Delirmek uzereyim. Cozum bulamiyorum.Gucum tukendi.

Bizim gibiler için bize destek olcak bu gibi teklifler Lazım aslında ise girerken bu gibi durumları söyleyemiyoruz cunku. Istanbuldaymissiniz ankarada olsaydı belki denenebilirdi tesekkurler
Mesleğiniz ne? Gerçekten atlatabilmek için özellikle bazı iş yerlerine girebilirsiniz

Nasil aynı? 12 yıl çalışmışsıniz dile kolay siz bizden kat kat öndesiniz sanırım şu an bir sıkıntı çekiyorsunuz geçici olur umarım anksyete stres ağlama krizleri mi yaşıyorsunuz iste?
Tesekkur ederim, ya aglama krizi yoktu,son aylarda oldu,lohusaliktandir insaallah :( ayrildim izne. Ben belli etmemeye calissam da cok utangac, kendine guvenenemeyen, beceriksiz biriyim. İsleri de wcye gitmememe ragmen yetistiremiyorum, anlayacagim dilden anlatsalar olacak da, yapamayinca da kitleniyorum, kimseden yardim almak istemiyorum artik. Arkadaslarim espiriyle dalga geciyor, takmiyorgibi yapiyorum ama evde hep aklimda . En onemli sorunum, kendime guvenim yok. Cok uzaktan farkediliyor. Herkes ilk geldiginde anlamistik falan diyor. Salak gibi olmak istemiyorum artik ama nasil iste :(

Korkularınızın üzerine gidin. Deneye deneye zamanla yenersiniz. Bu geçirdiğiniz stres anları güzel aslında ve zamanla azaldıgını göreceksiniz

Back
X