Delirttin artık benı delirttinn !

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklısın sürekli fotograflarını falan göstereyım bende onu bunaltayım :KK70:

ODası yok mutfak soğuk. Benım odamda petek var dıye gelıyor be dır dır dır başlıyor. 10 yıllık elemana da o denmez heralde :)
aynen ay bunları şurdan aldım ayy canlarım falan de :D

Haklısın sürekli fotograflarını falan göstereyım bende onu bunaltayım :KK70:

ODası yok mutfak soğuk. Benım odamda petek var dıye gelıyor be dır dır dır başlıyor. 10 yıllık elemana da o denmez heralde :)

bizim işyerimizde mutfak soguk küçük bir elektrıklı soba var kadınla onla oturuyor , zaten bu tip kadınlar hayatlarından menuniyetsizler ve asık suratlı olurlar , oyüzden çayını koyar masamıza gider , kimse muhabbet etmez

kaç yıllık olursa olsun 10 yıl oldu diye çıkarılamazmı

Odama girek giriyo . İş yapıyomuş gibi yapıyorum ama bı oturuyo yarım saat kalmayınca bı sure sonra telefona yöneliyorum. Bu sefer konuşmaya başlıyo :KK43: Odama gelme diyemem. Benım odada doğalgaz varya mutfak soğuk dıye işini bitirince dibimde bitiyo. 2 mizden başka kadında yok :KK43:
Abla başım çok ağrıyor inan dinleyecek halim yok desen. Bu aralar benim başım çok ağrıyor da ondan aklıma geldi. YA da terslesen. Ben de pek yapamam açıkçası ama mecbur kalınca yapıyorum artık.

bizim işyerimizde mutfak soguk küçük bir elektrıklı soba var kadınla onla oturuyor , zaten bu tip kadınlar hayatlarından menuniyetsizler ve asık suratlı olurlar , oyüzden çayını koyar masamıza gider , kimse muhabbet etmez

kaç yıllık olursa olsun 10 yıl oldu diye çıkarılamazmı
Kusura bakmada Kadın 10 yıldır iş yerının işleyişini biliyor. O odaya gelmek hakkı ben ona bişey demıyorum zaten sadece benle konuşmasını ıstemıyorum. Büyük patronun kızı gibi kızım dıyo zaten. Kendı oğlu işten çıkaralım demesıne ragmen kötu oldu oğluyla çıkarmadı.
Ağzının laf yapmasını sevıyor yanı buyuk patron..

Roman al hediye et abla konusmakla vakit geçiyor de oku faydali olur çok eğlenirsin de;)

gitsin doğru düzgünce hastaneye
Gidiyo zaten her hafta bi yerınden hastane gidiyo ilk gidişinde dıyo amelıyatmış .Sonra 2 ci kontrole gdiyo sapasağlam. Artık dediklerine bile inanmıyorum..

nasıl yani bu çaycıların hepsi aynı seri üretimimi bi tane farklı yorum yazanı görmedim:KK70:

her geldiğinde müsait değilim de eğer yüzlü çıkıp sende hep meşgulsun falan derse normal değil mi ben buraya sizi dinlemeye değil çalışmaya geliyorum dersin

her geldiğinde müsait değilim de eğer yüzlü çıkıp sende hep meşgulsun falan derse normal değil mi ben buraya sizi dinlemeye değil çalışmaya geliyorum dersin
Müsait misin diye sormuyo kı .. Oturuyo ve konuşmaya başlıyo ben film izliyom mesela pc den veya kk da yorum yazıyorum ama hiiç umru değil. Konuşuyo :D

Müsait misin diye sormuyo kı .. Oturuyo ve konuşmaya başlıyo ben film izliyom mesela pc den veya kk da yorum yazıyorum ama hiiç umru değil. Konuşuyo :KK70:

Eski işyerinde ortak gibi bişey vardı. Yanıma oturur bıdı bıdı yapardı oda. Ben tabii müzik dinliyorum, müziğe eşlik etmeler falan. Bir gün metal müzik açtım 30 sn. dayanamadı :KK70: Opera da olabilir senfonik metal.

Eski işyerinde ortak gibi bişey vardı. Yanıma oturur bıdı bıdı yapardı oda. Ben tabii müzik dinliyorum, müziğe eşlik etmeler falan. Bir gün metal müzik açtım 30 sn. dayanamadı :KK70: Opera falan da olabilir senfonik metal.
bak bu iyi fikirmiş tecrübeyle sabitte

Eski işyerinde ortak gibi bişey vardı. Yanıma oturur bıdı bıdı yapardı oda. Ben tabii müzik dinliyorum, müziğe eşlik etmeler falan. Bir gün metal müzik açtım 30 sn. dayanamadı :KK70: Opera da olabilir senfonik metal.
Bayılıyorum sana ya :)
Ben bazen gazete okuyorum ay suna nolmuş , ayy kim ölmüş diyerek benı bunaltıyo bende kapatıyorum . Ayy ınternet gitti abla neyse başka zaman bakarız diyorum :D

Back
X