Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ben geldim.....hihoyyyt...alo alo kule iniş izni istiyorum..........

bugün konya bol güneşli serin hafif rüzgarlı.....hava seyretmekte...
ilerleyen saatlerde kapana bilecek gibide bir hava var..........:1ninca:
artık geceleri soguk oluyor ve artık battanıyelerle yatıyoruz.........sırnaşık şey

duygusalım günaydın......opuyorumnanaktan..

irnam.......yeşilim.........destim...........böcük...........sabahın ilk öpücükleriyle uyandırıyorum............ŞenizŞeniz

adaşım bebemmm... bizde de soğuk bir hava hakim... Uzun kollu giydim ama hala üşüyorum :sinifsinif:
Sallantı olmamış anlaşılan ne güzel...

herkes iyidir inşallahh...

gunaydın cnm
nasılsın ben ıyyım bıraz hastayım o kadr
burdada hava güzel ama ben mont aldım yanıma üşütmeyımde
bu havalarda dıkkat etmek lazım:ecrin_bebek:
:

yeşılım ablam Allah rahmet eylesın babacına halacına :Saruboceq:
kıtap okumayı cok sevıyorum ama 2 yıldır elıme almıyom:tomato:

ırnam ellerın dert görmesın afıyetle yıyıın ınş
bızde sular yok dunden berı/B]:

günaydııınn.

duygum ne güzel enerji ,her zaman inebilisin annem.,
yeni battaniye alıyosunuz hemi üstünüze,biz ramazandan önce başladık yorgan almaya kaydirigubbakcemile3 konya bile burdan sıcak desene.
yaşlandıkca sıcak memleketleri canım cekiyo valla yaa.buralar üşüyorum beeenn.

böçüm nie hastasın bakem,işte havalarda ,bi ısınıyo bi soğuyo.
sen naptın evdemisin iştemi çiçaam

ayy ayyy sarıkamışta ,kızımın olduğu yerde kar yağmış dün tv.gösterdi ,milletin mahsülleri bile kar altında ,ortalık bembeyaz.

bitarafta kar var bi tarafta hala denize giren.eee böle bi memleketimiz var işte.dört mevsim yaşanabilen.opuyorumnanaktan

duygusal sen iyisin inş.opuyorumnanaktan

yeşilim.sabah işini yapıyordur.kolay gelsin canııımmm.sanmaki benim bittide oturdum.
önce buraya geliyor yazılacak yerlere yazıp cıkıyorum sonra iş yapıyomm hee hee.

,heram opuyorumnanaktan

güneş opuyorumnanaktan

yok ırnam regl oldum

yaa cıtos bebeğını kaybetmışş :sinifsinif: doğuma 2 3 hafta kalmıştı

günaydınla tünaydın arası herkese bu saatte böyle oluyor....he he
napıyorsunuz afiyetteseniz dir inşallahopuyorumnanaktan

irnam o kırmızı biber turşusu yaptığını bende çok severim bak canım çekti şimdicokacimcoook
böcük geçmiş olsun..bugünü atlatırsın kolayca inşallah....
noldu sen çıkmadın mı işten nerden bağlanıyon kıs bizeakannehir

yeşilim ablacığım sağol canım ya...ben de pahalı almıyorum zaten
avm lerde indirim oluyor...9,90 a cep yayın türleri öyle aldım
ama buraların tadı bir başka oluyor bakmam lazım....
en azından indirime girmeyenleride ucuza alabilirim dediğin gibi...
korsan yoktur demi....korsan almam....almayı sevmem.....

duygusalcığım sanada merhabaopuyorumnanaktan
ve güneş ve hera ve lerenimkaydirigubbakcemile5 hepinize merhaba

irna aşkım opuyorumnanaktan aşkım mıssın da haberim yokmuş...
canım :asigim:

duygusalım şükürler olsun sallanmadık......gece
sabah uyanır uyanmaz kandıllıye baktım
her hangı bır şey olmamış aman olmasında.......
şimdilerde olduysada hissetmedim adaşım bebem..

irnam ..........üşüdük valla sabah yorganlarımızı cıkardık........
sende öyle yaparmısın bilmiyorum
annem biberleri közler......
zeytın yagı sarımsak cevız tuzunu fılan atar kavonozda bi sure bekletır......
ve afıyetle yerız harıka bir lezzet oluyor ablacıgım
tekrar ellerıne emegıne saglık......

