ilah gibi büyütür köleleri olurlarsa olacağı budur

Meyve soyma durumunu bir tarafa bıraksak bile, aranızda sağlıklı bir iletişim olmadığı kesin. Adam meyve soyulmasını istiyorsa bile bunu bağırıp çağırmadan anlatabilmeli. Minicik önemsiz bir konuda bile bu kadar kabalaşıyorsa ileride şok üstüne şok yaşatır... Bence karşınıza alıp konuşun eğer çok değer veriyorsanız ama aksi durumda bence yolları ayırabilirsiniz.

Aman elalemin delisini sen mi adam ediceksin gönder gitsin.Şimdi ufacık şeyden bunu yapan ileride döverde karım değil mi döverim de severim de zihniyetinde biri gibi geldi .Hiçç uğraşma direkt çıkışlar sol dan de gönder.

Arkadaşım arkana bile bakmadan kaçarak uzaklaş. Bunun olgunlukla alakası yok. İlerde neler olur düşünmüyorum bile.daha 2 ay olmuş bu ne hadsizlik bağırmalar falan

yani sana zaman ayırmasını bile bir lutuf olarak sunması,nasıl egoist bi pislik olduğunu gösteriyor kusura bakma da.. 23 yaşında çıtırsın ,herhalde zaman ayıracak ne şimdi takdir edilesi bi durum mu bu ? ataerkil yetiştirilmiş her adamdan uzak durun kızlar ,sinir harbinden başka bişey değil,olan yaşınıza ve kaybolup giden zamanınıza olur

Yani "gerizekalı" diyeceğim ama size ayıp olur diye demek istemiyorum. böyle saçmalık da yok. Allah yardımcınız olsun. keşke böyle tiplerle hiç takılmasanız. 23 yaşında neler çıkar daha karşınıza :/

koç burcumu?
daha 2 aylıkken bu şekilde ufacık olaydan kavga çıkaran devamında düşünemiyorum.Siz meyve getirdim demişsiniz adam tatlı tatlı cilveleşçeğine soyman lazım diyor.Afedersiniz ama tam hödük.

• Beğen
Reactions: anu
buarada sevgilinin yaşı gelmiş bundan dolayı ayrılmayıp evlenince nasıl olsa erkeğin dediği olur mantığıyla hareket ediyor olabilir...
bir de benim de başıma geldi çok yeni ben 26 yaşındayım adam 32 yaşında mantığı ev işi kadın işi hasta olursan yardım ederimdi... ama ilgili falan davranıyordu hep sonra evlilik lafı açıldığında benim görüşüm bu dedi uzatmadım kestirip attım... sonradan aramızı yapan kişi yakın arkadaşımla daha yakın çocuk demiş ki aslında anlaşabilirdik bu saatten sonra modern güler yüzlü aile kızı kıvamında çalışan bulmak zor deyip tekrar ara yapmasını istemiş.. dedim olmaz
ben ki 27 ime geldim hayır diyebiliyorum bence sen de hayır diyebilirsin...

hoşştttt deseydiniz adama bak be.Aile kızı kıvamında çalışan ne demek ya

Oldu olucak çişe de sen oturt beyfendiyi. Neyseki daha iki aylikmissiniz daha iyisini bulmak icin gec degil

Evlenince her gece meyve soycan ii düsün:)
Kv de de öyle yetiştirms meyve soy diz tabağa ver kp her aksam bekler..allahtan benimki sevmiyo:)

Back
X