• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delirttin beni hocaa

Valla tam konu accam artık diyordum Koalina sen benden önce sordun.
Yok ben yine sorcam konu açıp şikayet şikayet hiç bir cezayı begenmezler.
Ben sorcam nasil cezaları ya da çözüm önerileri var disiplin adına.
Tüm velileri beklerim buyrun..

Konu Sahibi susuz bakmak dediğiniz o an 1 derslik elinden almıştir.
Tüm gün olduğunu sanmıyorum.

Ha tüm günse haklısınız ilk işiniz her şekilde öğretmenle görüşmek olmalı bu arada..
Hayiiiirrr gercekten boyle bir konu acmayi dusunuyor olamazsin :) Buradaki ogretmenlerle alakali nerdeyse tum konulari okudum hepsinde tartisma var ve veli olarak yorum yazanlarin %90 i ogretmeni hatali buluyor, cocuklarimiz degerli diyor (hepimizinki oyle)

Hayiiiirrr gercekten boyle bir konu acmayi dusunuyor olamazsin :) Buradaki ogretmenlerle alakali nerdeyse tum konulari okudum hepsinde tartisma var ve veli olarak yorum yazanlarin %90 i ogretmeni hatali buluyor, cocuklarimiz degerli diyor (hepimizinki oyle)
Çünkü biz ağaç kovuğundan çıktık.
Bir gün benim annem de gelip öğrencileri ve velileri toplasın. Benim çocuğum çok kıymetli, boş boş işlerle onu üzdünüz, sizin yüzünüzden çocuk yapmak istemiyor, torun sahibi olamayacağım diye bir azarlasın :KK70:

Açtım bile :)
Parlak fikirlerini çok merak ediyorum..

Orda hepsi konussun da belki kendi aralarinda dövüserek görürler tezatliklari..

Ne yapsak yaranamayiz yetti.

Ceza versek vayyy küçücük çocuk vermesek disiplinsiz sınıf cikss olmuyor olmuyor..

Bir gün benim annem de gelip öğrencileri ve velileri toplasın. Benim çocuğum çok kıymetli, boş boş işlerle onu üzdünüz, sizin yüzünüzden çocuk yapmak istemiyorum, torun sahibi olamayacağım diye bir azarlasın :KK70:

Ay bu çok mantıklı bir fikir :D
Ben annemi getirsem benim melek annem azarlayamaz ki ya :(

Bir gün benim annem de gelip öğrencileri ve velileri toplasın. Benim çocuğum çok kıymetli, boş boş işlerle onu üzdünüz, sizin yüzünüzden çocuk yapmak istemiyor, torun sahibi olamayacağım diye bir azarlasın :KK70:
Benim annem de azarlayamaz ama kaynanamı bir gösterebilirim benim bıdıklara :) zaten aynı şeyi söylemişti. cok yorgundum aksam çaya geldiler yorgunluktan gözlerim kayıyordu, sorunca oturdum çocukları şikayet ettim :KK70: sen bu öğrencilerin yüzünden çocuk da yapmazsın, oğlumuzun çocuğunu da göremicez dedi kadın :KK70:

Ya şöyle konularda öğretmenlerin hepsi üzerine alınmasa nolur :) hayır yani, direk öğretmen kelimesi geçiyor diye, en başından kalkanlarınızı çıkarıyorsunuz. Hiç gerek yok böle bir şeye. Evet meslektaşım, ama şu şu hareketi yanlış diyebilmek çok mu zor? konuda ki öğretmenin haftalarca bedene çıkarmamasından, yaşın yanında kuruyu da yakarak susuz bırakmasından bahsediliyor. doğru mu bu allah aşkına. elle tutulur bi yanı var mı? ben suçsuzum, neden ceza yiyorum demez mi o çocuk? yapmayın oluru var olmazı var. Benim oğlumun öğretmeni bir fotokopi fazla gönderiyor eve ceza olarak. Gıkımı çıkartmıyorum. Zor çünkü. onu da anlıyorum. çocuğumun yaptığı yanlışın onu hoşnut etmeyecek şekilde geri dönüşü olduğunu bilsin. Ama su vermemek, günlerce tenefüse çıkarmamak yok artık dedirtir yani. el insaf

Bir öğretmen olarak sormak istediğim bazı konulara değinmek isterim.
1-ebeveynler en fazla 2 çocuk sahibi olarak çocukları yaramazlık yapınca yahut olumsuz bir davranış sergileyince ne yapıyorlar ,sorunu nasıl cozuyorlar.
2-bazı ebeveynler çocuk yetiştirmek adına öyle saçma sapan davranışlar kazandiriyorlar ki evlatlarına okul zamanı gelince yaptıkları yanlışları kabul edip düzeltmek yerine ogretmeni,sınıftaki diğer çocukları ve okulu suçlu olarak görüyorlar.
3-bilinçli veli olmayı öğretmenin işine karışmak olarak görenler de var, ogretmeni işini doğru yapmamalı suçlamak ta
4-ortada bir sıkıntı var ise acaba sadece sizin çocuk niye bunu konuşuyor diğer çocuklar ve veliler ne düşünüyor demeden ogretmene saldıran veliler .vb