bide pazartesı işe başlıyorum cok sevındım evde durdugum yeter kaç aydır.........

hayırlı olsun yeni işin duygucuğum
özel sektörmü.....
annemde sabah hafif sallandı dedi...kafamçokkarıştı

kırmızı biberin her hali bir başka lezzetli oluyor valla
bende geçen sene ocakta közlemiştim birazını da fırında denemiştim
sonra dondurucuya attım...kabuklarını soyduktan sonra

hafta sonları çıkartıp hafif yağda kızartıyordum üzerine de sarımsaklı yoğurt döküyordum
oda güzel oluyordu....

yok cıkmadım daha
iş bulmadan cıkma dedı annem nışanlım babam falan
ınş bulurum

gercı su gunlerde sorn yasamıyom ama bakalım

Canlarım merhaba yolculuğu seviyorum ama birde dönüş zamanı ve eve döndüğünde valiz yerleştirme, temizlik yokmu insanın bayağı vaktini alıyor. Giderken sevinçle gidiyorsunda dönüşü zor oluyor işte. Ancak toparladım yardımcıda olmayınca herşey sana bakıyor. Neyse toparlandı geçte olsa.:)()

Sizler neler yaptınız. İrnacım güle güle ye biberlerini.:1hug:

Yeşilim kk dostum nur içinde yatsınlar. Ne iyi etmişsin sahaflar buradada yok ne yazıkki. Ne olur sanki daha ucuz olsada herkes alıp okuyabilse.(

Böcüğüm geçmiş olsun canım kendine iyi bak. Hava değişimleri tam hastalık havaları dikkat etmek gerekiyor.:1hug:

Duygu kızçem hayırlı olsun yeni işin. Şeniz

Destinacım demek sende konuştun irnayla nasıl çok şeker değilmi. İsmi aşkının ismi oluşu ne tesadüf.

Duygusalcım sanada güzel bir gün .:1hug:

Güneşcim hoş geldin.Şeniz

Ayakkabı deyip geçmeyin, birçok bilgeye ilham vermiştir, hakkında birçok özlü sözler söylenmiştir. "Ayakkabım yok diye üzülürken,
yolda ayaksız bir adam gördüm", bunlardan sadece biri. Bu özlü sözü düşünüp de günümüz iş hayatına uygulamamak elde değil.
Büyük bir çoğunluk yaptığı işten, aldığı maaştan, çalışma koşullarından, hava şartlarından, ondan bundan hiç mi hiç memnun değil
Bir gün siz de bunları aklınızdan geçirecek olursanız şayet, lütfen bu sözü hatırlayın.
Ofisinizin, iş yerinizin dışında milyonlarca işsiz ve çaresiz insan olduğunu sakın unutmayın "Ayakkabı giymiş" özlü sözlerden başka
çok sevdiğim bir de deyim var 'ayakkabılı'. "Başkasının ayakkabılarının içinde olabilmek". Kısaca karşımızdakiyle empati kurabilmek,
kendimizi o başkasının yerine koyabilmek. Özellikle de yargılarken... Ya biz ne yapıyoruz?
Her gün kendimiz onlarca yüzlerce değişik ayakkabı giyiyoruz ama bir kere olsun başkasının ayakkabısını giymiyoruz, giymek
istemiyoruz. Onun ne düşündüğünü, değerlerini, sevdiklerini, sevmediklerini, dilini, müziğini, kültürünü, inancını, doğrusunu, yanlışını
bir kez olsun anlamak istemiyoruz. Varsa yoksa biz varız ve bizim doğrularımız.
Oysa dünyada, ülkemizde, caddemizde, sokağımızda, evimizde ve işyerlerimizde başkalarının da olduğunu ve onların da
hayallerinin, fikirlerinin ve farklarının olduğunu bir kavrayabilsek. Yargılarken, severken, nefret ederken, değerlendirirken, ölçerken,
överken, yererken sadece bir 10 dakika onların ayakkabısını bir giyebilsek. Ve dünyaya onların ayakkabılarının içinden bir bakabilsek.
Nasıl da değişecek tüm yargılarımız... Nasıl da kolaylaşacak tüm yaşamımız... Ben, şimdi oğlumun ayakkabılarını giymeğe
Sonra da, giyeceğim başka renk renk çeşit çeşit ayakkabılar var sırada. Size de tavsiye ederim.
Pembe CANDANER

