Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regliniz gecikeli ne kadar oldu? Test pozitif olunca böyle ışığa vs ihtiyaç olmuyor. Böyle yapınca gri bir gölge görünüyor ama o hormonun tutunması gereken, pozitif olsa renklenecek kısım bence.
Regliniz gecikeli ne kadar oldu? Test pozitif olunca böyle ışığa vs ihtiyaç olmuyor. Böyle yapınca gri bir gölge görünüyor ama o hormonun tutunması gereken, pozitif olsa renklenecek kısım bence.
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür eder. Bata 4 yada 5 gün kaldı normalde ışıksız görüyorum. Ama yüzeyi parlak olduğu İçin net bir görüntü elde edemedim sizlere sormak İçin ışık tuttum öyle çektim. Renk biraz pembelik var gri boş kuruma çizgisine de benzemiyor çok arafta kaldım kan sonuçlarımda bugün çıkmadı o yüzden çok gerildim son çare birde burdan sormak istedim