Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

destış nassın bacım ne ettınn h sonu
ah ahh bu patronların kökune kıbrıt suyu:mymeka:

iyiyim sağol böcük pazar günü
iftara davetliydik oraya gittik....akşam geç geldik......akannehir
annemlerin Artvin arhavi den dedemle ilgili bazı işleri
çıkmış.onla uğraşıyoz telefon trafiği çoktu ondan giremedim.
sen ne yapıyon canım.:1hug:

ben geldim.......herkese selemlar sevgiler...........iyi haftalar...cümleten........

konyadayım cumartesı geldim..........evime gelmenin heycanını yaşadım çok şükür kavuştum......
ama annem beni çok üzdü.......

eve geldim ki annem hasta meger hastalanmış acile kaldırmışlar........acilde bi gece yatmış........
sonra telrar eve gelmiş.......gece yine böbreginin yanında dayanılmaz bir agrıyla uyanmış...yina acıle gıtmişler.gece.......
acısına dayanamıyormuş..morfin yapmışlar morfin bile etki etmemiş...
tahliller mr .röntgen.......fizikci görmüş cerrah görmüş diger doktarlar görmüş neden bu agrı bilememişler......
her öeşit dahliller olmuş......serul takmışlar....serumun hortumuda kıvrılmış......fark edeemişler......serum sadece ıgnenın deldıgı yere dolmuş.....
annemin kolu balon gibi şişmiş şimdi mosmor ve kolunuda kımıldatamıyor.....
doktorlar anneme agır bıseymı kaldırdında agrı oldu biz bilemedik demişler......
çünkü kemiklerinde yada organlarındada bir zedelenme görememişler.......

ben gittikten sonra.......dolapları indirmiş......halıları havalandırmış yıkanacakları yıkamış.......
durmamış...bide bel fıtıgı var......kızdım çok kızdım anneme.......
ilk vana gifp döndügümde.......halıları fıröalamış kollarını acıtmış.....fizik tedavısıne gıdıyordu......belinide acıtmış.her ikisinede fizik tedavısıne gıdıyordu.....
şimdide dolapları düzeltmeye kalkmış........yorulmuş..terlemış.........
doktorlar kendini zorlamışın kaslarını zorlamışın demişler.........
allahım derdine ne anlamıyorum temizligi yaptık düzelttik..aklına bişeyi koyuyor ve kendini düşünmeden temizlige kalkıyor.......
şeker hastası tansiyon hasatsı....evde hastalanmış...komsunun kapısnı çalmış onlar acile götürmüşler....
yapma etme diyoruz aklına koydugunu yapıyor.........
hem kendini hem bizi üzüyor........
hiç kendini düşünmüyor.......aklına koydugunu yapıyor..evde yanlız bırakmaya gelmiyor........
sonra hasta oluyor zaten vücüdü hasta bide böyle olunca iyice yıpranıyor.........
çok kızdım halini görseniz.....su içmeye hali yok derdine yüktekileri indirp yıkamanın anlamdım
bugün igneye gittik.........
her yerş morarmış........hem agladım hem kendine acımıyorsan bize acı dedim.......
tamam der.......iyileşince yine aynı bildigini yapar.........
allah başımmızdan eksik etmesın kardeşim çok korktun dşyor bişey olcak diye.......
neden böyle yapıyor anlamıyorum ..........
kıyamıyorumda.......etrafa tutunarak yürüyor......ilaçları var bir sürü....kimi şekeri yüksektiyor kimi tansiyonu........
kolunu kımıldatamıyor........

ne olur dua edınde iyi olsun lütfen lütfen.........

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

dua edın lütfen.........

hepinizi çok özledim hemde çok....net bozuk gitip geliyor........sizi seviyorum.......opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy duuyguummm hoşgeldin canım hoşgeldinde,yazık sevincini ble yaşayamamışsın.
ahh çok üzüldüm annene.allahım büyük büyük şifalar versin tatlım yaa. çok gecmiş olsun
.bak senin içine doğmuş vana gittin gideli ben annemi özledim dedin durdun ya.
annen çok titiz belli,onunla baş edemez :1no2: şimdi bile bir kaçgündür iş yapamıyorsa,her taraf battı sanır. bendede vardı o,dertden ama ben kk ye üye olduğumdan beri atlattım valla.hep sıkıntıdan yapıyormuşum.durduk yere halı yıkardım,sırf güzel koksun diye.ve böle annen gibi olur olmaz herşeye güçünün yettiğine yetmediğine zorlayınca belde hapu yutuyor malesef..
hay allah ,şeker tansiyon da var :çok üzgünüm: dr. söyledinizmi canım ilaçların böyle yapıyor diye.ayy inşallah tez zamanda atlatır sıkıntısı neyse.
tatlım tekrar hoş geldin,annecine dua edecem bitanem.sizlere bağışlasın :Saruboceq: :Saruboceq:

çookk susadıııımmmmmmmm. mafoldumben..:içelim:bi akşam olsa içeçemde içeçeeemmm...

ağzım yapıştı,noldu bana hiiç olmazdım böleee.fisfisfis tuzlu bişeyde yemedim yaaa.CADIARZU

noldu acep hakket
neyse ablam az kaldı
ne yemek ettın
benım orucum bı damla yzunden bozuldu acep kabul olmaz mı yaa cok acık renk bısı

vay senin halaya,tüüh iki satt kala.
valla böçü çiçaam,kimileri oluyo kimileri olmuyo diyo .karar senin.

dünden yemek kaldı yaa,sulu köfte pilav,corba,karışık kızartam,zeytinyağlı yaprak sarma,tavuk ama tavuk pitti,tatlı börek.kaldı. zaten iki kişiyiz yine artar onlar,
ama hiiçç yemek aramıyooommm suu suuuu suuuu.

yerıne tutcam 5 gun ellerımden öper

yeteer ablam zaten bı corba bıde yemek yetıyo ustune hafıf bı tatlı :lepi: ınsan tıkanıyo
yağmur yağıyo burda süper:lepi:
serınledı hava

Epinize öpücükler....

buraya yağmadı böcüğüm.ama serin püfür püfür....o kalın direk patronların......neyse yine demiyim siz anladınız onu.

duygum annene selamlar ...dualarım onunla ama titizlik hastalığı zor anacım. kendini bitiriyor farkında değil ..hakkatten hem kendini hem sizi üzüyor...

irnam az kaldı tatlım.. oruçlulara Allah yardım etsin, kabul etsin....

ayrı ayrı isimlerinizi yazmıyom yine uğrarım şekerlerim, bayram lokumlarım...

oohhh çookk şüküüürrrr .....

ne güzelmiş su içmekk kaydirigubbakcemile3

yeşilim opuyorumnanaktan ,
böçüm ben bunları dün misafrim vardı birde kalabalıktı ondan yaptım canısı yoksaa nnerdeeeee,biçeşit yemek yetiyoo bilee.hem yenmiyo hemde nerde kıss çeşit çeşit yapsak evin yolunu bulamayız valla ....

oohh yeşil çayımıda demledim keyifle dizimin karşısında içeçem şimdi..

haydi sizede ikram edeyim:içelim:

gunaydınnnnnnnnn
abbow ahav karardı yağmurr gelıyy kaydirigubbakcemile2 ohhhh
az işim var bıtırem aksama erken cıkmam lazım

günaydın

heryer kapalı yağmurlu,bizim burada gayet iyi,
ama istanbula ne zaman yağmur yağsa iki gün sonrada buraya geliyo.

evt ablacım yağmur varr mıs gıbı
ben cok sinirlıyım ama cokk
bu işyerınde delırcemm allahım sen aklımı koru nolurr

herkese tünaydın tatlı bayanlar........

allah razı olsun hepinizden...........dualarınız etmeye devam edin ilginize ve güzel dileklerinizze teşekkürler.......

vanda pc harıkaydı hızlı hızlı yazıyordum her yere yetişiyordum ama sık sık elektrik gidiyordu........
konyada elektrik kesintisi olmuyor pc kaplubaga hızıyla çalışıyor........
sinir ediyor beni......

neyde konyada hava bulanık...geldigimden beri........öyle sıcaktı anlatamam........biraz serinlik iyi geldi......
susadım..annemı ıgneye götürdüm bugün daha iyi gibi sanki........
komşuları bile korkutmuş........bişey olcak diye bide bana kızmışlar..........annesi hastada o nedemeye vanda duruyor diye..........
bişeyden haberim yok olsa kanat takar gelirdim.......
dedim......komşularımıza............bide komşularımızdanda allah razı olsun..........
en yakın kişi akrabadan önce komşu.........imiş......

yeşilim ablam gelmiş........özledim.........
irna ablacıgım.....öptüm kocaman ...........
destim böcük sarılıyorum.........
heram laydım .........herkesi öpüyorum..........

iyiki varsınız........iyiki tanımışım benım sevgi topaklarım sevgi yumaklarım.........ŞenizŞenizŞenizŞeniz.

:dua etme sırası sende duygu paçozu
yenı bi iş bulmam ıcın dua et emı nan
yoksa harbi delırcemm:sinifsinif:

annenın ı olmasına sevındım
burda hava kapalı serın ve yağmurlu tam ıstedığım gıbı:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…