Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Anammmmm, utandırdık mı seni?Vallahi inanmam...akannehir:hulya:Çalış,
:hulya:çalış,:hulya:çalış.....

günaydınnnnnnnnnnn

yesılım ablam masallah sana ne kadr güzel örguler onlar :hulya
:

günaydınn.a.s..

böçüm nası oldun tadlum,acık düzeldinmi a.s.

ben bugün erken kalktım.ama hala uyanamadımmm.:kedi:

Yaa Yeşilim,İrna'nın bahaneleri bitmiyor.Bitecek gibi de değil sanki.Hadi hayırlısı bakalım.Kaç hafta oldu bi yelek başladı, bekle Allah bekle...YOK...Daha bekliyoruz ...
daha çoohhhkk bekleenn beğenmedim oniiii .:sinifsinif:
bilin beni beğenmediğimi yapasım gelmess.aynen öle oldu kıı,saten büyükde başlamışım.bırkacam dursun...
bugün cıkcam çarşıya ip alcam işteee :dilcikar:

Anammmmm, utandırdık mı seni?Vallahi inanmam...akannehir:hulya:Çalış,
:hulya:çalış,:hulya:çalış.....

gelinciiikkkk, kıss suss artııkk,ipliğimi pazara çıkardın kıısss
şurda beni çalışkan bülülerdüüü.. mafoldumben.artık kimse inanmaycak..:1no2:
kötü gelin smleysi nolcak,görüm görüm gör şaşı,gördüğün yerde vur taşıı.
taşla bakııım taşlaaa.ama süprizzzzz sprüüzlerim olcak en yakın zamanede...naniknanik

neyse bende çıkıyom millet işini gücünü görer.
sona yine uğrarım ,goley gelsin hepicinize.opuyorumnanaktan

gunaydın herkese..........nasılsınız...........yenı bir gün yeni sevinçler getırsın.........hepinize.......
mutlu olacagınız sevınecegınız haberle alın.........
canımcıklar.......

yeşilim ablacıgım..........ne guzel orguler bır kac tanesı annem örmüş olduklarının aynısı....... ......ellerine saglık ablacıgım...............

günaydın hayırlı günlerrrrr kızlarrrrrrr

bugün buluşmamız var ,üşenmessem gidicem ,inşallahhh
:hulya:yeşilim ellerine sağlık canım çok güzel hepside
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hepinize sağlık, mutluluk, huzur, bereket, diliyorum.Şeniz

Böcüğüm geçmiş olsun fotoğraf harika Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın. Ama üstün inceymiş üşütmüşsün .:1hug:

Damalacım kızına nice mutlu yıllar. Şansı bol bahtı güzel olsun.:1hug:

Destinacım domatesi çiğden derin dondurucuya koymak lezzetini değiştiriyor. Pişirilerek muhafaza etmek daha mantıklı ve lezet açısından daha iyi oluyor. :1hug:

Güneşcim bizim yerimizede öper ve selamlarımızı iletirsen sevinirim. Neşeli buluşmalar.Şeniz

İrnam bir an önce başlasan örmeye iyi olur . Ancak yetişir.:)) Gerçi hazır neler var ama el örgüsü helede kendin örmen daha kıymetli olur.:hulya:

Lady, duygusal, hera, görünmüyorlar.

Duygucum işin tekrar hayırlı olsun.

Böcüğüm sen kaldırmadan önce görmüştüm şu anda yok.

Bir mail aldım. Kimsenin ihtiyacı olmaz umarım. Yinede bilginiz olsun. Doktora danışmadan kullanmamak kaydıyla.

Bunu mutlaka saklayın, sakın silmeyin..

önemli ... dilerim kimsenin ihtiyacı olmaz...

KANSER iLACi

Sevgili arkadaslar size yazdigim maili adres defterinizde ki herkese gonderirseniz cok sevinirim, belki ihtiyaci olan birilerine ulasip yardimci olabilir,ben olduguna inaniyorum.

Babam ve kayinvalidem kanser, metastaslarida karaciger. Oglumun ogretmeninin ve esinin faydasini gorup tavsiye ettigi bir alternatif tip ilacindan bahsetmek istiyorum.
Halk arasin da pek bilinmeyen fakat mezbaga kasaplarinin bildigi bir panzehir.

ALAZA adi verilen bu panzehir sigirlarin kendi korunma mekanizmalariyla olusturduklari od kesesinde olusan safra kesesi tasini andiran bir madde, ancak 1000-1500 hayvanda bir bulunan yaklasik parmak ucu buyuklugunde, degerli birsey. Degerli diyorum cunku mezbaga kasaplari bulduklarini saklayip lazim olanlara tanesi 50-60 ytl.ye satiyorlar.
Bize soylenen aslinda bunun sarilik icin kullanildigiydi. Bizde dolayli olarak dusundugumuzde sariligin bir karaciger hastaligi oldugunu bizede yarayabilecegini dusunduk. Evlerden irak olsun ama insanin basina geldigi zaman caresizlikten normal tedavi (kemoterapi) haricinde de heryolu deniyorsunuz.

