• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delirtiyor beni!!

Bence bu konuda tecrübeli olan ve sana fikir vermeye çalışan arkadaşlarımızın sözlerine kulak vermelisin,daha flört devresindesiniz ve henüz aranızda resmi birşey yok,üstelik annenle birlikte ablanı görmeye gitmek istiyorsun ki bu en doğal hakkın,askerlik psikoloji tamam anlıyorum,bende eşimi askerken bekledim,asker beklemek,askerlik nedir bilirim ama bu kadar baskı olmaz,askerliğin arkasına saklanmak diye birşey söz konusu olamaz.

O zaman bunun sonu gelmez,o da farklı bir memlekette vatani görevini yapıyor,çarşı iznine çıktığında seni arayıp çarşı iznine çıkabilir miyim,şuraya gidebilir miyim diyor mu?

Ya da sen acaba çarşı izninde ne yapıyordur diye kendi kendine kuruntular yapıyor musun?
Bir ilişki karşılıklı güven üzerine kurulur,aşk gelip geçicidir,daim olan güven üzerine kurulmuş,sağlam temellere oturtulmuş sevgi ve saygıyla kurulu bir beraberliktir.

Herşey bir yana insan ailesiyle ablasını,teyzesini herhangi birini ziyarete gidebilir,bunun için izin almaya gerek yoktur,eğer söylediğinde tepki veriyorsa bu ailene de saygısızlıktır.

biraz sabret bakalım bi askerden gelsin belki eski haline döner ama ben yalan söyle diyemem çünkü o sana sorar gittinizmi diye sende gitmişken hayır dersen belki öğrenir bu yüzden annem beni zorla götürdü diyerek kıvırman daha makul olur diye düşünüyorum cnm

canım yok yalan bende söyleyemem.hem annem zorla götürdü desemde yalan olur cünkü ben gitmeyi cok istiyorum yegenimi cok özledim.gidicem kesin biletimi aldım valizimi hazırladım.

haklı ama bende haklıyım.o askerde diye bende eve hapis olamamki.her zaman diyorum haklısın sıkılmakta az kaldı dayan yanındayım gibi seyler..benim acımdan ilişkimiz cok saglam dedim o zaman gitme dedi..ben alttan aldıkca daha fazla üste cıktı.nasıl davranmam gerek iyice sasırdım

aynen. o askerde diye, ben sıkıntı yaşıyorum sende eve kendini hapset demek ,bencilliktir...alttan alınca öyle oluyor maalesef. daha fazla baskı başlıyor....

Bence bu konuda tecrübeli olan ve sana fikir vermeye çalışan arkadaşlarımızın sözlerine kulak vermelisin,daha flört devresindesiniz ve henüz aranızda resmi birşey yok,üstelik annenle birlikte ablanı görmeye gitmek istiyorsun ki bu en doğal hakkın,askerlik psikoloji tamam anlıyorum,bende eşimi askerken bekledim,asker beklemek,askerlik nedir bilirim ama bu kadar baskı olmaz,askerliğin arkasına saklanmak diye birşey söz konusu olamaz.

O zaman bunun sonu gelmez,o da farklı bir memlekette vatani görevini yapıyor,çarşı iznine çıktığında seni arayıp çarşı iznine çıkabilir miyim,şuraya gidebilir miyim diyor mu?

Ya da sen acaba çarşı izninde ne yapıyordur diye kendi kendine kuruntular yapıyor musun?
Bir ilişki karşılıklı güven üzerine kurulur,aşk gelip geçicidir,daim olan güven üzerine kurulmuş,sağlam temellere oturtulmuş sevgi ve saygıyla kurulu bir beraberliktir.

Herşey bir yana insan ailesiyle ablasını,teyzesini herhangi birini ziyarete gidebilir,bunun için izin almaya gerek yoktur,eğer söylediğinde tepki veriyorsa bu ailene de saygısızlıktır.

bende tecrübeli kişilerden bilgi almak için paylasmak istedim.yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız.bende sizden farklı bisey düsünmüyorum.ama nasıl davranacagımı bilmiyorum.o konuda yardım edin lütfen

canım yok yalan bende söyleyemem.hem annem zorla götürdü desemde yalan olur cünkü ben gitmeyi cok istiyorum yegenimi cok özledim.gidicem kesin biletimi aldım valizimi hazırladım.

