Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sorum herkese..........hangısı benım olsun..........ıkı tana yemek takımı var ıkı tane kavaltılık........
hangısı benım olsun hangısını begendınız......
o teklı tabak tatlı tabagı olarak aldım kusum.........
yemek takımı kesinlikle ilk sıradakini al o süper
kahvaltıda dediğim gibi ikinci daha ağır ve zarif pembe olanın da şirin ve şık havası var.
ama ikinci kahvaltılık daha asil duruyor.
çok hoş, çok cici takımlar. duygum inşallah güle güle kullanırsınız
elife haber verirsen o fotoğrafları küçültür. aklınızda olsun
sitede bi şeyler oldu açılmıyodu, hep hata gösterdi giremedim...şimdi düzeldi yakışıklı erkeklerin güzel anneleri....
bizimkileri bir ara hepimiz buradayken atarım görürsünüz şugırcıklarım e mi?...
destuşuma bak sen fotoğrafları düzenlemiş... aferin ellerine sağlık
duygum, bir söz vardır " Dostun eskisi, eşyanın yenisi" o hesap yeni şeyleri çok severim.. Kimbilir sizler de daha ne çeyizler var..ay! görebilsek hepsini, düğün zamanı gelebilsek hep beraber, baksak...içimi şimdiden heyecan sardı, belli mi olur? kısmet
duygum... böcük irnam ve ben..
3-müz de aynı takımları beğenmişiz bakarsan benle böcükte onları dedik
ama karar senin canım..
duygum ben o resimleri daha ters çevirip düzeltecektim...
ama eşim aradı.evin ordayım hazırlan alışverişe gidelim dedi
onları acele yaptım....
canım ne demek birşey değil...keşke düzeltip de koyma vaktim de olsa idi...
yeşilim ablacıgım.........ceyizlerim ortay döküldükce resimlerini ceker buraya eklerim......
artık destim küçültür el birligiy..........
sizlerle paylaşırım........
hepiniz burda degilsiniz.......bende geç girdim kk ya........yıgenım benı yenı cekılmiş resimlerim........ve hakanın resminide ekliyecektim........
artık sabah olsun.........
tekrar teşekkürler.......
herkese iyi geceler........allah rahatlık versin..........