- Konu Sahibi musmutlurisus
Merhabalar kizlar. Biri var beni sevdigini evlenmek istedigini soyleyen.bir sure birbirimizi taniyalim, ondan sonra ailelerimiz girsin devreye diyor. Simdiye kadar gayet normal evet. Anormal olan benim. Bu durum benim aile yapima cok ters. Kadini erkegi ayni. Hanimhanimcik gorucu usulu evlenmekten baska carem yok. Tamam gorucu usulu kotu demiyorum hatta arti yonleri var ama bu adam oyle ya da boyle bir sekilde girdi hayatima. Bir yildir tanisiyoruz bu durum yuzunden en fazla uc kez konustuk.mesajlasiyoruz ara ara. Soyluyorum ailemin dusuncesinden bahsediyorum gizli sakli olmaz diyorum anliyorum diyor(hakli olarak direkt tamam ailemi alip geliyorum da diyemiyor korkmakta hakli cunku beni dogru duzgun tanimiyor)Sonra orta yolu bulamadigimiz icin vedalasip ayriliyoruz bir daha gorusmemek uzere. Bir kac gun sonra yine mesaj atti yine ayni seyleri konustuk yine ayrildik. Bu gece yine mesaj atti olmayacagini ailemin arkasindan is ceviremeyecegimi yine soyledim dinlemiyor. Illa taniyalim birbirimizi.. tamam dedim artik cunku epey surundurdum cocugu bunu yapmak istemiyorum artik. Ama bu yaptigimin cok yanlis oldugunuda biliyorum. Bir cikarsa ortaya adim namussuza cikar bunu biliyorum. Ama onuda tanimak istiyorum. Cok uzun oldu biliyorum kusura bakmayin uykusuzum ayrica yazdiklarim karisik olabilir.. bana akil verin yerimde olsaydiniz ne yapardiniz?..