geçmiş olsun duygum bencede Yeşilim ablamın dediğini yapgeçmiş olsun ablacıgım...........
demek faydası olmadı ilacların ha............
neydi du bakıyım.........
kekik yagı kantoran yagı karıstırıp dıze suruyoruz ha...........ablam denıyecegım valla.......
cok kötü acıyor böle bıczk batar gibi..........
su aralarda hep ayaktayım gecelerı uyanıyorum resmen ya.agrısına........
dızlıkle bır suru ilaç verdi ..........
valla bi yer iyi olsun derken bi yerimizi bozuyoruz.......benım mıdede hassas.........bu ilaclar mıdeyede dokunursa işim iş..........
ama o yaglardan yarın attardan alayım yada kızkardesıme söleyım alsında deneyım..........
bakarsın banada iyi gelir......
güzel ablam saol canımsın.......sende dikkat et kendine ......mucukssssss
lerenim iddirsiyemi ne diyorlar ya o olmasın sarımsak sür derler ama......geçmiş olsun.Duygu kızçem geçmiş olsun. Demek geçmeszse ameliyat . Bence Yeşilimi dinle uygula inşallah gerek kalmaz ameliyata. Bu kantaron harika bir şey . Yağının yaralarada harika bir ilaç olduğunu biliyorrmusunuz
Böcüğüm nişanlıyken böyle olurlar.:)) Zamanla güvendikçe geçer..
Benimde gözüm ağrıyor. Alt kapağını dıştan kaşıdım birden ağrımaya başladı birazda şişti((
irnam valla o ikiisi iyi geldi fazla almaya gerek yok paracıklara yazık. ben de biberiye yağı var. o da iyi geliyor ama..... kekik ve kantaron süpeeeeer.
baş ağrılarına enseye ağrıyan yerlere sürmek
kantaron saç dökülmelerine, yüzünüze,( güzellik için):):) mide ağrılarına amanın aman herşeye
Bayıldım bu ikiliye, üç gündür izliyorum TV de
Sizde izlen gari:):)
http://www.kadinlarkulubu.com/ilginc-videolar/298136-art305k-sevmecem-gari.html
İzmir yöresi aksanıyla muhteşem irnam hahahaah
konu ne?
teşekkürler yeşilim ablam deneyeceğim alıp yapayım.geldim kızlar
sağol lereenim paylaşımız ne güzel. gözüne dikkat et canımmmm
duygu Allah kabul etsin mevlüdünüzü, annene bizdende çok selamlar.
destina boğaz ağrılarına okaliptus yaprağını çok az kaynatıp (bir taşım) ılık ılık gargara yapacaksın (yutma sakın) antalyalılardan duydum yaptım harika bir şey
kantaron yağını da yüzüne süreceksin. veya susam yağını.
yağ gibi kokuyor dersen biraz içine koku için melisa yağı veya lavanta yağı veya kayısı yağı ne varsa sür. işte o kadar.
yapın siz çok gençsiniz sakın bu yağlardan vazgeçmeyin.
mide için de kantaron yağı bir tatlı kaşığı içersen gör faydasını.
irnam kolay gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?