Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

sağol be yeşilim.gençlik gibisi varmı.yapılan tüm güzellikler orda kalıyor.duygusallık,romantiklikk..hoşluk anlayış,vs...
şimdi masaya mum yakıp ortayada çiçeh koysam,bizimki noldu elektriklermi gitti,bu çeçekde ne oluyiii ....yemek yapmadınmı,ne yiycez der...
sanırsınız,yemeğe çiçeh koydum :mymeka:
iştee böleee.
yaşlanınca çiçek böçek ,hava oluyo kaydirigubbakcemile3.
en iyisimi çiçekten,mumdan ve başka şeylerden :jeyyar: anlarken,
yaneeee
demir tavında dövülür kısssıımm.

ama lereeniminde yeşiliminde demeleri gibi çocuk işini düşünün tatlısı.borç varken çocuk zoorrrrrr..:1no2:,
veee kesinlikle ama kesinlikleeeee,kimseleeeeeerrr,kayınvalide kayın babalarla oturmasııınnn.
herkez kendi noksanınıda,evinide bilsin.ayağını ona göre uzatır elbet.bunu evlenecek tüm kızlarımıza söylüyooommm...
kaynanalarrr gızmasıınn bağaaaaa

yok ben kayınvalideyim ama herkes evinde olsun valla. iyiken kötü olmasın kimseler.
veeee ben çok seviyom gelinimi yazık dimi ona. benle oturmasın istemem...gençler kendi başlarına ne isterlerse yapsınlar
böcük sen açıyon konuları ne güzel içimizi döküyoz sağol ya

evet canım yaaa.böçük sayesinde dökülüyozz kaydirigubbakcemile3

öyle doluyumkii şu beraber oturmalarda,koskoca beş yılım susunan,pusunan gecti,her ne yapmak istesen iste,kendin olamıyosun,kocan bile koca bir hiç oluyor.varsa yoksa kaynana kaynata,kendi annen baban bile söz sahibi olamıyo.

oofff ne sıkıtılı zamnlardı,hapishaneydi resmen.şarkı türkü bile günahdı kaynatanın gözündee.çocuğuma yavrum bile diyememiştim ,kocam benden onların yanında su bile isteyemiyordu.iki yabancı gibiydik.ayıptı herşey ...:mymeka:
yıkanması bile büyüüüüükkkkk bi sorunduu.banyo tek. :mymeka:
oofff ayyaayyayy içim daraldıı,essahtan telledim hah
sevsende sevmesende,komşum olsunlar,istemiyorum kimseyi yanımda yöremde..

onun için herkez,kendi başını kaşısın değilmi yeşilim.

aynen irnacığım zor zordur beraber olmak ...gençler aman ne var geçinip gideriz diyor evlenince görüyorlar ..çevremizde neler var.. bırak bir evde oturmayı uzaktan bile yetişiyorlar birbirlerine. hele görümce, hele elti... amanın tutman beni hahahahaha

i pazarlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cok tsk ederım ablalarm
sızlerden benden dertlıymışsınız heekaydirigubbakcemile3
öncelıklı cocuk konusuna değınım
ben zaten 5 yığenımle dıp dıbe yasadım bıktrdılar benıkaydirigubbakcemile3
,cocuk 3 yıl falan düşünmuyoruz ama hayrlısı olsun
RABBIM ne zaman verırse dıyeyım cunku ısterknde ya olmazsa dersın:sinifsinif:işin ucunda kazaya kurban gtmekte var
yengem hıc ıstememıs ılk guhn hamış kaldı
o yuzden ben ıstedıklerımı alıp ödemk ıstıyorum
zaten sonrasında cocukta olursa ozmn daha cok dert olcak deıl mı
cok cok deıl ama kendı aldıklarımızla mutlu olacağımıza ınanıyorum hereste bı sıkıntı olur
onemlı olan bırlıkte orunları aşmak:1rolleyes::1rolleyes::asigim:

ben varım geldim çok işler vardı sitede. noldu böcük de gari

irnam bu kız valla herşeyi dolu dolu yaşıyo

ben varım geldim çok işler vardı sitede. noldu böcük de gari

irnam bu kız valla herşeyi dolu dolu yaşıyo

sorma yeşilim.umarım sıkıntıyı fazla dolu yaşamaz.

