Delirme korkusu..

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
113
Gecen sene ilk kez yasadim bunu o kadar aradan sonrada dun gece yasadim delirme korkusu yasiorum sanki aklimi yitirecekmisim gibi oluor acayip bi duygu genel olarak karamsar mutsuz alingan keyifsiz halim vardi ama bunu yeni yasamaya basladim hayattan hep mutsuzum keyif alamiorum cok takiorum herseyi kafama bu durumda olan var mi..:110:

Bendede vardı eskiden.anksiyete bozukluğu var bende.çok takıntı haline getirmiştim.geçti şükür

anksiyeteyle tanıstigim ilk günlerde vana da çok gelmişti bu delirme hissi, ilaç kullanıyorum ben hala, ilaçla.geçtiğini söyleyebilirim

Anksiyete mi var bende de acaba. Hangi ilaci kullaniosn?

olabilir canım ama bunu belirtilere bakarak bilemezsin, bi pskiyatriste görünmeni tavsiye ederim. Kullandığım ilacı da söylemesem daha iyi kimseyi yanlış yönlendirmek istemem canım ama mutlaka bi git doktora eğer bu şikayetlerin senin günlük hayat akışını bozuyorsa

Gecen sene ilk kez yasadim bunu o kadar aradan sonrada dun gece yasadim delirme korkusu yasiorum sanki aklimi yitirecekmisim gibi oluor acayip bi duygu genel olarak karamsar mutsuz alingan keyifsiz halim vardi ama bunu yeni yasamaya basladim hayattan hep mutsuzum keyif alamiorum cok takiorum herseyi kafama bu durumda olan var mi..:110:
Ben bu hissi yıllardır yaşıyorum.Gerçeklikten kopacakmışım gibi oluyor.Hatta bazen az sonra şizofren olacağım diye ciddi ciddi inanıyorum ve çok korkuyorum.Şimdiye kadar hiç ilaç kullanmamıştım.Telkinlerle idare ediyordum.6 ay önce başlayan panik ataklar ile günlük hayatım kabusa dönünce ilaca başladım.İnşallah iyi gelir.Delirme korkuma iyi gelir mi bilemiyorum ama en azından işteyken panik atak geçirmeme engel olsa yeter :(

Ben bu hissi yıllardır yaşıyorum.Gerçeklikten kopacakmışım gibi oluyor.Hatta bazen az sonra şizofren olacağım diye ciddi ciddi inanıyorum ve çok korkuyorum.Şimdiye kadar hiç ilaç kullanmamıştım.Telkinlerle idare ediyordum.6 ay önce başlayan panik ataklar ile günlük hayatım kabusa dönünce ilaca başladım.İnşallah iyi gelir.Delirme korkuma iyi gelir mi bilemiyorum ama en azından işteyken panik atak geçirmeme engel olsa yeter :KK43:
Tedavi sart canim yoksa ilerleyecek gibi.

Hepinize geçmiş olsun.Delirme korkusu yaşayan birisi asla delirmez.Cunku durumun bilincindedir.Bu yaşadığınız okb veya anksiyete bozukluğudur.Nereden biliyorsun derseniz aynı durumları hatta bin beterini yaşadım vakti zamanında.Ama emin olun iyi bir terapi ile hepsi bitiyor.

Hersey bizde bitior ama tetikleyecek biseyler die korkuorum cok kotu bi durum cidden.

Ben bu hissi yıllardır yaşıyorum.Gerçeklikten kopacakmışım gibi oluyor.Hatta bazen az sonra şizofren olacağım diye ciddi ciddi inanıyorum ve çok korkuyorum.Şimdiye kadar hiç ilaç kullanmamıştım.Telkinlerle idare ediyordum.6 ay önce başlayan panik ataklar ile günlük hayatım kabusa dönünce ilaca başladım.İnşallah iyi gelir.Delirme korkuma iyi gelir mi bilemiyorum ama en azından işteyken panik atak geçirmeme engel olsa yeter :KK43:
Bu korkylarınız geçtimi acaba

olabilir canım ama bunu belirtilere bakarak bilemezsin, bi pskiyatriste görünmeni tavsiye ederim. Kullandığım ilacı da söylemesem daha iyi kimseyi yanlış yönlendirmek istemem canım ama mutlaka bi git doktora eğer bu şikayetlerin senin günlük hayat akışını bozuyorsa
İstanbulda yaşıyorsanız psikiyatr tavsiye edebilir misiniz lütfen bi türli dikiş tutturamadım doktor konusunda

Back
X