delirmek üzereyim!

bence gidip kadınla konuşmak saçma
yaptığı sadece terbiyesizlik
ailecek o aileyle görüşmezsiniz bir daha

kıskanıyorsa kendi problemi siz kendinizden emin olduktan sonra kimseyi kafanıza takmayın ağzının payını da verin o hanfendinin

arkadaşım kafaya neden bu kadar taktın anlamadım madem yok öle bişey git ve o kadının ağzını burnunu kır ne kızıyon anamadım benneyaptımki

sizin profilinizde çalıştığınız yazıyor,yanlış değilse...
sonuçta bu adam müziğin sesini akşam mı açıyor,
ve binalarda belli desibelin üstünde müzik dinlemek zaten yasak,
artı o bayan normal bir bayan olsa,bu şekilde
annenize imalarda bulunmaz,bence anneniz gerekli cevabı vermişse
hiç ama hiç muhatap olmayın derim...
ama aynı olay tekrarlanırsa,işte o zaman konuşursunuz...
hiç hoş değil,
sevgiler...

valla güzelim ben senin işinden bişi anlamadım..sen hem çalışıyorum diyorsun hem de kadın beni kıskanıyormuş diyorsun..ayol hangi arada derede kocası ile karşılaşıyorsun da seni kıskanacak ?
kesin bişi olmuştur ,
ya sen adama bişi dedin ,yaptın ,
yada adam sana bişi dedi yaptı
yada adam bu kadına seninle ilgili bişi dedi ve bu kadın nem kaptı...yanlış anlama var ortada bence
ortada var bişi bence..durup dururken kimse böyle bişi yapmaz..benceee

bu kadarına da pes yani hayatım senin annen bu zihniyetteki bir kadınla nasıl samimi olur hiçmi anlamamış kadının deli olduğunu...
Öyle bile olsa kadın neden kocsına değilde annene geliyo olacak iş değil.Varsa sorunu kocasıyla halleşsin.Bence asla çıkıp konuşma iş uzar.Diğer komşularda duyar al sana rezillik.Kes ilişkiyi annende kessin hem annen ne demiş kadına yazmamışsın be şeker...

Allah allah aklım almıyo
hani kızlar yazmışya sende şarkı aç diye bencede bunu yaparsan l'aşağılık hayvanlara benzeyisen'diye bi şarkı var onu çal........Hiçte canını sıkma sen ne ağlıyosun ki tatlım

kavgaya gerek yok belki kocasına güvenmiyo sende güzel bir bayansan kıskanmış olabilir böyle birseyi anca kendine güvenmeyen cahiller yapabilir sende gitmessin olur biter.

delikafaduldenvallahi ne günlere kaldık allahımkaydirigubbakcemile3 öncelikle ben olsam kendimden eminsem eğer çıkar kadının ağzının payını verirdim müzik konusuna gelince olayı şarkıya bağlamanız saçma geldi bana biraz siz takmayın bence bir daha aynı şey yaşanırsa o zaman saçını başını yolun kadınınkaydirigubbakcemile

valla güzelim ben senin işinden bişi anlamadım..sen hem çalışıyorum diyorsun hem de kadın beni kıskanıyormuş diyorsun..ayol hangi arada derede kocası ile karşılaşıyorsun da seni kıskanacak ?
kesin bişi olmuştur ,
ya sen adama bişi dedin ,yaptın ,
yada adam sana bişi dedi yaptı
yada adam bu kadına seninle ilgili bişi dedi ve bu kadın nem kaptı...yanlış anlama var ortada bence
ortada var bişi bence..durup dururken kimse böyle bişi yapmaz..benceee[/QUOTE

arkadasım calısıyorum da hiç eve gitmiyormuyum ben.bu olaya kadar samimi oldugumuz için biz müziğe birsey demiyorduk.apatmanda asırı olmadıgı sürece kimse bişey demez zaten.hem hafta sonu 2 gün evdeyim.neyse sen bunu cıkarmıs olabilirsin

delikafaduldenvallahi ne günlere kaldık allahımkaydirigubbakcemile3 öncelikle ben olsam kendimden eminsem eğer çıkar kadının ağzının payını verirdim müzik konusuna gelince olayı şarkıya bağlamanız saçma geldi bana biraz siz takmayın bence bir daha aynı şey yaşanırsa o zaman saçını başını yolun kadınınkaydirigubbakcemile

canım ben baglamadım sarkıya o baglamıs gelip yüzsüz yüzsüz anlatmıs anneme bide,Çok üzgünüm çoook

