Delirmek üzereyim ..

Yagmur Selen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
148
68
48
36
Kızlarr son 1 haftadir kafayi yemek üzereyim Bebegim 3 ay 1 haftalik simdi. Son bir haftadir sadece sabahlari uyandiginda biraz neşeli oluyo öğleden sonra başlıyor kâbus. Sürekli mızmızlanıyo dogru düzgün emmiyo 5 dk zorla uyutuyorum sonra tekrar basliyo mizmizlanmaya alti temiz karni tok su veriyorum ne yapsam kâr etmiyo boyuna mizmizlaniyo ben de artik her mizmizlanmasi arttiginda ac mi acaba acikti mi diye gögsümü veriyorum biraz emip kucagimda uyuyo geri yatagina yatirdigim an gözler beleriyo tekrar basliyo aglamaya artik onunla beraber ben de aglama krizlerine giriyorum bi de üstüne sürekli emdigi icin süt de olmuyo gögüslerimde yarim yamalak simdi bi de sütüm yok diye sıkıntıya giriyorum ister istemez nolur yardım edin bana bizim gibi 3. Aydan sonra huysuzlanan var mı hic

Merhaba. Zor günlerdesin 3ay daha sabretmen lazım. Bebeğinin mizmizlanmasinin birçok sebebi vardır mutlaka.ya gazı vardır ya kulağı agriyordur yada erken diş çıkarıyordur. Bunlari iyi gözlemle ve o şekilde yaklaş bebeğine.ve üzülüp ağlama sütun kesilir Allah korusun. Ben bebeğim agladikca ağladım olan süt gitti. Hala emziremedigim için pismanlik duyuyorum. .sabret sabret sabret. Bugünlerde gecicek

Gazı olmadığından eminim kulak ağrısı konusunda bi fikrim yok ama diş konusuna baktım int.ten bizde de var sürekli yanaklarını kaşımaya çalışma sürekli ellerini kemirme bulduğu her şeyi ağzına alma vs.. çevredekiler daha çok erken diyolar ama bilmiyorum ya ama bugün ellerimi yıkadım ellerim soğuktu damaklarını yokladım kaşıdım keyfi geldi resmen hiç ses etmedi hoşuna gitti hatta :) bence diş sıkıntısı bunlar çevremdekiler ne kadar erken dese de .. Ben delirmeden atlatırız ins. Bu günleri de napalım :)

Büyük ihtimalle büyüme atağı geçiriyor hastalığı ağrısı yoksa tabi. Emziriyorsan sık sık emzir ne zaman isterse bazen isteyip emmeden bırakabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…