Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ben şimdi senin yazına okudum irnam...üzüldüm çok üzüldüm yorumumu yazdım

sen, ben, o farketmez....gerçekleri yazmak en büyük hakkımız. hemen replere mi saldıracağız...ki sen yanlış anlaşılma demişsin , öyle olmasa ne olacak..

bir okusan o ekşi bilmem neyi, neler yazıyor. bir çoğu doğru ...ne oldu KK dan mı soğuduk yooo

şimdi kızgınım az sonra yine uğrarım

20'li yaşlarda ayda bir kez,

30"lu yaşlarda 15 günde bir,

40'lı yaşlarda haftada bir,

50'li yaşlarda haftada iki ya da üç kez

uygulayabileceğiniz bir maske...

Maya Maskesi

Malzemeler

2 çorba kaşığı yaş maya

1 çorba kaşığı ılık su

Yapılışı

Yaş maya ile ılık suyu karıştırın.

Krem kıvamına gelince, göz ve dudak çevresi hariç cildinize uygulayın.

10 dakika sonra kuruyan maskenin fazlasını, nemli bir pamuk yardımı ile temizleyin. Ardından önce ılık su ile, sonra da soğuk su ile durulayın.

Cildi kuru olanlar, sadece ılık su ile durulamalıdırlar.

Güzelce duruladığınız cildinizi havluyla yumuşak hareketler ile kurulayabilirsiniz.

Yüksek dozda protein içeren maya, cilt dokularının yeniden yapılanmasını sağlıyor. Cildin daha güzel ve pürüzsüz görünümüne yardımcı oluyor. Protein, ayrıca cildin oksijen almasını sağlayıp beslenmesine katkıda bulunuyor. Mayanın içeriğindeki yüksek potasyum miktarı, dokularda biriken toksinleri dışarı atarak cildin artık maddelerden arınmasını sağlıyor. Böylece cilt adeta yenileniyor. Maya, cildin mat ve pürüzlü görünümüne yol açan mide sorunlarını gideriyor. Bağışıklık sistemini güçlendirerek cilt alerjilerini önlüyor. İçeriğindeki B2 ve B6 vitaminleri sayesinde cildin yağ dengesini ayarlayarak akne ve sivilceye karşı etkili oluyor. Maya, deyim yerindeyse cildi hem içerden hem de dışardan besliyor.

hoş geldin asena burada memleketimin her köşesinden paylaşımlar var

destina evet yazdığın gibi aynen canım ...sesini duyduğuma çok sevindim. ay kuzum benim

ben deme ki haftada 2-3 kez yapçam işim mi var yaparım ben de hahahahaah

destina evet yazdığın gibi aynen canım ...sesini duyduğuma çok sevindim. ay kuzum benim

valla yapacam ben de artık.
bende çok sevindim ablam 1 haftadır aramak sesini duymayı okadar istedim ki
bu günde müsait olunca evde yanlız olunca hemen aradım.sadece yazını okumak kesmedi artık sesini duydum mutlu kızın oldumŞenizŞeniz:1hug:

sağol destuşum sevindim inan. zaten burada benim cici kızlarımsınız ...

şimdilik iyi geceler şugırlarım

yeğenim yattı.ancak fırsatım oldu yeni.

ayy bir heves bir heves ne oyunu oynaycağım diye şaşırıyor valla.( 8 yaşında )
onu fazla uzaklaştırmak istemediğimden yaşadım zaten bugünkü olayıda.

ahh yeşilim hızır gibi yetiştin canım yaa .ne güzel ortalığı yatıştırdın.
ama artık o kadar sinirlenmiyom.beni fazla tanımayanlar.....yaptı zaten...f.leydim tanıyor gerci ama
amaaann neyse.beni bilen tanıyan,yeter sağolsunlar hepside.hepsindende çok memnunum.hiç kırılmadım,kırmamamya çalıştım şimdiye kadar.inş. bundan sonrada öyle gider.benim için sizler önemlisiniz.opuyorumnanaktan
desdinam ayy yerim seni tadlııımm seniiyerimseniben
amaaaaa........bi......günn.......
ekşinliycem birilerini nasısıı bi duyguymuşşş
bilmek istiyoooommm.:roflol:amaa amaa yapamam ayyy yok bende öyle yürek...kaydirigubbakcemile3offf neyse

hepinize hayırlı geceler .dualarınız kabul olur inşallah .:Saruboceq: opuyorumnanaktan

ay o maskeden bende yapayım bari
şimdiye kadar yüzüme hiç bir şey sürmedim ,
teşekkürler destina

YENİ ÜYE OLDUM BEN AMA ÇOK EG:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::nazar::nazar:LENCELİ,,ÇOK İYİ DOSTLUKLAR VAR,HEMDE BİLGİLENİYORSUN HARİKA İLK KEZ BÖYLE Bİ SİTEYE KATILIYORUM VE HEM EGLENİP HEM ÖGRENİYORUM

1018.gif
günaydınnnn
1018.gif

:1shok: kendıme ınanmıyoommm yaa okudum sayfları ama gunaydınnn yazmamışsım alla alla:bbo: yazdım sandımmm

ırnam hıc uzulme cnm senı tanıyamamışlarr takma boşvırr
yesılım maskeyı daha yapmadımm yapcam ınşş ayy bugun askım gelsee ne ı olurr
süslendım okadr:kedi:

a.s.:nazar: günaydın şekerleriimm ballarıımmm günaydıınn.a.s.

asena seyma,hoşgeldin tatlım.,

destinam,mayayla,benim kızkardeşim ne sivilecelerini yok etti bilseniz şaşarsınız.

yüzü cıabana benzeyen sivilcelerdi hemde.
ama o,yoğurtla mayayı karıştırırdı.
şimdi kaymak gibi yüzü valla.

bende yeşilimin maskını yapayım,bugün alıpda,kuru maya var ama olmaz heralde.

hadin ben kacar kahvaltı yapadık henüz.kaydirigubbakcemile4

günaydın şekerler...........sugarlar.........nasılsınız..........

aman man bi konyalı daha gelmiş hemşom hoş gelmiş asne nasılsın canım........

destim sen nasılsın.........

lereenim nerelerde yaaaaaaaaa.....özledim........

yeşilim.......tatli dilli modum.......sen nasılsın maskeyi uygulamadım....aklımda yapıcam.....ama........

böcük...........böcük .......böcük........hu hu........

irnam ....annenin ameliyatı nasıl geçti ..........ay sorayım dedim dün işler vardı soramadım........işallah iyidir balım........
hem can sıkmaya degmez canın......kk nın yarısından çogu seni tanıyor ..eksi verenlerde kendileri bilir.....
kimse tanımasada biz tanıyoruz tatlı dilli güzel yürekli şeker kadın..........öptüm kocaman.........

83948964ls5.jpg

bu gif çok hoşuma gitti enerji veriyor.........işallah yüzünüz........bu papatya gibi gülsün tatlışlar........bebişler

Back
X