benim demek istediğim kimse durup dururken bu kadar ileri gitmez..
ha kafasında kıskanır falan filan ama gidipte anneye böyle bişi demek , bu kadar olması için bişi olması lazım...
seninde haberin yok anlaşılan..belki de adam seninle ilgili bişi dedi kadın bunu duydu ve yanlış anladı
illa sen adama bişi yaptın ,falan demiyorum ki..
belli bişi olmuş yoksa kimse bu kadar ileri gitmez..
eee seninde annenin arkadaşı imiş..annen tanır kadını,nasıl bir insan olduğunu bilir....bu kadın bir takım şeyler uyduran,birilerine iftira atan ,durduk yere olay çıkaran birisi ise zaten onunla ilişkisini çoktaaaaaaa keserdi...
senin bilmediğin bişi olmuş

kavgaya gerek yok belki kocasına güvenmiyo sende güzel bir bayansan kıskanmış olabilir böyle birseyi anca kendine güvenmeyen cahiller yapabilir sende gitmessin olur biter.

bende ilk basta kocasından kaynaklanan birşey mi diye düşündüm.bu kadın bizdeyken denk geldiğimde bana hep sen daha evlenmiyormusun gec olmadan evlen falan diyordu.daha 22 yasındayım beni bunalıma sokmustu bi ara.belki kıskanıyor olabilir.

benim demek istediğim kimse durup dururken bu kadar ileri gitmez..
ha kafasında kıskanır falan filan ama gidipte anneye böyle bişi demek , bu kadar olması için bişi olması lazım...
seninde haberin yok anlaşılan..belki de adam seninle ilgili bişi dedi kadın bunu duydu ve yanlış anladı
illa sen adama bişi yaptın ,falan demiyorum ki..
belli bişi olmuş yoksa kimse bu kadar ileri gitmez..
eee seninde annenin arkadaşı imiş..annen tanır kadını,nasıl bir insan olduğunu bilir....bu kadın bir takım şeyler uyduran,birilerine iftira atan ,durduk yere olay çıkaran birisi ise zaten onunla ilişkisini çoktaaaaaaa keserdi...
senin bilmediğin bişi olmuş

kusura bakma bugün herseyi yanlıs anlıyorum.ah be canım insanlar kavun değil ki bi darbe yemeden anlayamıyorsun

çok düşüncesizce davranmış komşunuz hem kendi hem siz ve aileniz için
anneniz gereken cevabı verdiyse bence sizin tekrar gidipte muhatap olmanıza gerek yok, ama bu durum tekrarlarsa veya sizi gördüğünde birşey derse ağzının payını verirsiniz bence :mymeka:
ve bundan sonrada ailece görüşmeyin derim olay delinin biri kuyuya bir taş atmış olayına dönmesin

al sevgilini sevvgilinin varsa balkonda otur görsün süperzekalı senin kocana kalmadık der gibi ileri zekalının gözüne sok ya da erkek arkadaşını sevgilinmiş gibi hay allahımmm yaa ne insanlar var bi de annene sölüyor annen ağzının payını verememiş mii

Son düzenleme:
al sevgilini sevvgilinin varsa balkonda otur görsün süperzekalı senin kocana kalmadık der gibi ileri zekalının gözüne sok ya da erkek arkadaşını sevgilinmiş gibi hay allahımmm yaa ne insanlar var bi de annene sölüyor annen ağzının payını verememiş mii

benim sevgilim karsı komsumuzdu.arkadaslar bilir dün bi konu acmıstım ayrıldık istemedi beni diye.simdi anlıyorum neden istemediğini.sevgilimin annesine gider bu sürekli ordada bu konuyu bu sekilde actıysa yada bire bin eklediyse kadında gidip ogluna söylemiştir.hersey iyi giderken böyle dönmesinde vardı zaten bişey.burda sevgilimi korumuyorum bana sorabilirdi.ama olay eminim böyle.cünkü birgün bana sevgilinin seni istemesi degil ailesinin istemesi önemli demişti.allah cezasını versin hepsinin ya

Akşam git konuş.
Senin kızında mı evli erkeklere bakıyo da:1closedeyes:
Bana böyle bir leke atmaya calışıyosun de:mymeka:

Baktın hala cvp veriyo merdivenlerden iti ver:icecream:
Arkana bakmadan evine gitlaelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol::roflol:

töbe töbe ne günlere kaldık ya akşam git ağzını payını ver konuşamasın bi daha:jeyyar:

canm çok üsüldüm yaşanılan hadiseye .ama bence lafın altında kalma. git kadının kapısına bunları demişsn de anneme .ne dicek sana acaba . bide utanmadan hala üste çıkmaya çalışırsaa sen cıngar çıkart delikafadulden

Back
X