- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Annesi hasta diye surekli benden sinirini cikariyodu aglatiyodu bende git dedimniye ayrıldınız?
3 yillik sevgilim 1 yillik nisanlim.. insan bi cirpida atamiyoki sok oldum iliskisi olabilirdi o kizla olursa kotu olurum cunku tanidigim bi kizdi ben is yerine gittigimde bana hosgeldiniz diyodu nisanlisi oldugumu bilerek..15 gündür konuşmuyorsunuz ayrilmissiniz
Niye böyle takip Edip kiskanip o kızı ekleyip adamı havalara sokup kendinizi dusuruyorsunuz ki ?
3 yillik sevgilim 1 yillik nisanlim.. insan bi cirpida atamiyoki sok oldum iliskisi olabilirdi o kizla olursa kotu olurum cunku tanidigim bi kizdi ben is yerine gittigimde bana hosgeldiniz diyodu nisanlisi oldugumu bilerek..
Evetde nisanlim samimi degildi o kadar..Ne yaparsaniz yapin sakin kişi aramayin nisanlinizi arayin. Arkadasliklari var miydi daha onceden
Nisanlimla 15 gundur konusmuyoruz ayrildik sayilir... dun is arkadasi(kizi coktan taniyodum) resmini koymus kendi resmini omer cekti deyip kalp koymus omerin isminin yanina.. gelde delirme kiza istek yolladim kabul etmedi bi anlik ofkeyle ikisinide aricaktim ama kendimi frenledim.. iliski uzmanim sayesinde.. bana nisanlin seni seviyo demisti cunku. Her neyse kiz rahat bi kiz her erkekle resmi var bi kac tanesindede kalpli resim ama bilmiyorum neden kalp koyuyor yani? Cok arayasim var nisanlimi ama annesi hasta ustune gelmek istemiyorum.. nisanlimda kiskanc biri o fotolari sildirir herhalde erkekli resimleri.. ama bilmiyorum napmam gerek sizce? Nisanlimi aramalimiyim?
Tesekkur ederim canim oyle yapicamKizi arama,istek de atma,eski nişanlınla konuşun bu konuyu
Tesekkur ederim canim oyle yapicam
ömerle ilişkiye başlamış işte ismin yanında kalp olmasının literatürde başka bir manası var mı?Nisanlimla 15 gundur konusmuyoruz ayrildik sayilir... dun is arkadasi(kizi coktan taniyodum) resmini koymus kendi resmini omer cekti deyip kalp koymus omerin isminin yanina.. gelde delirme kiza istek yolladim kabul etmedi bi anlik ofkeyle ikisinide aricaktim ama kendimi frenledim.. iliski uzmanim sayesinde.. bana nisanlin seni seviyo demisti cunku. Her neyse kiz rahat bi kiz her erkekle resmi var bi kac tanesindede kalpli resim ama bilmiyorum neden kalp koyuyor yani? Cok arayasim var nisanlimi ama annesi hasta ustune gelmek istemiyorum.. nisanlimda kiskanc biri o fotolari sildirir herhalde erkekli resimleri.. ama bilmiyorum napmam gerek sizce? Nisanlimi aramalimiyim?
Bitmedi daha yuzugu bile cikarmadim parmagimdan.. ugrasicam seviyorum onu..Nişanlınla konus, aranızdaki halledilebilecek bir sorunsa halledin, kızı boşver
Yok zaten nişanlımla herşey bitti diyorsan bu kızla da ne yaptığının bir önemi yok
Ozaman hakkınızda hayırlısı olsun canım, sadece annesi hasta diye tartışma olduysa kurtarabilirsiniz sanırım, muhtemelen zor bir dönemden geçiyordur, konuşmadan bilemezsinBitmedi daha yuzugu bile cikarmadim parmagimdan.. ugrasicam seviyorum onu..
Amin Allah dualarimi kabul etsin..Ozaman hakkınızda hayırlısı olsun canım, sadece annesi hasta diye tartışma olduysa kurtarabilirsiniz sanırım, muhtemelen zor bir dönemden geçiyordur, konuşmadan bilemezsin
Kıza istek yollaman tam bi fiyasko, kabul etmemesi ise tam bi facia olmuş..Nisanlimla 15 gundur konusmuyoruz ayrildik sayilir... dun is arkadasi(kizi coktan taniyodum) resmini koymus kendi resmini omer cekti deyip kalp koymus omerin isminin yanina.. gelde delirme kiza istek yolladim kabul etmedi bi anlik ofkeyle ikisinide aricaktim ama kendimi frenledim.. iliski uzmanim sayesinde.. bana nisanlin seni seviyo demisti cunku. Her neyse kiz rahat bi kiz her erkekle resmi var bi kac tanesindede kalpli resim ama bilmiyorum neden kalp koyuyor yani? Cok arayasim var nisanlimi ama annesi hasta ustune gelmek istemiyorum.. nisanlimda kiskanc biri o fotolari sildirir herhalde erkekli resimleri.. ama bilmiyorum napmam gerek sizce? Nisanlimi aramalimiyim?
Bence boşa uğraşmış olursun.Bitmedi daha yuzugu bile cikarmadim parmagimdan.. ugrasicam seviyorum onu..
Evetde nisanlim samimi degildi o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?