- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi ruyalargercekolsa
-
Kızların flaan bnm için ne düşündükleri çok umrumda. Gerçekten. Ço önemsiyorum. Ama öyle bişey olsun ki. Aah rüyam nerdesin desin. Ama o an bana ulaşamasın falan. Çok doluyum çook
insanları birbirini bukadar sıkmamalı..
duşa girdim canım... çıktım canım. bişeyler yicem canım.. evden çıktım canım. otobüse bindim canım. otobüsten indim canım.
yani bukadar ayrıntılar çok çok fazla.. ben çok boğuluyorum böyle durumlardan..
insanlar şunu anlamadı henüz. iki kişinin sevgili olmaması göbek bağının beraber kesildiği anlama gelmiyor.. sürekli her dakika beraber olmak gelmiyor..
ne güzel sabah seni seviyorum yazmış. sende bende seni seviyorum yazmışsın. bundan sonra ne yazsın? bazen konuşmaları kısa kesmek daha önemlidir.
facebookta erkek arkadaşınız bir daha "ben seni daha daha seviyorummu" yazsın?
yoksa napıon nasılsın gibi devammı etsin. tadında kalsa daha güzel olmazmı?
takip etmekten birşeyi didiklemekten vazgeçin.
benmi çok rahatım bilmiyorum
burada problem kızların ne düşündüğü değilki. şimdi kızlar senin için kötü bişi söylese üzülür erkek arkadaşın bumu olsun..maşALLAH ne mutsunuz dese erkek arkadaşın ne kadar mutlu olur ikiniz adına.
sorun arkadaşlarına verdiği değer değil.. sorun sana verdiği değer.. mutsuz bir gününüz olsa. erkek arkadaşının dışarı yansıtsa. yarın öbürgün siz barışırsınız unutursunuz ama malesef 3.şahıslar unutmuyor ve onların profilinde öyle kalıyorsunuz.
"biz birbirimizi seviyoruz. bizene 3.şahıslardan" diyebilirsiniz.. tabi önemli olan ikinzsiniz. ama dışarıdan mutsuz bir ilişki sürekli bunu boğan bir sevgilisi var diyede gözükmek istemiyor olabilir.
erol göka'nın aşkla ilgili bir röportajı vardı. bulsam da koysam buraya.
aşk karışmak değildir, müdahale değildir, boğmak değildir. hükümdarlık mı kuruyorsunuz?
karşı taraf sizinle kendisi için mutlu olamıyorsa, sizin için yaşamaya başlamışsa bu normal mi? nereye kadar gider?
erkek ark.ınızı kendi haline bırakın. adam özüne dönsün. bir bakın bu adamın özü ne? normalde nasıl hareket eden, neleri seven bir adam?
bir de kalkıp özürdiliyormuş mesaj atmadığında, iyi dayanıyor garibim ya :44:
onu mutsuz etmeye hakkınız var mı, onun kendisi dışında başkasını oynamasına hakkınız var mı?
düşünsenize karşınıza bir adam çıkıyor, bak kızım benim ilişki kurallarım şunlar şunlar. bunları yapmıyorsan beni sevmiyorsun demektir. sıkıntı olur sonra, dese.
ve o kurallar size çok saçma gelse?
ne kadar tahammül edersiniz acaba?
Tabi öyle. Ama bizimki kural gibi çıkmadı. Öyle gelişti. Tabi o biraz bunaldı. Benim için sıkıntı yok aslında. Çünkü ben herşeyi diyorum ona. O da bana. Ama ben onu ayrıntılarda boğuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
insanları birbirini bukadar sıkmamalı..
duşa girdim canım... çıktım canım. bişeyler yicem canım.. evden çıktım canım. otobüse bindim canım. otobüsten indim canım.
yani bukadar ayrıntılar çok çok fazla.. ben çok boğuluyorum böyle durumlardan..
insanlar şunu anlamadı henüz. iki kişinin sevgili olmaması göbek bağının beraber kesildiği anlama gelmiyor.. sürekli her dakika beraber olmak gelmiyor..
ne güzel sabah seni seviyorum yazmış. sende bende seni seviyorum yazmışsın. bundan sonra ne yazsın? bazen konuşmaları kısa kesmek daha önemlidir.
facebookta erkek arkadaşınız bir daha "ben seni daha daha seviyorummu" yazsın?
yoksa napıon nasılsın gibi devammı etsin. tadında kalsa daha güzel olmazmı?
takip etmekten birşeyi didiklemekten vazgeçin.
benmi çok rahatım bilmiyorum
burada problem kızların ne düşündüğü değilki. şimdi kızlar senin için kötü bişi söylese üzülür erkek arkadaşın bumu olsun..maşALLAH ne mutsunuz dese erkek arkadaşın ne kadar mutlu olur ikiniz adına.
sorun arkadaşlarına verdiği değer değil.. sorun sana verdiği değer.. mutsuz bir gününüz olsa. erkek arkadaşının dışarı yansıtsa. yarın öbürgün siz barışırsınız unutursunuz ama malesef 3.şahıslar unutmuyor ve onların profilinde öyle kalıyorsunuz.
"biz birbirimizi seviyoruz. bizene 3.şahıslardan" diyebilirsiniz.. tabi önemli olan ikinzsiniz. ama dışarıdan mutsuz bir ilişki sürekli bunu boğan bir sevgilisi var diyede gözükmek istemiyor olabilir.
sen bir şeyi haber etmediğinde surat asıyorsan veya sıkça ne yapıyorsun diye yazıyorsan, kural oluşmuştur, gizli ve otomatik bir mesaj: "bu kıza her yaptığımı yazmalıyım, çünkü o bana yazıyor."
Cok seni uzmek istemem ama erkek arkadasin baska birinin etkisinde kalio yakin koparsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?