hadi hayırlısı anuşkam.inşallah,yerle bir olmuştur seni üzen sıkıntı.çoookk gecmiş olsun canım benim.hayranım azmine,gücüne opuyorumnanaktan
sağol bidenem.birkaç güne kalkarım ayağa inşallah. kurtuldum artık kanser illetinden. Allah kimsenin başına vermesin.
sağol bidenem.birkaç güne kalkarım ayağa inşallah. kurtuldum artık kanser illetinden. Allah kimsenin başına vermesin.
inş ablacım inan dualarım seninle,çok sevdiim komşumla aynı döneme denk geldi hastalığınız,ondandır hep aklımda ve dualarımdasın,rabbim acil şifa versin,o illetin tekrarından korusun,rabbim kimselere yaşatmasın,:Saruboceq:Şeniz
böcüğüm gözün aydın şekerim annenin fotolarınıda gördün oh ne güzel yakında kendisine kavuşursun inşallah
turist gibiyiz gezip zor giriyoruz eve. inşallah havalar böyle güzel gider.
sizi de özledim. tek tek hepinizin yanaklarından öpüyorum. by şugırlarım
böcüğüm gözün aydın şekerim annenin fotolarınıda gördün oh ne güzel yakında kendisine kavuşursun inşallah
turist gibiyiz gezip zor giriyoruz eve. inşallah havalar böyle güzel gider.
sizi de özledim. tek tek hepinizin yanaklarından öpüyorum. by şugırlarım
hakkında konuştuğunuz insanların bile demek
yeri geliyor duasına ihtiyaç duyuluyormuş
elbetteki .kiminin duası kiminin parası denilmiş.destişim
ama anlamadım hocanızın bu arkadaşınla ilişkisi neydiki,senin hakkında konuştuğu halde senden dua istiyo.kendi yakını değilki,yinede güzel bir davranış,göstermiş yakını olmadığı halde,hocasının tanıdığı başka kişinin duasını istemiş.
ölene rahmet kalan hocanızada açil şifalar dilerim canım.
kötü söz sahibine yakışırmış destina,kim olursa olsun senin kapını çalmış sonunda.demekki senin gayet duyarlı ve olgun olduğunu biliyormuş.
haa bu arada rüyaların ne öyle kısss gorktum nen :1ninca:
selam...
irna ablacım nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?