Yazı çok hoşuma gitmişti sizlerle paylaşayım istedim:))

merhabalar ,nasılsınız kızlar
lerenim hg canım,,,

yeşilim mekanları cennet olsun ,
irnam turşudan bende isterem ,güle güle ye

böcüğüm geçmiş olsun

duygum yeni işin hayırlı olsun,,
lerenim hoş buldum canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tskler ederım ablalarım
leerenım ben gelır yardım ederdım yakın olsaydık

yazıda cok güzelmış :1rolleyes:

lereenim ve güneş ablacıgım hoş geldiniz saolun.......aslında işim eski calıştıgım yer......
iki şirket birleşti.....
taşındı degişiklikler yapıldı........
derken beklemdeydim.......
pazartesi başlıyacam işallah.........eskisi gibi rahat ve huzurlu olurum.......

ayrıca destimle telde konuştuk.......pek tatlı sevimli biri......uzun uzun konuştuk.....
iyiki tanımışım .......
sevımlı destimi......

yeşilim ugramamış......işlerimi var acaba........

Güneşciğim hoş buldum.Şeniz

Böcüğüm düşünbmen bile yeter. Teşekkür ederim.Şeniz

Duygu kızçem şimdiden kolay gelsin.Şeniz

lerenim hoşgeldin buyrunnnnnnnnn:1hug:
yazın çok güzel di sağol paylaştığın için canım...
ewet duygumla konuştuk tlf.
benden de aynı düşünceler ve duygular kendisine...
duygucuğum da çok tatlı ve çok şeker biri....
iyi ki tanımışız birbirimizi....ben de çok sevdim kendisini zaten sevmiştimopuyorumnanaktan böyle bir başka oldu tabi ki.....

şugırlarım ay bayılıyom sohbetlerinize ....Allah daim etsin

irnam ben de yapıyom k. biber turşusu ama hemen bitirmezsek çabuk bozuluyor neden ki ...bi tarifini ver kuşum noluuuur..nasıl yalvardım ama:)

batanniye lafları falan oluyo dalga geçer gibi ...biz daha pencereler açık yatıyoz püfür püfür ama gündüzleri daha çok sıcak kasımda çıkar yorgan, battaniye...alıştık hiç acelemiz yok ...yapçak ta bi şey yok

geç giriyorum biraz dolaplar elden geçti atılacaklar, verilecekler,...bollar, darlar terziye... yastıklar yorgancıya.. bebek yelekleri örcem yün aldım...vs...vs....

geceleri daha rahat oluyor girmek hele bi düzene girelim...ev dağınık oldumu sinirlerim tepeme çıkmasın diye bırakamıyorum öyle..

destuşum...korsan da alıyorum ne yazık ki...okuma aşkına artık ne bulursam..çünkü hangisi korsan, hangisi değil ayırt etmek mümkün değil ...ben de yalan yok napıyım. hatta sormuyorum bulanmıyım diye...

duygum, sevindim senin adına işine geri dönüyormuşsun...hayırlısıyla

duygusal sen de iyimisin...güneş, lereenim, hera, lady.....

böcüğüm halanlar gelmiş gözün aydııııın :):)
YıNE UĞRARIM ŞUGIRLARIM SıZı SEVıYORUM

ay ablam hiç iyi değilim.. Son zamanlarda sözlümle hiç geçinemiyorum yakında nişan var ama bizim aramız iyice geriliyor...
Bi de bugün çitos oğlunu kaybetmiş zaten moralim bozuktu iyice sıfır oldu mafoldumben

yeşılım ablam
kolay gelsın sanada bende bı işi asla yarım bırakamam
kıtap konusunda gelınce bende daha ucuz dıye korsan alıyom hatta coğu korsan
ama bızm beledıye saolsun son zamanlarda ındırmlı satış catırları actı artık ordan alıyoruz
dımek yün aldın kazak örcen kıme kıme :hulya:

duygu hayırlı olsun işin cnm

duygusal nan hala aramadı mı essek:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…