saolasın irna ablacıgım seninde cuman hayırlı olsun..........
nasılsın tatlış.........
kime didin tatlış diye :kedi:
bende yokum ne çabuk unuttun kıııııı hemşo:jeyyar:
GUNAYDIN HERA
GUNAYDIN YEŞİLİM
GUNAYDIN BÖCÜK
GUNAYDIN İRNAM
GUNAYDIN LEREENİM
GUNAYDIN MİLLETTTTTTTTTTTTTT
GUNAYDIN KK
:1hug:duygum hera,leydim yeşilim böçüğüm lereenim günaydıınnlarr.opuyorumnanaktan
Şeniz
bende kola hariç yerim hepsini.kızartma yaptım sizlere kalori fazla oldu ama olsun arada rejim arası olmalı dimi ama ........
bugün yiyelim pazartesi rejime devan.........afıyet olsun............
hı hı üstüme alındım :kedi:tabıkı irna ablacıgıma ondan başka tatlış varmı......
yoksa üstünemi alındın laydı........lülülülülülü
Şeniz Şeniz Şeniz
yirim sizin o dadlı dillerinizi.... hayırlı günler Cumalar inşallah
çok hoşuma gitti paylaşayım
Mutlu Olmak için, varsa imkanlarınızı artırın, imkanlarınız yoksa isteklerinizi azaltın.
size de hayırlı cumalar Şenizhayırlı cumalarrrr
nasılsınız kızlarrrrŞeniz
benden bu topikteki herkese iyi akşamlar dileyim bende artık
heç kimse de merak etmemiş vallam yaaaaaaa
bakın şugırlar olmaz ama ne merak etmişiniz ne günaydın da ismimi sölemişsiniz
hadi şimdiliğe mahsus affedeyim barim:umursamaz:
oofff anca girebildim
oğlum akşam birden kötüleşti gibi oldu..titremeye başladı üşüyom diyor habire
soğuk soğuk terledi bayağı.neyse ki terlemiş yoksa üşümeden titremeden sonra terlemezse ateşi çıkarmış. ilaç içirdim akşam iyi oldu biraz
ama bugün genede dr. götürdük tekrar ilaç yazdı.
grip olmuş işte virüs olunca geç atar dedi.grip ilaç alsada almasada aynı sürede geçiyor geç geçiyor
korkmayın dedi.neyse şükür geldik...
hemen yemek yap.....oğlumun karnını doyurdum...maillerime baktım ancak geldim
nasılsınız iyisinizdir inşallah.
irna hamiş kızın gidiyormu...oğlun geliyor hep aynı oluyor sana valla neyse iyi olsunlarda
hı hı üstüme alındım :kedi:
Şeniz Şeniz Şeniz
ne güzel yazmışın ya çok hoşuma gitti
elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım kaydirigubbakcemile5
size de hayırlı cumalar Şeniz
çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah :teselli:
destinam, benim çok işlerim var bu ara tatlım, arada bakıp gidiyorum. çok geçmiş olsun. yaz gribi zor geçiyor. kendinize iyi bakın desem de geldi mi geliyor işte.
duygu seni unutmaz hiç, şaşırmıştır kesin. içi dışı bir kızlarım benim mucuklar
ayy duyguuumm,canımsın yaa.kıss utandım ama.:kedi:ağzından bal akıyor baall.opuyorumnanaktan .ya kendinin ne kadaaa çok tatlı olduğunu biliyormusun pekii opuyorumnanaktantabıkı irna ablacıgıma ondan başka tatlış varmı......
yoksa üstünemi alındın laydı........lülülülülülü
aynen bende öyle yeşilim dalalım valla.hazır bulmuşken demi yani cokacimcoook.Ben kalori malori anlamam ....dalıyorum yemeğe, bekleyemiycem kimseleri af ola :):)
sağol canısı.sorma hiç görmemekten iyidir tabiki ama gönül istiyor işte birbirlerine doymalaırınıırnam ablamm hayrlı yolculuklar cocuklarına ınş olsun bıkac saat gormek hıc görmemekten ıyıdır genede
ayy duyguuumm,canımsın yaa.kıss utandım ama.:kedi:ağzından bal akıyor baall.opuyorumnanaktan .ya kendinin ne kadaaa çok tatlı olduğunu biliyormusun pekii opuyorumnanaktan
ledyim sende çok tatlısın iyiyim bitanem,sen nasılsın. opuyorumnanaktan Şeniz
aynen bende öyle yeşilim dalalım valla.hazır bulmuşken demi yani cokacimcoook.
sağol canısı.sorma hiç görmemekten iyidir tabiki ama gönül istiyor işte birbirlerine doymalaırını
ewet İrnam da unutmuş beniiii:gitme:
aşkıım valla unutmadım.nolur affet beni.hala yeğenim burda.cabuk cabuk yazıp cıkıyorum.zira diyorum eksik var,ama inan benim bu aralar aklım iyce karışık.
anneme gittik ,yeğenim gelmedi aklım onda kaldı ne yaptı diye fazla duramadım bile.
pc nin yüzünden ayrılmıyor biyere.bende aceleden sürekli yanlış yada eksik yazıyomm.
yeğen gidene kadar da böyle olcak sanırım.şimdi bile yalvar yakar aldım elinden.
canım valla bilerek yapmadım .affet affet affet opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok gecmiş olsun.yavrucuna allahım tezcek şifa versin inş. :Saruboceq:
benim çocuklar aynen öyle oluyor.biri gidiyo biri geliyo.aksilik işte aslında oğlan üç dört günlüğüne gitmişti ama ünüversitede umulan olmuyor.kurulmu ne toplanıyormuş onu bekledi durdu bu zamana kadar.olmuş sinir küpü saten beklemekten..:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?