umarım kısa zamanda düzelir cnm sorunun ama daha söz nişan bile yokken sakın hayatına bu kadar müdahale ettirme inan ileride çok fazla sorun yaşarsın bende arkşımdan biliyorum

askerliğini nerede yapıyor bu önemli
yeğenim doğuda yapmıştı geldiğinde pisikolojisi çok bozulmuştu
sürekli silahların altında ölüm korkusuyla yaşamak onu değiştirmiş olabilir

umarım kısa zamanda düzelir cnm sorunun ama daha söz nişan bile yokken sakın hayatına bu kadar müdahale ettirme inan ileride çok fazla sorun yaşarsın bende arkşımdan biliyorum

insallah canım düzelir.yok zaten ben alısık degilim bu tür baskılara.ailemden bile baskı görmedim ben.böyle devam ederse malesef sonumuz hayır degil

önceden böyle degildikki.askere gidince degisti bende üzülmesin diye alttan aldım bazen.askerlik psikolojisi yalnız orada diye..

kimi askerlik döneminde olgunlaşıyor...
sizinki de tam tersi...
onun her dediğini yapmak zorundamısınız.?
gideceğiniz kişi ablanız ya...aynı kanı canı taşıyorsunuz...bir el oğlunun lafınamı bakıyorsunuz ...hem o el sizin eşiniz bile değil...
boşver....:delphin:

insallah canım düzelir.yok zaten ben alısık degilim bu tür baskılara.ailemden bile baskı görmedim ben.böyle devam ederse malesef sonumuz hayır degil

bence hemen olumsuz düşünme çünkü erkek arkş.ın birazda düşünmeden konuşmuş olabilir sonuçta belirli bir zaman bişeyler paylaşmışsınız aşk bu devirde o kadar kolay blunmuyor kendinide fazla üzme cnm herşeyin hayırlısı gönlünce olsun a.s.

kimi askerlik döneminde olgunlaşıyor...
sizinki de tam tersi...
onun her dediğini yapmak zorundamısınız.?
gideceğiniz kişi ablanız ya...aynı kanı canı taşıyorsunuz...bir el oğlunun lafınamı bakıyorsunuz ...hem o el sizin eşiniz bile değil...
boşver....:delphin:

yoookk kesinlikle gidicem ablama.biletimi aldım valizimi bile hazırladım.ondan izinde almadım gidecegim dedim o kadar.eşim bile olsa ablamı görmeme karısamazki.nasıl davrancamda düzeltcem onun huylarını.alttan alıyorum olmuyo.tepki gösteriyorum oda olmuyo

bence hemen olumsuz düşünme çünkü erkek arkş.ın birazda düşünmeden konuşmuş olabilir sonuçta belirli bir zaman bişeyler paylaşmışsınız aşk bu devirde o kadar kolay blunmuyor kendinide fazla üzme cnm herşeyin hayırlısı gönlünce olsun a.s.

tsk ederim cnm verdigin moral için.böyle kavgalı olunca hiç umudum kalmıyor.ask kolay bulunmuyor evet ama bunu oda düsünmeli ona göre davranmalı.neyse bakalım hayırlısı olsun:a015:

yoookk kesinlikle gidicem ablama.biletimi aldım valizimi bile hazırladım.ondan izinde almadım gidecegim dedim o kadar.eşim bile olsa ablamı görmeme karısamazki.nasıl davrancamda düzeltcem onun huylarını.alttan alıyorum olmuyo.tepki gösteriyorum oda olmuyo

zaten ne demek izin almak.çoğu kadın,kocasından bile izin almıyor...sadece şuraya ,gidiyorum burada olacağım diye söylüyor. hele ki,.sevgiliden izin almak. yok siz fazla taviz vermişsiniz....

Bence iyi yapmiszin erkeklere fazla yüz vermeye gelmiyor.
Ablana gidiceksin, hem yalnizda degil annenle gidiyorsun ne var bunda?
Belki oralarda birisiyle tanisirsin falan filan diyemi düsünüyor acaba?

