Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

yirim sizin o dadlı dillerinizi.... hayırlı günler Cumalar inşallah

çok hoşuma gitti paylaşayım

Mutlu Olmak için, varsa imkanlarınızı artırın, imkanlarınız yoksa isteklerinizi azaltın.

iyiyim güneş ablacıgım.........yeşilim gelmiş hoş gelmiş..........oh oh ne güzel......

bu arada böcük nerde kaldı kiiiiiiii

kızartma yaptım sizlere kalori fazla oldu ama olsun arada rejim arası olmalı dimi ama ........
bugün yiyelim pazartesi rejime devan.........afıyet olsun............

hayrlı cumalar:lepi:

geç kaldım ama cok yoğundummmirmirmirmir cok yoruldum cokk
zam aldım bıde:lepi:

kola harıç hepsınden yerımm:lepi:

ırnam ablamm hayrlı yolculuklar cocuklarına ınş olsun bıkac saat gormek hıc görmemekten ıyıdır genede

GUNAYDIN HERA
GUNAYDIN YEŞİLİM
GUNAYDIN BÖCÜK
GUNAYDIN İRNAM
GUNAYDIN LEREENİM
GUNAYDIN MİLLETTTTTTTTTTTTTT
GUNAYDIN KK
bende yokum ne çabuk unuttun kıııııı hemşo:jeyyar:
:1hug:duygum hera,leydim yeşilim böçüğüm lereenim günaydıınnlarr.opuyorumnanaktan
Şeniz

ewet İrnam da unutmuş beniiii:gitme:

kızartma yaptım sizlere kalori fazla oldu ama olsun arada rejim arası olmalı dimi ama ........
bugün yiyelim pazartesi rejime devan.........afıyet olsun............
bende kola hariç yerim hepsini.

benden bu topikteki herkese iyi akşamlar dileyim bende artık
heç kimse de merak etmemiş vallam yaaaaaaa
bakın şugırlar olmaz ama ne merak etmişiniz ne günaydın da ismimi sölemişsiniz
hadi şimdiliğe mahsus affedeyim barim:umursamaz:
oofff anca girebildim
oğlum akşam birden kötüleşti gibi oldu..titremeye başladı üşüyom diyor habire
soğuk soğuk terledi bayağı.neyse ki terlemiş yoksa üşümeden titremeden sonra terlemezse ateşi çıkarmış. ilaç içirdim akşam iyi oldu biraz
ama bugün genede dr. götürdük tekrar ilaç yazdı.
grip olmuş işte virüs olunca geç atar dedi.grip ilaç alsada almasada aynı sürede geçiyor geç geçiyor
korkmayın dedi.neyse şükür geldik...
hemen yemek yap.....oğlumun karnını doyurdum...maillerime baktım ancak geldim
nasılsınız iyisinizdir inşallah.
irna hamiş kızın gidiyormu...oğlun geliyor hep aynı oluyor sana valla neyse iyi olsunlarda

tabıkı irna ablacıgıma ondan başka tatlış varmı......
yoksa üstünemi alındın laydı........lülülülülülü
hı hı üstüme alındım :kedi:

Şeniz Şeniz Şeniz

ne güzel yazmışın ya çok hoşuma gitti
elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım kaydirigubbakcemile5
hayırlı cumalarrrr
nasılsınız kızlarrrrŞeniz
size de hayırlı cumalar Şeniz

çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah :teselli:

destinam, benim çok işlerim var bu ara tatlım, arada bakıp gidiyorum. çok geçmiş olsun. yaz gribi zor geçiyor. kendinize iyi bakın desem de geldi mi geliyor işte.
duygu seni unutmaz hiç, şaşırmıştır kesin. içi dışı bir kızlarım benim mucuklar

teşekkür ederim lady amin inşallah canım.

ewet sen yoğunsun yeşilim ablam biliyorum.teşekkür ederim dr.yaz gribi dedi
ewet şaşırmıştır duygu ben genede hatırlatayım kaydirigubbakcemile duyguya duygu sömürüsü yapayım hep omu :teselli:yapacak demi hemşom Şeniz

tabıkı irna ablacıgıma ondan başka tatlış varmı......
yoksa üstünemi alındın laydı........lülülülülülü
ayy duyguuumm,canımsın yaa.kıss utandım ama.:kedi:ağzından bal akıyor baall.opuyorumnanaktan .ya kendinin ne kadaaa çok tatlı olduğunu biliyormusun pekii opuyorumnanaktan

ledyim sende çok tatlısın iyiyim bitanem,sen nasılsın. opuyorumnanaktan Şeniz

Ben kalori malori anlamam ....dalıyorum yemeğe, bekleyemiycem kimseleri af ola :):)
aynen bende öyle yeşilim dalalım valla.hazır bulmuşken demi yani cokacimcoook.
ırnam ablamm hayrlı yolculuklar cocuklarına ınş olsun bıkac saat gormek hıc görmemekten ıyıdır genede
sağol canısı.sorma hiç görmemekten iyidir tabiki ama gönül istiyor işte birbirlerine doymalaırını
ewet İrnam da unutmuş beniiii:gitme:

aşkıım valla unutmadım.nolur affet beni.hala yeğenim burda.cabuk cabuk yazıp cıkıyorum.zira diyorum eksik var,ama inan benim bu aralar aklım iyce karışık.
anneme gittik ,yeğenim gelmedi aklım onda kaldı ne yaptı diye fazla duramadım bile.
pc nin yüzünden ayrılmıyor biyere.bende aceleden sürekli yanlış yada eksik yazıyomm.
yeğen gidene kadar da böyle olcak sanırım.şimdi bile yalvar yakar aldım elinden.
canım valla bilerek yapmadım .affet affet affet opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çok gecmiş olsun.yavrucuna allahım tezcek şifa versin inş. :Saruboceq:

benim çocuklar aynen öyle oluyor.biri gidiyo biri geliyo.aksilik işte aslında oğlan üç dört günlüğüne gitmişti ama ünüversitede umulan olmuyor.kurulmu ne toplanıyormuş onu bekledi durdu bu zamana kadar.olmuş sinir küpü saten beklemekten..:1ninca:

ahh canım benim biliyorum zaten bilerek yapmadığınızı
ben de kendi kendimi hatırlatayım dedim.bilirm yeğenin pc yi almıştır.bende oğlumla
bol bol oyun oynuyoz pc de.Dün akşam da hasta olunca yatmadıda ilaç içirdim
kafası dağılsın hastalığını unutsun diye oyun oynattım pc de.
Sende benim ankara da ki teyzem gibisin onunda 3 oğlu var biri gider öbürü gelir dek gelemezler onlar hiç.Gene şanslısın ayy onlar birde Türkiye olsa neyse habire yurt dışına gidip geliyorlar.Hangi ülke olduğuda belli olmuyor.
teşekkür ederim canım irnam Allah sana da kolaylık versin.

ay özürdilerim kocaman hemde hemşom acelem vardı gunaydın yazısını yazdım cıktım sonra geldım hiç fark etmemişim destim yaaaaaaaaaa

cok ama cok özürler balım.........afadersın ....kuzum ya dalgınlıgıma ver yoksa unutmam ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…