yoksa tezcekten ihtiyarlıcakkk..kaydirigubbakcemile3

benimde pc nin yokluğundan yaralanıp etraflıca temizlik yaptım,tam dinleneyim derken pc geldi,.ama yemeğim yok hala.

sitenin işide zor yaa,kolay gelsin aşkıımm sanada.

adin öptüm yinee çoookk çooookkk opuyorumnanaktan

geldımmmmmm
yesılım onemlı bı sorun deıl boşverdımmm

ayy askım yanımdaya gerısı vızz gelıyooo
bugn netten bazı seyler arastrdım hangı marka neyde daha ı dıe model nolarını yazdım ınş takstlerım azalsn alırımm

cok cok öptummm

kunaydınnlarr
bugun yoğun bı iş gunu hıc sevmıyommm p tesını
sızler nassınız bakem

günaydın here böcüğüm ve gelemeyenler

p.tesiyi kimse sevmez nedense, haftanın ilk günü bütün yük omuzlarındadır zavallının

Nasılmış balkalım benim kızçelerim. Hepinii öpüyorum.Mutlu,şanslı, sağlıklı bir hafta diliyorum hepinize.

İrnam çoook haklısın kayınvalideyle çok mecbur olmadıkça oturmamalı.Ev ev üstüne olmaz diye boşuna denmemiş.Herkes evini yuvasını bilmeli.Hele bizim ve bizden öncekilerin zamanında ne kadar zordu((Aynen senin yaşadıklarını yaşıyordu çoğu evliler .

Yeşilim kolay gelsin canikom.

yesılım bugun cok canım sıkkın ama sebebı yok nefes alamaz haldeyım neden bılmıomm cok zor geccek bugun benım ıcn cok zor

leerenım bencede yaa ev ev ustune olmaz özel hayat dıe bısey var eskıdenmış o sımdık kımse oturmaz
sanmam
bende ıstemem şahsen

herkerse ........iyi haftalar..........izmir azdereden selamlar sevgiler...........

sabahtan beri netle ugrasıyoruz..........
bır turlu net baglantısını yapamadık neyse ki oldu............
burda bıle sizi bırakmadım benden kurtuluşunuz yok...........
kalabalıgız fırsat buldukca sızlerle olmaya calışıcam.......
bızım aıle.......gelınımızın aılesı..........
kızkardesımın ıkı arkadası.........
hakan hakanın aılesı.........sormayın öyle kalabalık ........
dunden beri kımde bılgısayar görsem ıstıyorum ne yapcan dıyorlar lazım dıyorum........
kk gırcem dıyorum hakan ne varmış orda dıyor.........cok sevdıklerim var dıyorum.......
onlarsız olmaz dıyorum .......
ve bugun bın bır nazına netı kurdular ve sızlere kavuştum..........

hepinizi tek tek öpüyorum..........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

izmir azdereye, sana, sevgiler duygum. ne güzel bir tatil yeriymiş. oh! dinlen, gez canım.Allah sindirsin. gidemeyenlerede nasip etsin. kaç gündür tahmin ettim gittiğinizi, aklı burdadır diyordum.

selam lereenim

böcük kafan çok şey düşünmekten dimağ yorgunluğudur tatlım. senin yıllık iznin yok mu? iyi olurdu... yoksa sen de aşkitonla gezersin.üzme, sıkma canını

Amanda duygu kızçem gelmiş bize İzmiri getirmiş Yeşilimin çok hoşuna gidecek:))) Biz kurtulmak istermiyoruzki:))

ulaa duygu buldun parayı vur gözune gözune
bız ıse hala arıyok :mymeka: meletıı

yesılım var yıllık ıznım ama daha zamanı var onu kullanmamın

akşam oldu ancak girebildim,
misafirim vardı,yolcu eder etmez geldim.

sizler naptınız bugün,
duygum ne güzel yerelr orası öyle,ohh tadını cıkar canım,kalabalık olsun,az kişi olduğunda pek tadı olmuyor zaten tatilinde,
aman neti elinden kacırma,bizi sensiz bırakma tatlım.

lereenim,yeşilim,böçüğüm,heracım hepinizi öptüm tatlı bağyanlaar.mcuuuukkkk opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…