size sürekli yazdığım için bazen çekiniyorum ama yine bir sorum olacak,en son yazdığım kanama olayım nidozol kullandığım halde geçmedi,öyle regli kanaması gibi gelmiyor,bazen tuvaletimin arkasından az geliyor bazen hiç gelmiyor,ama hala ara ara devam ediyor,iç çamaşırımı kirletmiyor.ancak sanki adet görüyormuşum gibi kasıklarım ve belim ağrıyor,fakat kesinlikle regli değil.daha öncede yazdığım gibi muayehanede kist,yara veya polip gözükmüyor,smear de enfeksiyon çıktı,tek günde sabah 2 adet 500 mg,akşam 2 adet 500 mg olmak üzere eşimle birlikte nidozil aldık,10 gün aradan sonra tekrar aynı uygulamayı yapıp kontrole gidicem,şimdi sorum şu doktor hanım;
1-eğer bu kanama enfeksiyondan kaynaklanıyorsa neden ilacı aldıktan sonra hala ara ara kanamam devam ediyor ve vajinamdan yapışkansı sümüksü koyu akıntım geliyor
2-acaba başka bir sorunum varda gittiğim doktorlar bilemedimi,enfeksiyon böbreklerime sıçramış olabilirde omu kanama yapıyor yada başka bir problemmi var
3-smeardan başka kan biyokimya,hormon,elisa,seroloji,idrar fiziksel özellikleri,idrar mikroskobi,idrar kimyasal özellikleri,hemogram,sedimentasyon,nefelometre testlerimi yaptırdım eritrositim+2 diğerlerinin hepsi temiz çıktı,acaba başka yaptırmam gereken başka test varmı?
4-acaba herşeyi bir kenara bırakıp direk tıpa gidip araştırtıp,rahim filmimi çektirsem bu sonuç olurmu;ancak rahim filminden çok korkuyorum,sizce gerek varmı,biliyorsunuz daha öncede düşük yaptım
5-1 senedir ara ara reglim haricinde reglim bittikten 2 hafta sonra yani iki regli dönemi arasında bu kanamalarım geliyor ama her ay değil,adet düzensizliği desem her ay olmuyor ve regli kanaması gibi çok gelmiyor
6-ne yapacağımı şaşırdım doktor hanım bende ciddi bir problemmi var acaba,yoksa basit birşeyde benmi abartıyorum,sanki düşük yapmama sebep bu bilinmeyen şey gibi geliyor,birdaha hamile kalırsam tekrar düşük yapmak istemiyorum ve tüm riskleri ortadan kaldırmak istiyorum,ancak dediğim gibi muayehane ve testlerde birşey çıkmıyor,ne yapacağımı şaşırdım,ne olur akıl verin,okuduğunuz için ayrıca teşekkürler,bu uzun yazımdan ne kadar kafamın karışık olduğunu anlamışsınızdır.