Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ben geldım..........

Herkes nasılmış.bakıyım..........oh oh sohbetler edilmiş........bugün erkenden kalktım..........
Kavaltı adetim yoktur.....her sabah annemle bu yüzden kavgamız olur........
Koca bir kupaya cayı koyarım benle evin içinde gezer.......
Neyse.....
Mevlana zıyarete gitcektik.......
Aksamdan ayarladık.......
Ziyaretimizi yaptık erkenden ögleye kalmadan çünkü.......bugün cuma cok kalabalık olur diye........yinede kalabalıktı...bir sürü turıst vardı......
Teyzemler ...yengemler hep beraber.....konuştuk......onlarda vardı......
Mevlananın yanında gül bahce dıye ......
Bi yer var otandik bir yer........dügün yemekleri filan veriliyor.....
Orda oturduk .....bahcesı guzeldı..gecen yıl sankı daha güzeldi......
Dondurmamızı yedik......
Sonra hakan aradı ........babannesının mezarına gıtcekmış.beraber gidelimmi dıye ......olur dedım......
Sonra merama gittik........bü dondurmada orda yedım......
Söz işi ertelendi.......babannenin kırkı cıksın öyle olsun dedi.......
Bende fark etmez dedım.....
Zaten öyle kalabalık söz istemedım hakanda istemıyor........
Onun ailesi benimkisi...beraber olsun yeter.....
çünkü aile kalabalık birini çagırsan biri küser ...kimse kırılmasın diye....söz olmaktan çıkar iş nişan gibi olur......sonra arkadaşımı gördüm..........meramda ailesiyle birlikteydi......
Gittim yanına konuştum.........nişanlıydı dügün ne zaman dedim......
Ayrıldık dedi......neden dedim.......
Ben hastalandım.....ve o ailesi bı sıkıntıları çekemezmiş......dedi.......
Ortada hiç bir şey yokken........aramamaya sormamaya başladı dedi......
ögrendigimde bu hastalıktan dahada agır geldi dedi......
Arkadaşım gögüs kanseri olmuş........tedavi görüyormuş.......gögsünün biri alınmış..
Saglıgı iyiymiş...kontrollar iyi görünüyormuş.......
çok kızdım nişanlısına hemde çok.....demak evli olsada bırakacakmış........
Sevmemiş....en zor anında yanında olması gereken anda.......
O terk etmiş........
Insan evlenecegi yuva kuracagı sevdigini söyledigi kişiye bunu yaparmı.......
Yaparmış.......sinir oldum........
Bütün erkeklere kızdım.........hakanda dahil.....işte bir kadın böyle yapmaz dedim.......
Ve o sinirle eve geldim......
Allah hakkımızda hayırlısını iyisini.......
Zor anımızda sahip cıkıcak birini versin diyecem ....allah birini verdi.....işallah ...
Akıl fikir veriri ve zor zamanımda benimle olur........
öyle bırakıp gidecek birisi degil ama .....
Böyle şeyler görüp duyunca........
Güvenemiyorda yada aklında acabalar oluyor.......
Hayırlısı artık.......

Ay amma uzun yazmısım......destan gibi oldu valla.........

öpüldünüz .bayenlerrrrrrrrr

Son düzenleme:
İyiyim lady sen iyi misin arada uğrayınca bile sevinir olduk:)

lereenim hoşgeldin canikom
:asigim: ben iyiyim çok şükür KK var siz varsınız iyi olmam mı opuyorumnanaktan

senağlama

adi herif

bende çok sinirlendim ama şimdi

:asigim: ben iyiyim çok şükür KK var siz varsınız iyi olmam mı opuyorumnanaktan

senağlama

adi herif

bende çok sinirlendim ama şimdi

canım hastalıgının durumunu sordum gayet normal bir yüz ifadesiyle anlatırken........
nişandan ayrılma sebebini anlatırken gözleri doldu.....
arkadasımın........
demek daha agır yaşamış ve haşende atlatamamış sanırım........
allah arkadasımı cok seven biriyle karsılastırsın işallah ......ve her zaman sahip cıksın......:Saruboceq:

iyi akşamlar tatlı hatunlar.

