Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Ayyy kıyamam ben sana....Üzülme yaaa, napalım,sıkma canını...Tamam, deşifre etmicem artık,hadi rahatla...

Tünaydın....firstlady, laydy( bizim bölüm asiller gurubu),hera, damla, güneş, lereenim, duygusal, duygu, böcük, terlik, Destina ve daha kimler kimler
Sağlık, huzur dolu günlere inşallah

irnacım valla pes yani. ben bile senin adına üzüldüm...bize hiç havadan para gelmez ama gider nedense..yine de "üzülme canım" desem de üzüleceksin biliyorum ama çare yok. sıkma canını bebek şeyleri yetişir, sen üzüldüğünle kalırsın bi tanem

şimdi yemek zamanı üstüne güllaç yiyelim, kahve içelim..afiyet olsun

Son düzenleme:
terlik .......destim..........hoş geldiniz.......
böcük......nasılsınız
hoşbulduk canım sen nasılsın iş hayatın nasıl alıştınmı... geçmiş olsun lady..havalardan herhalde
ben de öyle oluyorum ama grip olcam diyorum sonra geçiyor...neyse olmadım şükür

ıyyım çok şükür:Saruboceq:
maaş alamadık gene 1 ay olcak geçeli
:sinifsinif:
nodu kıs dededen dün isteyecektin:mymeka:
vermedimi

ben daha kimlerin arasındayım
:tomato:
ya ben daha dondurma yemedim arkasından bu
canım çekti valla.....bu bana yapılırmıakannehirsenağlama

oh temizlik yaptım yeni oturdum sildim süpürdüm,balkon yıkadım,çamaşır astım
ve açıktım bir açtım ki köfte:lepi:cokacimcoook

Geçmiş olsun ırnacığım.Anacığım yolda da bulsan say demişler.Bir müsibet bin nasihatten evlaymış.Bundan sonra sayarsın artık.Üzülme sadakan olsun.
Yeşilim yelekler nasıl gidiyor?
Örnek istersen bir sürü verebilirim. Hberin olsun....
Öpüldünüz kk müdavimleri.

yesılım ben et yımem bana balık koy bıdahakı sefere :ecrin_bebek:tatlı kahve süperdı:lepi:

destış dede bıskuvı parası verdı maaş deıl hatta ıstemedım dede den gıttım aldım durdum yaz dedım bızım şirkete
marketcı yazdı:roflol:

Realistim şimdi örüyorum canım. Elimin alıştıkları var, bu yaştan sonra yeni modeller keşfedersem yandım:):)Teşekkürler canım. Yine de aklımda olsun.

eeee yaşlılık geliyor mu ne seni unuttum bildiğim halde. olsun bunu da şimdi ye içini ezmiştir yediklerin afiyet olsun böcüğüm

vışş tskler ablam
cok büyük bu herkes yesınn
kokuyu alan gelsın
yesılım yaptı :hulya: mis mis

eeee yaşlılık geliyor mu ne seni unuttum bildiğim halde. olsun bunu da şimdi ye içini ezmiştir yediklerin afiyet olsun böcüğüm

ooo neler oluyor yeni geldim baktım güzelim yemekler havada uçuşuyor kaydirigubbakcemile3 Yeşil ablam tıka basa doluyum çok yedim çok gezdim sabah sabah.. Ama görünce dayanamıyorum yine canım çekti-tatlicadiarzu-

Biraz da gülelim... Elif bizimle paylaşmış, ben de sizinle

Adamın biri otomobiliyle şehirler arası yolda gidiyormuş yol kenarında bir köylünün otostop yaptığını görmüş,
yanında bir inek olan köylü geçen araçlara durmaları için el ediyormuş.
Durumu merak eden adam köylünün yanında durmuş;
-Hayırdır hemşerim, ne tarafa gideceksin?
-ılerdeki kasabaya kadar beyim,
-ıyi ama bu inek ne olacak?
-O önemli değil beyim arka tampona bağlarız o gelir..Bu duruma pek aklı yatmayan adam köylünün durumuna acıyarak onu arabaya almış..ıneği ise köylünün dediği gibi arka tampona bağlamışlar..Araba yavaş yavaş ilerlemiş..Adamın hızlanmaya çekindiğini anlayan köylü;
-Sen yürü beyim o gelir demiş..Bunun üzerine adam hızlanmaya başlamış..20,30,40 bakmış inek gerçekten geliyor..Adam şaşırmış, 50, 60, 70 bakmış hala geliyor ve inekde hiçbir yorgunluk belirtisi yok..Artık şaşkınlığı iyice artmış ve sinirlenmeye de başlamış..Öyle ya sonuçta bir inek ne kadar hızlı koşabilir ki..Derken adam iyice hızlanmış..Kilometre 120 yi gösteriyor..Dikiz aynasından ineğe bir bakmış ve gülümseyerek köylüye dönüp;
-Senin inek yoruldu herhalde baksana dili dışarda.
-Ne tarafa çıkarmış dilini.
Buna dikkat etmeyen adam tekrar bakar ve sol tarafa der..Bunun üzerine köylü kendinden emin bir tavırla;
-O yorgunluktan değil, seni sollayacak da sinyal veriyor

