valla bu halalar olmasa evimin sağlam duracağını hiç düşünmüyorum -tatlicadiarzu-lady halalarımız ıyıkı var:lepi:
aman ya şu dızılerı bıde ben sefsem
ask ı memnu oynuyo mıllet ayy onun cantasından alım ayy şunundan bunundan alım dıye sıparıs verıyomuş
hep özetıne denk geldım her bölumde +18lııkm sahne mevcut
oysa ask ı memnu nu ben okuudum kızın coktan ıntıhar etmesı gerekıyordu
şugarlarım nahılsınız bakim?
okudum hepinizi Maşallahınız var
böcük, bu çakmalara çok kızıyorum ...taklitte birinciyiz, yeni şeyler üretmekte sonuncu...taklit kolay tabi
Tek tek cevaplamıyım sizi, az keyifsizim... önemli diil merak etmeyin sakın...rutin şeyler işte...yine uğrarım....biliyosunuz dimi? sizi seviyorum
şugarlarım nahılsınız bakim?
okudum hepinizi Maşallahınız var
böcük, bu çakmalara çok kızıyorum ...taklitte birinciyiz, yeni şeyler üretmekte sonuncu...taklit kolay tabi
Tek tek cevaplamıyım sizi, az keyifsizim... önemli diil merak etmeyin sakın...rutin şeyler işte...yine uğrarım....biliyosunuz dimi? sizi seviyorum
ben resim göremiyorum şirket yasaklı destinam mafoldumben
evden bakıcam inş :kedi:
ersin bidenem.. Ben şimdi sakinim hiç birşey demeyeceğim bir araya geldiğimizde de sakin bir tavırla adam akıllı konuşacağım. Hep böyle yapacaksa ömrümü onun kaprisleriyle hiç edemem...
Biz bu işi bi düzene sokmalıyız evlilikten nişandan önce..
Yoksa evliliğinde hiç bir anlamı yok. Anlaşamadıktan sonra niye beraber olalım ki öyle değil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?