bizde gezmedeydik.yeni geldik.

sizlerde hoş sohbetlerdesiniz maşallah.

destinacım diş teli taktırcakmışsın.ilk başlarda biraz zorlanırsın ama sonra alışılıyor.yeğenim taktı ondan biliyorum hdi rast gelsin inşallah canım.gecmiş olsun opuyorumnanaktan

lereenim kazı çalışmaları bitmedikce .bu kesittide bitmez canım.yaz günüde zor olur gercekten.allah kolaylık versin.opuyorumnanaktan

yeşilim sen neyaptın canım iyimisin .opuyorumnanaktan

leydim hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan

böçüğüm sen nasılsın.opuyorumnanaktan

duygum,allah kabul etsin tatlım.:Saruboceq:

ahh o,adama ne diyem bilmemki.ne malum ilerde kendisinin aynı hastalığa yakalanmayacağı.tövbe töbe yaa.klava:
ayy ben varya böyle birine kızdığım zamn gelip benim adamdan alıyom hırsımı,sanki o yapmış gibi sonuçda oda erkek yaa.elime gecen ilk erkekde koçiş olduğu için ver yansın valla..
ufff üzüldüm arkadaşına allah şifalar versin canım.inş.karşısına hayırlısını cıkartır .
o,kişiden zaten hayır cıkmazmış :mymeka:

kızlar fedakarlık yoksa, dünya yok bence

hani melek arkadaşım var ya . onun oğlu bir japon kızla beraberken, kız aniden beyin ameliyatları, kemoterapiler vs..... çocuk hemen nikah kıyıyor. hem türkiyede hem japonyada...kız şimdi çok iyi. ikisi de mutlu. acaba çocuk onu bıraksaydı ne olurdu, bu kadar çabuk atlatırmıydı? bilinmez ..

vicdan, merhamet, vefa yoksa sakın sakın ...uzaklaşın

hayırlısı belki buydu irnanın dediği gibi

irnam ayrı düştük, ayrı kaldık ablam mucuk mucuk

gunaydın zemuszemus
dün ıresıl oldum yaa:tomato:
benımkı cıkısta hıc aramadı alla alla dedım nıye aramadı:1shok: neyse bı tek eve yaklaşınca nerdesın dıe aradı
bende ona demedım ama ceyıs mağazasında fınk atıyordum zemuszemus
neyse eve 10 dk gec kaldım tabe:sinifsinif:
eve geldım şort askılı falan gıyındımm yengem durmuş bana sırıtıyo:1shok: ne guluyon be dedım hıc popo gormedın mı :mymeka:
yooo dedı bakmak ıstıyommm nan sapık gıt basımdan dedım :mymeka:neyse
yığenımı aldım kucağımı atcılık oynuyomm :tomato:
tehh çüşş falan derkenn yengem gulmekten öluyokaydirigubbakcemile3
maynak mısın be kadın dedım neyse dedı nıe gec kaldın ayy bı tabak gordum süper alcam delikafadulden
delı mısn ne etcen dedı :mymeka:
neyse yemeğe haazrladık ana bı el gözlerımı kapadı :asigim:
aşkımmışş ben şoktayım hanı dıo 6.hıssın çalışmıyo bugun yıllık ızndemı neyse
ben kosarak ustumu cıkardımm
süper bı gundu ama ıresıl oldum yaa
bıde telımdekı rehberde KK dakı kızların tel noları var bırısı benı kötu hıssettım gun kardesınden aramıştı bu gıtmıs telımdekı numara kımın dıe arıyo
nan dedım o burcunun telı maynakk o kım falan dedı rehberımde kk ıle baslayan ısım cok tabe neyse benı resıl ettı kıza yaaa
sapık sanmış kızı

günaydın arkadaşlar........
herkese merhaba duygu üzüldüm arkadaşına ama iyi olmuş oğlanın gerçek yüzünü görmüş.Allah göstermiş baştan inşallah iyileişir
Uğurböcüş güldüm yani ne güzel süpriz olmuş
bende dün dişciden halamın kızına geçtik çorba yaptılar bana orda dinlendim eve geç geldik
ön yan diş dolgu oldu 4 numaralı dişim çekildi.
biraz ağrı hassasiyet var ikisinde de sulu şeyler yiyeceğim artık
salı tekrar randevum var bir iki dolgum var sonra tekrar diğer 4 numaralı diş çekilecek sonra bitecek inşallah.Neyseki diş doktorumu çok seviyorum hatta bayıldığım
bir bayan olmaz böyle bir insan dersiniz ya! öle işte.

