Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

herkese günaydın canlar
kıs böcük halam geldi derken sen öyle halayımı kastettin yoksam ilahi ben ne anladım
gerçekten halan gele....kaydirigubbakcemile3

uy ancak geldım hele:bbo: bı abı tatıle cıktı yerıne bakıyommm

ırnam baktım cnm saolasun anne olmak cok zor anneden uzak olmakta cok zor :gitme:

destına her ay gununde gelır bı kezde yolu şaşirsa dıe bakıyom yok yok dıo:roflol:
h geldın yasmıne aramısa ınş hep takıp edebılırsın cnm
kendınden bahseder msın bıraz

leerenım ırnam nerelerdesınız

Tünaydın şugarlarım..aramıza bir şugar daha gelmiş hoş gelmiş...yasmina...seni tanımak isteriz...

destina halaları karıştırdın ay çok hoş

işim var gelirim yine...

ayy allah benı davul etmıyee:roflol:
ırnamm yazmışım yesılım yazcama neysee ha ırnam ha yesılımm fark etmes hepımız şugarız demı yesılım ablam:lepi:

kolay gelsın

ayy böcüğüm bizde de öyle durumlarda annemler
halanmı geldi derler...ya da ben ayy halam gelecek herhalde derim
ama be ne bilem ben tek bize mahsustu zannettim
ayy herkes o anlamda kullanıyormuş meğer halamı....kaydirigubbakcemile3
niye halanmı geldi diyorlar niye yani hala ki
teyze değilde hala....yani ben bir 3 yeğen halası olarak merak ettimm:roflol:kaydirigubbakcemile3ayyyyy hahahahahaaaaaaaahhhhaaa

Canooooom hoşbulduk, umarım düzenli siteyi takip edebilirm,....... canım arkadaşım seni çok sveiyorum

alkisalkisalkis yasmina ilk msj da burdasın,ne büyük mutluluk.hoşgeldin tatlım.

desdina kankan umarım memnun kalır canım,:1hug:

desinam bende ilk öncelerdenn önle sanmıştımda hatta hoşgeldi halacın yazmıştım kaydirigubbakcemile3,

böçük şaşıracağı zaman hatta hiç gelmeyeceği zamanda olacak hele sabırlı ol.sonrada gözlerin yolda kalmasın .bak demedi deme.
ben nasıl bekledimki ah gelse diyeee.:çok üzgünüm:çok aranılıyo kıss öyle deme,bütün hormanlar değişiyo varyaaa..neyse düzenli olsunda tabii ağrısız

yeşilim kolay gelsin caann,sitede işler çok yaa,emeklerine sağlık.opuyorumnanaktan

destuşum, halalar görümcedir ya, az sevilirler ya, gelmesi pek istenmez ya.... o manada yani...hahahaha halbuki ne şeker görümce, halalar var
kızım da öyle der ay! halamlar geldi.

bi de kızlar hava soğuk, ay serin diyorsunuz ya... ben burada hemen balkona çıkıyorum, amanın...hamam adeta...hop geri geliyorum klimaya...gece gündüzden de sıcak yanıyor...anlatamam...sıcağı.....

ayy doğru yeşilim ablam ya bak hiç o yönden düşünmemiştim
ne mantıklı bir hipotez:roflol:
ayy ewet ya soğuk diyonuz benim her yer açık cereyan yok
kıslar ben cuma konya ya giderken paltomumu alsam
bak tırstım şimdidelikafadulden

Teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduk, ben konya da yaşıyorum (şuanda yaşayıp yaşamadığımı da bilmiyorum aslında:) ev-iş-çocuk bakımı...vs daha çok robot gibiyim ) çok yoğun çalışıyorum canım kankim sağolsun beni haberdar ediyor KK ile ilgili herşeyden:) müthiş bir site bu arada herşey var , süppeeeeeer

benım teyzem yok ondankaydirigubbakcemile3 dıyomm
bende hem hala hemde teyzeyım :lepi:

abbooww cok kalabalık buraa zemuszemus

yasmına burda yok yok masallah sıtemıze
yesılım suan burasıda sıcak ama temmz sıcaklığı boğuculuğu yok
aksam yatarken yorganla yattım yanı düşün

ırnam gelsın gelsın severım ben halamı
annemde 10 yıl falan önce amelıyat oldu :sinifsinif: cok sıkıntı cektı bılıyomm yumurtalıklarını aldrmak zorunda kaldı

Gençlik bir telaş içinde geçiyor yasmina...inan en bunaldığın zamanlarda bile sakın stres yapma...

şöyle düşün, bir ablam dedi ki diye beni hatırla"zaman çabuk geçiyor, çocuklar ne zaman büyüdüler, ne zaman evden uçtular anlamıyorsun bile..şimdi tadını çıkar, hiç telaş yapma..rileks ol, onlara zaman ayır. pişman olmayacaksın"
yine de sana sabır diliyorum:1hug: gençsin, sabırsızsındır şimdi.bunları hep yaşadık canım..şimdi arıyorum o günleri Allah aratmasın ama öyle

yeşilim 30 yaşıma kadar son derece rahat her istediğimi yaparak yaşadım taaaa ki evlenene kadar, Allahıma çok şükür abartılı sorunum yok ama yıllarca rahatlığa alışınca çok zor geldi

ewet canım yasmina bizim gibi geç evlenenlerin sorunu heralde
bazen eşime derim keşke 22 sinde tanışıp evlenseymişiz diye....
sen işten bunalıyon ben işe giremedim iş bekliyorum olmuyor
ondan bunalıyorum....her durumda bir mücadele koşturmaca var yakaydirigubbakcemile

22 de olmazdı kankim sonuçta hayatını yaşamadan karakterin oturmadan evliliğe karşıyım ben, aslında en güzeli bizimki şunu da yapsaydım bunu da yapsaydım gibi çok fazla keşkelerimiz olmadan evliliğe hazır olduğumuzu düşündük, şuan benim bu konuda tek sıkıntım oğluşum şuan 9 aylık, 20 yaşındayken ben 50 küsürler olacağım offf of

yeşilim 30 yaşıma kadar son derece rahat her istediğimi yaparak yaşadım taaaa ki evlenene kadar, Allahıma çok şükür abartılı sorunum yok ama yıllarca rahatlığa alışınca çok zor geldi

anladım canım...zor gelir tabi ki...
hep üfler püfleriz ya, yaş kaç olursa olsun. inan gençlikte ağır geliyor herşey..onu demek istiyorum.

maalesef hiç birşeyin ortası yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…