delirmek üzereyim bıktım artık

benan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
280
2
26
Muğla
şu an o kadar sinirliyim ki anlatamam .bıktım artık beni el birliğiyle delirtecekler.bana bir akıl verin sakinleştirin beni nolur.ben 1 .5 yıllık evliyim çocuk düşünüyorduk ama olmadı dr a gittim biraz maddi sıkıntımız var.1 ayda 250 tl gitti.devletteki dr ilgilenmedi.neyse bi ay gittim olmadı ikinci ay gidemedim eşim ramazanda sonra başlayalım bu ay dr için ayıracak paramz yok dedi.tevekkül ettim napim sonuçta.geçen ay çatlatma iğnesi falan yedim sanırım o bu ayda etkisinde şiddetli kasık ağrısı çektim dün.bugünde ilkkez yumurtlama belirtisi tarzında akıntı geldi normalde hiç olmaz pkoluyum bu arada.neyse sevindim asıl anlatacağm konuya gelirsek
görümcem yıllık izinde ve burdalar.bende geçen kv ziyaretine gittim ailecek bodruma gezmeye gitcez dedi istersen sende gel dediler sesimi cıkartmadım.ne gelirim ne gelcem demedim nasip dedim günü belli değildi cünkü.neyse dün aradı kv cuma gitcez gelceksen önceden hazırlar haber et dedi.bende tmm dedim gelcek olursam hbr ederim.eşimle bu arada bu konuyu konuşmadık hiç.neyse benim annemler 6 saat uzakta oturuyo ve bugun aradı müsaitmisin sana glcz dedi o an arkadaştaydım çok şaşırdım o an glcekler sandım yok dedi babanla konuşcam yarına gelmk istiyoz dedi tamm buyrun gelin dedim.ablamla konuştum annemler yolda dedi ilk ablama ugrarlar zaten bende kv i aradım gelemicem demek için sonuçta annemler 2 gün için geliyor.neyse eşim geldi yarın bodruma gitcekmisin dedi hayır dedim demin aradım anneni sölemek için açmadı dedim.bağarmaya başladı ne demek gitmicem falan bende dedim ben sensiz napcam orda herkesin kocası yanında dedim.o parasız anladı ben sana veririm para dedi aslında buda vardı aklımda kv ler dükkanlara uğrucaktı biliyorum konuşmuslardı bende boynum bükük kalmak istemiyorum tabi alışwerişte o psikoloji beni çok üzüyo.sonra o bağırdı ben bağırdım .annenlere şimdi seni ablana götürcem görüş yarında bodruma dedi annemler kaç gündür seninle gezmeye gitmek için hayal kuruyo dedi neden annene müsait deiliz demedin dedi:2::2::2: sonra ben odaya çekildim geçen hafta eşimle pazar günü gezmeye gitmek istedik araba istedik vermediler.bizimle gezmeye gitmek isteyen insan yada benim gememi isteyen insan bir ya bodrum gezmesini pazara ayarlar iki yada biz araba isteyince verir...yumurtlama günümde nelerle uğraştım ve anladım ki çocuk falan hak etmiyor...şuan ewdeyiz annemler ablamda..kv aradı ahmeti gelcekmi die oda bilmiyorum kendisine sor şuanda yanımda deil dedi..düşünün anne korkusu.........................................hala gideceğimi sanıyo sizce ne yapmalıyım

Bagirmasi sacma olmus tabiki,ya aylene gelme diyemesinki bide uzakta kaliyorlar diyorsun,benim aylemde uzakta,ben bu durumda olsaydim esimi ikna etmeye bakardim,sonucta bodrum kacmiyo

arkadaşım sakin ol biraz ,sinirlenmekte haklısın....... kendı bütçenizi düşündüğü,oraya gıdersem....baya masrafımız olacak hem ben kocamın yanında olmak ıstıyorum,bana bıraz anlayış gösterırmısın? şeklinde yumusak sesle konusmayı denesen,devamın da da annemlerın gelecegıı ve 2 gun kalacaklarını bende yenı ögrendım dıyemem kı ben gıdıcem gelmeyın uzulurlerdı ...vs... (şuan relg dönemin sanırım) sinirli ve çok gergin oldugunu ,sakinleşelim tekrar konusalım .....dıye eşine bi adım atsan,konuyu yenı açmıssın ne zaman tartıştınız belki eşinin de sinirleri yatısmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…