• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delirmek üzereyim.. yardimm

anasininsimarikkizi-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
10
1
1
29
Merhaba iyi akşamlar.biraz uzun olcak ama Şöyle gireyim konuya 7aydir biriyle birlikteyim. Farklı sehirlerdeyiz Ve internette tanıştık buluştuk falan. Neyse bu aralar çok ilgisiz. Haftasonu bi ablam geldi fal bakıyo bende baktirdim. Ve bana erkek arkadaşımın hayatında bi kadın daha olduğunu söyledi. ve tanıdığı bi arkadaşı olduğunu hemen hemen herşeyi bildiğini söyledi o arkadaşıyla konuşturdu beni ve oda söyledi aynısını uzak dur bundan olmaz bu dedi. erkek arkadasimla fotograflarimiz whatsappinda facesinde .. nasıl olur böyle bişey diyorum ki ben kendimden çok ona güveniyorum onlar öyle söyleyince gerçekten çok kötü oldum üç gündür uyuyamiyorum bi fikir verin lutfen vaktinizi aldım hakkınızı helal edin iyi akşamlar..

Merhaba iyi akşamlar.biraz uzun olcak ama Şöyle gireyim konuya 7aydir biriyle birlikteyim. Farklı sehirlerdeyiz Ve internette tanıştık buluştuk falan. Neyse bu aralar çok ilgisiz. Haftasonu bi ablam geldi fal bakıyo bende baktirdim. Ve bana erkek arkadaşımın hayatında bi kadın daha olduğunu söyledi. ve tanıdığı bi arkadaşı olduğunu hemen hemen herşeyi bildiğini söyledi o arkadaşıyla konuşturdu beni ve oda söyledi aynısını uzak dur bundan olmaz bu dedi. erkek arkadasimla fotograflarimiz whatsappinda facesinde .. nasıl olur böyle bişey diyorum ki ben kendimden çok ona güveniyorum onlar öyle söyleyince gerçekten çok kötü oldum üç gündür uyuyamiyorum bi fikir verin lutfen vaktinizi aldım hakkınızı helal edin iyi akşamlar..
fal yüzünden mi yani:KK57:

Bunların hepsine faldan yola çıkarak mı inanıyorsunuz ? İlişkinizin sadakati bi fala kalıyorsa bir daha düsünün derim..
Ben orda belirttim kendimden daha çok güveniyorum ona diye.. Ya biniyorum gerçekten kafam karışmış durumda ki yaklaşık iki haftadır sürekli arayan mesaj atamdan durmayan adam artık çok ilgisizlesti. ..

" Kendimden çok güveniyorum" sözünü asla kullanmayın. Herkes potansiyeldir bu konuda.
Fakat falda baktırmayın , inanmayın. Kötüyü çağırıyorsunuz resmen.

Fala, falciya odaklanacaginiza "kendimden cok ona guvenirim" cumlesindeki vahim hataya yogunlasin derim.

Fala bağlamak saçma tabiki.
Uzaktasınız ve ilgisiz olması buna inanmaya itmiş olabilir.
Güvensizlik varsa ilişkinizi gözden geçirmeniz gerek

O ablan sevgilinle ayrılmanı istiyor olmasın?
Faldan yola çıkarak hayatınıza yön vermemelisiniz herşey yoruma bağlı, örneğin deniz kızı çıkmıştır hem iyi hem kötü yorumlanabilir..
Ayrıca, etkisinde kaldığın için sana öyle geliyor.

Öncelikle internetten tanışılan, üç beş kere görüşülen farklı bir şehirde olan bir adama güvenilmez. Aldatmak, aldatılmak ya da sadakatle ilgili bir güvenden bahsetmiyorum. Adamın ne olduğunu bilmiyorsunuz. Dolandırıcı mı, sapık mı, uyuşturucu mu kullanıyor, kumarbaz mı, kadın ticareti mi yapıyor? Bunları nasıl bilebilirsiniz, nasıl güvenebilirsiniz ki?

Sonrasında bir fal baktırmakla, muhtemelen kadının her gelene uydurduğu yalanla bu hale geldiyseniz zaten o ilişkide bir şeyler eksiktir.

ordaki kendimden çok ona güvenirim kelimesi şöyle aciklayim ben belki yolda giderken kafamı kaldırıp bakarım ama o yapmaz anlamında. Bu konuya takilmaniz şaşırttı. Evet fazlasıyla güveniyorum ona bu ilgisiz davranışları da fala inanmamİ sağladı diyebilirim.

Allahım kaçıncı yüzyıldayız.halen fala inanıp böyle saçma sapan düşünen kızlarımız var.eğitim seviyeni merak ettim kusura bakma

Valla falci dediyse doğrudur kardeşim, nasılı acabasi yok.

Baya geleceği görüyo kadin dimi ya, uff fena yani.

Bi video izlemistim aklima geldi, 2 kişi falciya gidiyor geleceği mi görüyorsun biliyorsun filan soruyorlar falci "biliyorum herseyi tabi yetenek" diyor o sirada adamlardan biri yumruğu yapıştırıyor falciya, "hani görüyorsan bunu da göreydin" diyor :KK53: bizim falci pert. :KK53:

Back
X