Delta varyasyonu sonrası temizlik

Beybilibili

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
343
336
103
Hanımlar merhaba su an ailece karantinadayız birimizde delta varyantı var, diğerleri normal covid. Evde 3 yaşında bir çocuk da var. Merak ettiğim şey karantinadan sonra temizliği nasıl yapacağım? Tamam zemini yüzeyleri su+çamaşır suyuyla sileceğim ancak aklıma takılan bir sürü şey var. Koltuklar, perdeler, evdeki bitkiler, yün yorgan yastıklar ne olacak 😕

Temizliğe nasıl başlamalıyım kendimi iyi hissettiğimde? Şunu da yapmayı unutma dediğiniz şeyler var mı? Evde çocuk olduğu için tedirginim , şimdiden teşekkürler

Biz de covid atlattık. Geçmiş olsun🙏🏻 Halıları yıkamaya verdim, koltukları, sandalyeleri, yataklara kadar profesyonel temizlettirdim. Yastık, yorgan yüzlerini en az 60 derecede yıkadım. Geri kalan zaten çamaşır suyu ve deterjanla normal temizlik. Kolay gelsin 🙏🏻

Biz de covid atlattık. Geçmiş olsun🙏🏻 Halıları yıkamaya verdim, koltukları, sandalyeleri, yataklara kadar profesyonel temizlettirdim. Yastık, yorgan yüzlerini en az 60 derecede yıkadım. Geri kalan zaten çamaşır suyu ve deterjanla normal temizlik. Kolay gelsin 🙏🏻
Gerçekten dezenfekte ediyorlar mı bana çok inandırıcı gelmiyor o şirketler ? Gerçekten işe yarıyor mu

Çok geçmiş olsun. Bizde atlattık maalesef.
Yüzeyleri,kapı kollarını,WC banyoyu çamaşır suyuyla temizledim. Çarşaf, yastık, kırlent vs yüksek derecede yıkadım. Yikanabilecek herşeyi yıkadım.perdeler koltuk yüzleri çıkıyor benim..

Gerçekten dezenfekte ediyorlar mı bana çok inandırıcı gelmiyor o şirketler ? Gerçekten işe yarıyor mu
Makinelerle yıkayıp tertemiz ediyorlar, çıkan su bayağı koyu oluyor, temizlendiğini anlıyorum. Tertemiz çalışıyorlar. Üstüne buharlı dezenfeksiyon işlemi yapıyorlar. İnternette araştırarak yorumları inceleyerek iyi bir yer bulun. Benim ev temizliğimin olmazsa olmazı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Makinelerle yıkayıp tertemiz ediyorlar, çıkan su bayağı koyu oluyor, temizlendiğini anlıyorum. Tertemiz çalışıyorlar. Üstüne buharlı dezenfeksiyon işlemi yapıyorlar. İnternette araştırarak yorumları inceleyerek iyi bir yer bulun. Benim ev temizliğimin olmazsa olmazı. Kesinlikle tavsiye ederim.
ne kullanıyorlar acaba çocuk için zararı olur mu ki alerji falan

Çok geçmiş olsun. Bizde atlattık maalesef.
Yüzeyleri,kapı kollarını,WC banyoyu çamaşır suyuyla temizledim. Çarşaf, yastık, kırlent vs yüksek derecede yıkadım. Yikanabilecek herşeyi yıkadım.perdeler koltuk yüzleri çıkıyor benim..
Benim çıkmıyor maalesef perdelerim de hep stor 😒

Evi bol bol havalandırdım.
Nevresimleri güzelce yıkadım.
Koltukları kullanırken hep çarşaf ile kullanmıştık eşimle. Onları yıkadım, kırlentleri temizledik vs...
Özellikle kapı kolları, prizleri, lavobaları çamaşır suyu ile temizledim.
Dezenfektan sprey ile de her yeri spreyledim.
Bir de eve bir süre daha kimseyi almadık. Gerçi hala kimse gelmedi ama :) kedilerimiz vardı evde mesela onları dezenfekte edemeyeceğimiz için yaşamaya devam ediyoruz. Ama delta değildi bizim ki.

Back
X