Şimdi eğitim de ceza olmaz diyenler elbet vardır. Evet eğer bir ceza öğrencilerin kişilik haklarına ,pedagojik gelişimlerine ,zihinsel aktivitelerine zarar veriyorsa asla kabul edilemez benim için.
Ancak 42 tane çocuğun olduğu bir sınıfta ve bunlar 4.sınıf öğrencileri acaba yere nasıl su döktüler. Şu savaşı yaptıkları için mi şu döküldü yoksa kaza mi oldu.?suluklar ne kadar süre ellerinden alındı.
Sınıfin genel durumu ne.yani bir sınıfta 3-5 yaramaz çocuk elbet olur ama yaramaz çocuk sayısı 5 in üstünde ise ve ogretmene ders dahi anlatirmiyorlarsa bu sorunu çözmek için veli ogretmen işbirliği yapildi mı? Yoksa her veli ama hocam benim çocuk evde böyle değil arkadaşları yoldan çıkarıyor diyorsa ve ogretmene yardimci olmuyorsa .
Elbette ki her çocuk özel ve değerlidir ancak herseyi ogretmen den bekliyorsaniz maalesef yarı yolda kalırsınız sayın veliler.

Öncelikle it iti ısırmaz ne vallahi çok ayıp.
İkincisi elbette çocuğunuz yalan söylemiyor dur ama acaba eksik anlattığı birseyler var mı bunu diğer velilerden ogrenin.sonra ogretmenler bi konuşun eğer konuşma sizi tatmin etmezse müdür bey e çıkın ve durumu izah edin.aynı zaman da rehberlik servisine gidin ve olayı ona da anlatın.
Baktıniz hersey aynı bu sefer ister BİMER e sikayer edin ister ilçe milli eğitime gidin ve durumu izah edin.
Anlamadigim tek nokta şu ogretmen benim olduğumu anlarda çocuğuma kafayı takar notlarını düşürür. Yahu sizin çocuk mutsuz siz mutsuz ogretmen yanlış üstüne yanlış yapıyor ama siz ya notları düşerse diyorsunuz.oldu ki böyle bir durum oldu yine şikayet eder yazılı kagıtlarının incelenmesini istersiniz.
en olmadı cocugunuzun başka bir sınıfa geçmesini ister dilekçeyle gerekçelerini belirtir okul idaresine verirsiniz.

Ya şöyle konularda öğretmenlerin hepsi üzerine alınmasa nolur :) hayır yani, direk öğretmen kelimesi geçiyor diye, en başından kalkanlarınızı çıkarıyorsunuz. Hiç gerek yok böle bir şeye. Evet meslektaşım, ama şu şu hareketi yanlış diyebilmek çok mu zor? konuda ki öğretmenin haftalarca bedene çıkarmamasından, yaşın yanında kuruyu da yakarak susuz bırakmasından bahsediliyor. doğru mu bu allah aşkına. elle tutulur bi yanı var mı? ben suçsuzum, neden ceza yiyorum demez mi o çocuk? yapmayın oluru var olmazı var. Benim oğlumun öğretmeni bir fotokopi fazla gönderiyor eve ceza olarak. Gıkımı çıkartmıyorum. Zor çünkü. onu da anlıyorum. çocuğumun yaptığı yanlışın onu hoşnut etmeyecek şekilde geri dönüşü olduğunu bilsin. Ama su vermemek, günlerce tenefüse çıkarmamak yok artık dedirtir yani. el insaf
Bende diyorum ki nereden malum haftalarca gunlerce oldugu

Cunki konu sahibi yalan kimlik vermeyi dusenen biri. Yani abarti olabilir

Cocuklar kendilerini durumdan kurtarmak icin cok guzel yalan soyler cunki cocuk o daha masum lsur benim icin. Onu yalana tesvik edip ornek olan ebeveyn dir suclu olan.

En basiti ogrencim mat yazilisindan 31 almisti. Eve gidince ogretmen tum sinifa kizdi 1 verdi hepimize demis.

Kendini o an kurtarmak icin yani buyrun siz dusunun.

Bu arada meslektasimda olsa okuldaki hic bir cocugun ozguvenini kiracak kendini kotu hissedecek davrmsina sessiz kalmam

Bende diyorum ki nereden malum haftalarca gunlerce oldugu

Cunki konu sahibi yalan kimlik vermeyi dusenen biri.

Cocuklar kendilerini durumdan kurtarmak icin cok guzel yalan soyler cunki cocuk o daha masum lsur benim icin. Onu yalana tesvik edip ornek olan ebeveyn dir suclu olan.

