Canım ben 5 gün önce yani 20 Ağustosta Delta Hospital da doğum yaptım ,Darısı sana inşallah sağlıkla sıhhatle..
Doktorum Tahir Tosyalı, Harika bir doktor sadece akademik bilgi açısından değil her açıdan insana güven veren biri. Asistanı Tülin de bir o kadar tatlı dilli.. Ben birinci doğumumdan dolayı 2. çocuğumu mecburi sezaryan yaptım, Tahir Bey yumurtalıklarımdaki kistide görüp almış ,sağolsun, yani bebeğim doğduktan 2 saat sonra ben ancak çıkabilmişim..bayağı uğraşmış..Tahir Hoca işini çok temiz yapan birisi ve çok babacan, tanışırsan bana hak vereceksin ve hiç pişman olmayacağına garanti veriyorum..ve bunun için ekstra ücret bile almadılar benden, Suit oda istersen günlüğü 200 tl , ama normal odaları da fena değil..doğum ücreti 1050 tl sezaryan tabiki.. Hastane personelleri çok ilgili, hiç bir şekilde serumum bitti diye bile çağırmadım hep kendileri geldiler...Tahir Hoca da her gün ziyaretime gelip beni kontrol etti..ben bir de ilk sezaryanımda çok kabızlık problemi yaşadım...bir haftadan önce kendime gelemedim..şimdi çok çok daha iyiyim ...Tahir Hoca'nın önerdiği besimleri yiyerek 3 günde kendime geldim, Allaha Şükür...
Benim için harika bir doktor , harika bir doğum ve harika doğum sonrası oldu..
İnşallah sana da verdiğim bilgiler faydalı olur...
Sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum şimdiden..