Oooooooohhhhh kebap ve balık kokusu taaaaaa buralara geldi ve ben bu kokuyu takip ettim birde ne göreyim bizim topickte duruyor. Hepinize afiyet olsun. Kızçelerim hepinize neşeli ve bereketli bir gün diliyor ve öpüyorum kocaman.Şeniz

Terlikciğim verdiğin linki hemen kısayola aktardım sonra rahat rahat gezeceğim teşekkür ederim.::1hug:

Böcüğüm neyse içim rahat etti yedinmi dondurmanı.:icecream: Canım merak etme maaşını alırsın.:1hug:

İrnacım geçmiş olsun.:1hug: Ben sana bir dua öğreteyim kaybolan bir şeyini bulmak için.

İbrahim ethem , kürkünü dikem , aradığımı bulursam 3 göbek atam. Aradığın şeyin ismini söylersen daha iyi olur. Lütfen bunu dene bak inanmıyacaksın. Kızçeler sizlerde deneyin. Yalnız 3 göbeği aradığınızı bulunca mutlaka atın olurmu.

Realist hoş geldin. Seni burada görmek güzel.:1hug:

Destinacığım geçmiş olsun. :1hug:Aman bu havalara mevsim geçişlerine dikkat. Tam hastalık havası.

Ladycim sanada geçmiş olsun.:1huguygucum sen iyisin inşallah.

Yeşilim fıkra çok hoştu.Şeniz

ben dedım sana yeşılım ablam
kokuyu alan gelıyo
ahada leerenım geldı

alırım ınş leerenım 2ayda bır maaş alır olduk
krız bızı teğet gectı

fıkraya bak hele :roflol: :roflol: :roflol:
ıyyım duygumm ne edım cnm sıkkın

lady ben yedım akşam sende yee
süper nan dondurma ohhhh yarasın
enerjı tabe lazım:jeyyar:
ne yedin anlamadım :1ninca:
oyy naptın ablam fena canım çekti :gitme:
adanada olmak vardı şimdi mafoldumben

hoşbulduk canım sen nasılsın iş hayatın nasıl alıştınmı...
geçmiş olsun lady..havalardan herhalde
ben de öyle oluyorum ama grip olcam diyorum sonra geçiyor...neyse olmadım şükür
havalar valla çok fena ya
dün griptim bugun bişi yok
yarın ne olurum belli olmaz :bbo:

Ladycim sanada geçmiş olsun.:1huguygucum sen iyisin inşallah.

teşekür ederim Şeniz iyiyim ama bugün :kedi:

Lereenim...sen çok yaşa emi ...unutmuştum epeydir. ben de biliyorum onu, ama şöyle biliyorum...

ethem dede, gömleği keten dede..???....bulursam sana on göbek atam dede.

gözlüklerim kayıptı 16 gün. aklıma geldi okudum iki dakika sonra inanın buldum...dikiş makinamın içindeymiş . aklıma oraya bakmak gelmemişti. duadan sonra işim çıktı bi açtım aaaa orada ...Ama ben göbek atmadım atayım mı ki:):)

bir de "şeytan aldı götürdü satamadı getirdi" derdik ...deneyin valla oluyor...

ama hırsız benim tüm mücevherleri götürmüştü ...dedeleri, şeytanı unutmuşum üzüntüden aklıma bile gelmemiş...bulunamadı... hala üzülürüm

bir dahaki sefere seninkini deneyeyim lereenim, teşekkürler canikom

insan kaybettiği şeyi nasıl, nelerle arıyor dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…