En basiti ogrencim mat yazilisindan 31 almisti. Eve gidince ogretmen tum sinifa kizdi 1 verdi hepimize demis.

Kendini o an kurtarmak icin yani buyrun siz dusunun.

Bu arada meslektasimda olsa okuldaki hic bir cocugun ozguvenini kiracak kendini kotu hissedecek davrmsina sessiz kalmam
Konunun doğru olduğunu varsayarak yaptım yorumumu...

Konunun doğru olduğunu varsayarak yaptım yorumumu...
Bende konuyu dogru varsayarak okudum taki yalan kimlikle sikayet etme dusuncesine kadar. Isin icine rahatca yalan soylemeyi dusunen biri varsa konunun dogruluk payini askiya alirim.
kisisel bir dusunce savasi verme niyetim yok sadece yalan soylemek istemesi tuhaf... Iyi aksamlar

Valla tam konu accam artık diyordum Koalina sen benden önce sordun.
Yok ben yine sorcam konu açıp şikayet şikayet hiç bir cezayı begenmezler.
Ben sorcam nasil cezaları ya da çözüm önerileri var disiplin adına.
Tüm velileri beklerim buyrun..

Konu Sahibi susuz bakmak dediğiniz o an 1 derslik elinden almıştir.
Tüm gün olduğunu sanmıyorum.

Ha tüm günse haklısınız ilk işiniz her şekilde öğretmenle görüşmek olmalı bu arada..
Sukur beni bi anlayan cikti hanfendi.burda yapilan haksizliktan ufacik bedenlerin kaldigi haksizliktan ve susuz kalma cezasindan bahsediyoruz .henmen ogretmen sifatini duyunca yok t.saygi yoksu yok bu..ogretmen gercekten laikgiylegorevini yapiyosa ogretmendir.ve benden saygi gorur bukadar.bu meslegikimse size zorla sectirmiyo.bu karari alirken kimllere egitim verecegini biliyorsunuz siz ogretmenler..madem zor gelecek secmeseydiniz.bu kadar

Yahu bi durun. Çocuklar olayları abartarak anlatırlar. Önce bi öğretmenle konuşun. Uzlaşmaya çalışın sonra müdüre gidersiniz
Ayrıca susuz bırakmak falan abartmayın. Derste toplamıştır. Teneffüste icmislerdir.

Sukur beni bi anlayan cikti hanfendi.burda yapilan haksizliktan ufacik bedenlerin kaldigi haksizliktan ve susuz kalma cezasindan bahsediyoruz .henmen ogretmen sifatini duyunca yok t.saygi yoksu yok bu..ogretmen gercekten laikgiylegorevini yapiyosa ogretmendir.ve benden saygi gorur bukadar.bu meslegikimse size zorla sectirmiyo.bu karari alirken kimllere egitim verecegini biliyorsunuz siz ogretmenler..madem zor gelecek secmeseydiniz.bu kadar
Bütün gün susuz mu bırakıyormuş öğretmen yoksa bir derslik mi?

Cok merak ediyorum susuz birakip birakmadigini ogretmene cocuklaron onunde sordunuz mu?

Cunki orada yalan soyleyemez

Birde neden yalan kimlikle dilekce vermek istiyorsunuz bu suc deil mi cocugunuza koti ornek deil mi

Cocuguma takar falan demeyin ben cocugumun ogretmenini sikayet edecek kadar memnun deilsem zaten o sinifta birakmam.

Bende konuyu dogru varsayarak okudum taki yalan kimlikle sikayet etme dusuncesine kadar. Isin icine rahatca yalan soylemeyi dusunen biri varsa konunun dogruluk payini askiya alirim.
kisisel bir dusunce savasi verme niyetim yok sadece yalan soylemek istemesi tuhaf... Iyi aksamlar
Konu dogru hanfendii.isim gucum yok niye boyle biyalan atim elime ne gecicek komikmisiniz yaa..yalan kimlige gelince siniftaki velilerde muzdarip ama ses cikarmiyolar.ben yanlis geleni her zaman hocaya konusmusumdur.hatasinikabul eden bi hoca degl kesinlikle.biveliolarak hepben sivrildim haksizliga gelemedigimden.ve buson sene oglumun dersleri iyi sukur.benim sikayet ettigimi ogrenirse derslere kotu yansimasindan korkarim.hepsi buu

Cok merak ediyorum susuz birakip birakmadigini ogretmene cocuklaron onunde sordunuz mu?

Cunki orada yalan soyleyemez

Birde neden yalan kimlikle dilekce vermek istiyorsunuz bu suc deil mi cocugunuza koti ornek deil mi

Cocuguma takar falan demeyin ben cocugumun ogretmenini sikayet edecek kadar memnun deilse zaten o sinifta birakmam.
Hayir cocuklarin yaninda konulari konusmuyoruz.teke tek konustuk ogretmenlee.ki oglum cok susar okulda iki sise su koyarim yanina susuz kalmasin diyee

Back
X