hem askerdeyken seni nerden görücek ki mirmirmirmir
git keyfine bak kaydirigubbakcemile3
daha hayatında sevgilin nişanlın olsa anlardım da

canım zaten gıtme demedım bende yazımda mutlaka gıt ama bunu gözune soka soka degıl. alttan alarak canımla cıcımle. ben böyle bır kadınım mesela, eşimde sabıt fıkırlıdır ama ben onu bır şekılde dedıgıme getırırım ve de hıç kavga etmem. kavga cıkacak gıbı olursa hemen konuyu degıştırır ortamı yumuşatır bıraz kafasını dagıtırım. sonra yenıden konuya dönerım. zaten yumuşamış olan eşim benı kırmak ıstemez ve mantıklı bır ıstekse kabul eder. erkekler cocuk gıbıdır onları ıdare ettın mı iş biter. bırde alttan al dememın sebebı eskıden boyle degıldı demışsın bu benım ıçın önemlı bır cumle. demek kı psıkolojısı bozuk şuan. tek dayanagı sensın. annenle kuzenıne gıtmen normal bır ıstek, bunu onun anlamasını sagla şakarım. bunlar ufak sorunlar ama askerden geldıgı zaman boyle şımarıklıklar yapmasına da ızın verme sakın. a.s.

evetttt arkadaslar.sorunu cok güzel bir sekilde hallettim.aksam aradı.güzelce anlattım yaptıgı hatayı.ben ailemden bile görmedim baskı bana baskı yaparsan yürümez bu iş dedim.aniden alttan almaya basladı.özürdilerim pişmanım düsüncesizlik ettim dedi.bilmiyorum ama affedemem seni dedim.hatasını anlasın burnu sürtsün azıcıkkaydirigubbakcemile3 simdi kendini nasıl affettirecegini sasırdı.mesaj üstüne mesaj atıyor.özürdiliyor.biraz affetmeyecegim.bidaha davranmasın böyle diyehihoyyyt

canım valla askere gidince böyle oluyorlar ama sen çok fazla süründürme yazık gelince yapacağını yaparsın.eşimde asker bizde aynı sorunları yaşıyoruz.hepsinde oluyor demekki bizim anlayamadığımız bir psikoloji 4 ay daha idare et canım

Canim askerlik psikolojisi bu.
Konuya baktigimda tabikide sen haklisin. Ablanada gideceksin,dayinada,amcanada. Buna engel olmamali.
Ama diger taraftanda seninde hatalarin var.Hatan su ki, sevdiginin askerde oldugunu unutup, konuya yönelmissin. Normaldede karisirmi sana böyle bilmiyorum ama, genelde askerde olanlar kendilerini dis dünyaya kapali hissederler, herkes gezerken onlar görev basinda olduklari icin, kimseninde onlarsiz eglenmesini istemezler. Özelliklede sevgilileri/esleri hakkinda böyle düsünürler.
Benimki henüz gitmedi askere ama cevremde gördüklerim hep böyleydi.
Bence alttan almalisin. Tatli dille anlatmalisin. Askerdeyken birde aranizdaki tartismalari kafasina takmasin.

Ben olsam telefon acar verdigim tepkiden dolayi kusura bakmamasini söyler ve ablama gitmemin benin icin ne kadar önemli oldugunu,ablami cok özledigini söylerdim. Ve sonra onuda cok özledigini günleri saydigini söylersen mutlu etmis olursun, ozaman oda yelkenleri suya indirir:)

mutluluklar tatlim

Canim askerlik psikolojisi bu.
Konuya baktigimda tabikide sen haklisin. Ablanada gideceksin,dayinada,amcanada. Buna engel olmamali.
Ama diger taraftanda seninde hatalarin var.Hatan su ki, sevdiginin askerde oldugunu unutup, konuya yönelmissin. Normaldede karisirmi sana böyle bilmiyorum ama, genelde askerde olanlar kendilerini dis dünyaya kapali hissederler, herkes gezerken onlar görev basinda olduklari icin, kimseninde onlarsiz eglenmesini istemezler. Özelliklede sevgilileri/esleri hakkinda böyle düsünürler.
Benimki henüz gitmedi askere ama cevremde gördüklerim hep böyleydi.
Bence alttan almalisin. Tatli dille anlatmalisin. Askerdeyken birde aranizdaki tartismalari kafasina takmasin.

Ben olsam telefon acar verdigim tepkiden dolayi kusura bakmamasini söyler ve ablama gitmemin benin icin ne kadar önemli oldugunu,ablami cok özledigini söylerdim. Ve sonra onuda cok özledigini günleri saydigini söylersen mutlu etmis olursun, ozaman oda yelkenleri suya indirir:)

mutluluklar tatlim
süper
zaten senin kötülüğünü istermi sevgilin,mutlaka seni düşündüğü içindir

Back
X