güzel hafta sonları.canımcıklarım.

böçük kıs hoş bi süprüz olmuş ,çocukun gözü hasından popo görmüştür iştee kaydirigubbakcemile3.böylelikle altıncı hissinde arada tatil yaptığını öğrenmiş olduk.kaydirigubbakcemile3 ilahi sen emi..bu erkeklerde hep var heralde tel karıştırma huyları. onlarınkini karıştırınca kıyametler kopuyo halbukii CADIARZU

desdinam senin şimdi canın ağzındadır.çok gecmiş olsun canım yaa.inşallah yapılan dişler rast gelir,güzel olur.

yeşilim,lereenim duygum sizleride opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

destına gecmıs olsun tekrar cnm bugun benımde 20lık dısımden mı bılmem ama ağzımı actığım an kulağım ağrıyoo:sinifsinif: bıde tam askımla bulusp evlılık hazrlığı yapcamız donem oluyoo nedense

ırnam yok anam o benım bı yerımı gormedı yanlış anlasılmasın ::umursamaz: yengem kapının onunde durdu nan dıom nıe duruyn meğersem benım usak gormesın dıyeymış
cok süprıs edıyo ya ılk defa hıssetmedım ama hıc aramadı bende alla alla nıe acep dedımm durdum
arada harbı tatıl yapıyo 6.hıssım ben yapamıyom barı o yapsın

duygu o kısıye gelınce ınsanlıktan nasıbını alamamış ınş kendı bıgun öle bısey olunca anlar nasıl bı duygu terk edılmekk:mymeka:

leerenım yesılım nerdesınız

ben geldim......

nasılsınız....bugün çok uykum var kendime gelemdim hala..........

irnam yeşilim amain ablacıklarım allah merhametli insaflı yüregi güzel kişiler versin.........

destinam sen nasılsın...........böcük....fena yakalanmışın ama iyi olmuş.........süprizi süper olmuş canım.....

ı aksamlarr
ayy belım ağrıyoo nedense:bbo: nolıyy bana yaa
bugunde gunluk yemek takımımı aldımmm ve lıstemın 1.sayfası bıttı:lepi:

Son düzenleme:
böcü güzelmiş güle güle kullan kaç takım oldu olum sende -tatlicadiarzu- senın ceyızle 10 kısçe evlenir bee

Çok güzel renkler böcüğüm güle güle kullan canııım. arkası gelsin inşallah...seninle alışverişe gitmek isterdim inan. ne zevklidir şimdi

böcü güzelmiş güle güle kullan kaç takım oldu olum sende -tatlicadiarzu- senın ceyızle 10 kısçe evlenir bee

10 mu yok nan okadr deıldır 3 dıyekk vereliniortak
cok tskler cnm
1 tane 86 parca
1 tane 69
bıde bu var ee aradakı cerez meyve pasta neyım tabaklrını saymıyom kaydirigubbakcemile3

Çok güzel renkler böcüğüm güle güle kullan canııım. arkası gelsin inşallah...seninle alışverişe gitmek isterdim inan. ne zevklidir şimdi
tskler ablam :kedi:
tabı seve seve ben ındırım almadan cıkmam bı yerden cok çenem var çokkaydirigubbakcemile3
alısverıstekı tıyoları öğrendım mesela dıomkı aaa sız deıl bı genc vardı burda bana bu fıyat dedı dıom mesela yada amannn surda ucuz ordan alırım bende by dıomm
dur abla durr al dıolarkaydirigubbakcemile3
bunların yanında hedıye blem aldım
40 tl 6 kişilik takım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…