K.validemin karacigerinde yaklasik 6,5 cm capinda bir kanser hucresi tespit edildi ne yuruyebililiyor, nede oturabiliyordu. karnindaki kitle surekli karnina ve kaburgalarina baski yapiyordu. yesil receteli agri kesicilere ragmen izdirabi coktu. Doktoru cok umit verici konusmasada kemoterapi almasi gerektigini fazla sansinin olmadigini ancak agrisini bir nebze azaltabileceklerini soyledi. Biz ilaca(alazaya) baslamadan once 2 kere kemoterapi almistik. Fakat karaciger enzim sonuclari(ALP, AST,UST)degerleri normal degerleri yaklasik 6-7 katiydi. orn.200-400 arasinda olmasi gerekenler 2800 lerde idi. Alazaya basldigimizin haftasinda 4-5 gun sonraki bio kimya sonuclarinda degerlerin 1400 lere dustugunu bir sonraki hafta ise 600 lere indigini gorduk. Bunun disinda karin bolgesindeki sislik azaldi annem su an cok raha yuruyebiliyor, hatta ayagini altina alip bile oturabiliyor. Doktoru bile sonuclari hayretler icinde karsiladi.

Kullanimina gelince ;
Bize soylenen havanda dovup un haline getirmemiz ve 1 mercimek buyuklugundeki unu 1 tatli kasigi bal ile karistirarak sabahlari ac karnina 1 tatli kasigi yemek. icine 1 limonu sikip karistirsanizda mayalanma yapiyor, biz oyle kullaniyoruz. Zaten kucuk bir sey demistim, yani 4-6 tatli kasigi bal ve 1 limonla karistirmaniz kafi geliyor . Limonda sulandirdigi icin 8-10 gun kullanabiliyorsunuz .

İlk kullanmaya basladigiz zaman bir kac gun sonra vucutta kizarmalar soz konusu olabilir,korkmayin olabirmis Herhalde zararli hucreler cikiyordur.

Sevgili arkadaslar umarim bu maildeki bilgilere hic ihtiyac duymazsiniz . Bu arada ben gercekten iyi geldigine inaniyorum. Babamada kullandim onun degerlerinde zaten fazla problem yoktu ama yinede yararli olduguna inaniyorum.

Sormak istediginiz bir sey olursa mail adresim

ayhanbolak@yahoo. com
mailto://ayhanbolak@yahoo. com/

Gününüz hayırlı olsun.... hepinize

lereenim o yazıyı aldım koydum biryerlere Allah muhtaç etmesin hiç kimseyi.
sağol tatlışım

irnam ben yaptım valla. o çok sıkıntılı yıllarımda bir tığ işlerim var görmelisin... onlarıda paylaşırım bir gün..ben kırılmışım,kimseleri kırmamış, tüm hırsımı zavallı tığla ipten çıkarmışım...sanırım şimdi yar deseler mümkün değil bir daha...ah! ah! deşmeyin...eski KK lılar bilir sıkıntılarımı dimi?

kolay gelsin ben buralardayım yine uğrarım

tünaydın herkese.....
yeşilim abla çok güzel ördüklerin ellerine sağlık....benim annemin de ördüğü modeller var içinde
oğluma yeğenlerime......
lerenim ne kadar nasıl pişiriyorsun bana ayrıntılı yazsan canım..
rendeliyor musun yoksa doğrayıp mı pişiriyorsun?....
söylersen sevinirim canım

he geldımm gene

leerenım bende heycan yaptım çünkü görmeyenler vardı onlara yollarım dedıydım saolasın
paylaşımda cok güzel
patornumun k babası akcığer kanserı
Allah korusun hepımızı:Saruboceq:

yeşılım ablam h geldınn

destış h geldın

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...di-manevi-guc-elinizde-olsaydi-yaprdiniz.html

bırazcık hayal gücümüzü calıştıralım dedım hem hayal etmek güzeldir dimi ama........ilikiler bölümüde canlansın azıcık dedım........konu actım bilmem iyi ettim beklerim canımcıklar.....

lereenım yazıyı okudum........allah dermansız dertler vermesın.......
rabbım herkese şifasınıda versın.......
muhtacta etmesın.......

selam millet,
lereenimde gelmiş.hoş gelmiş.
ALAZA adi verilen bu panzehir ,banada gelmişti meil olarak .inşallah ihtiyaç hissettirmes allah lereenim sağolasın paylaşımın için.

yeşilim ne güzel sen kayde değer bişeyler yaparak çıkarmışsın acısını hiç olmassa.
ama ben yürüyerek zavallı ayacıklarımla ve göz yaşlarımla geciştirdim ,sıkıntılı anlarımı.
bu yol ,dahamı kolay geldi bilemiyom artık ,

:hulya: :hulya: :hulya:örmem lazım örmem lazım örmem lazım.....lazım lazıııımmm
ayy ateşler basacak yineee.

böcük bende gelelı cok oluyor ama........
benı görmğyon ha.......
ben görülmeyecek birimiyim kız....aşk olsun........
:mymeka:

destım mucuks......Şeniz
irna ablacıgım altta yazılanları okuyor sanırım.........mucukladım......Şeniz

amna duygu dur nan yenı oturdum bee
sırtımın ortası ağrıyo
bı masaj yap hele hacı:ecrin_bebek: sen bana ozmn belkı hatırlarım

irnam, herkes sinirini çıkaracak bi şeyler buluyor yürü arkadaşım yürü..şimdi bende asfaltı çiğniyprum adeta....öyle yürüyorum anlayacağın

örersin, örersin hele bi başla bak....

kızlar iyi olmanıza sevindim... böcük gel seni kekikle bi ovayım terlersin bişeyin kalmaz

duygunun konusuna gidiyorum

daha okuyunca rahatladın dimi ...akşam sür, terle gör ...böcüğüm
duygusal neden uğramıyor bi şey mi oldu?

duygum gittim geldim annem konuna,
altta yazılanları okuyom da bazende daldırıyom yaa,

bende yeni konular actım durun hele kopyalıım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…