- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
terliğim oğlandan iki dakka izin aldım şu gaciye iki laf sokup gideyim. yoksa gözüme uyku girmes. sanal turları geniş ve huzüüürrr içinde gezeceğim..opuyorumnanaktan
ula ne şeytanı aha bu gün duygunun topiğinde şeytanı ben yok ediydim daa. töbe yarabbi iftiraya bak.
hee beklen çünküm bilmediğin şeyler oldu,
anlatım...........
dün ptt para cektim ,yapılan iş için benim hesabıma yatıyodu para.
dün cektim saydım emin bi şekilde direk eve geldim.
dün borçumuz olan birine 750 ytl ile kira yı verdik.
bugünde enişten kalan parayı istedi,başka iş için.saydı ve içinden 100 ytl eksik cıktı.
hesablıyoz ama yok iki kişiden başkasına para verilmedi,
hemen ptt ye gittim acaba eksikmi aldım kasada belki olur yaa fazla cıkarsa o,para benimdir diye ama yok elim boş cıktı.Çok üzgünüm çoook
ev sahibine sorduk oda yok dedi,diğer kişiyede gittik tabii oda yok dedi.
vel hasıl kerem bizim para havaya uctu,birbirimizi suclar olduk evde :sinifsinif:,dalgınlık uğruna bizim ip parasıda uctu gitti.. hala para yok aklım almıyo nere gider bu para.
bu üç kişide büyük bi olasılık ama eminde değiliz.ee bizdede yok. öööfff işte böle şey yaşadım aslında başım ağrıdı yanii.mafoldumben
kıss gelincik valla noldu hemii şaka felan biyanada.ben nelere alacaktım o ,paraya benimdi yanii senağlama...
diyom kızım elim kolum kalkmıyo,deşifre neyi etmeye biraz ara ver,,yoksa külahları değiriiikk..:uhm::dilcikar:
bakın allah tarafından yine engellendim , ee ben ne yapıyım..benneyaptımki
hırsımdan yürüdüm yürüdüm yürüdüm..:a015:
hoşbulduk canım sen nasılsın iş hayatın nasıl alıştınmı...terlik .......destim..........hoş geldiniz.......
böcük......nasılsınız
geçmiş olsun lady..havalardan herhaldemafoldumben mafoldumben mafoldumben
dondurma gördüm burda canım istedi iyi mi :gitme:
zaten ihtiyacım var ona enerjik olmam lazım
sabah 7 bucukta kalk çık gece 23:00ten evvel eve girme
nerde vitamin varsa yiyorum pekmezden de bıkmadım :bbo:
bide sanki grip başlangıcı yaşıyorum fena hapşuruyom sinüslerim acıyıo ya :bbo:
nodu kıs dededen dün isteyecektin:mymeka:
ıyyım çok şükür:Saruboceq:
maaş alamadık gene 1 ay olcak geçeli
:sinifsinif:
Tünaydın....firstlady, laydy( bizim bölüm asiller gurubu),hera, damla, güneş, lereenim, duygusal, duygu, böcük, terlik ve daha kimler kimler
Sağlık, huzur dolu günlere inşallah
irnacım valla pes yani. ben bile senin adına üzüldüm...bize hiç havadan para gelmez ama gider nedense..yine de "üzülme canım" desem de üzüleceksin biliyorum ama çare yok. sıkma canını bebek şeyleri yetişir, sen üzüldüğünle kalırsın bi tanem
şimdi yemek zamanı üstüne güllaç yiyelim, kahve içelim..afiyet olsun
eeee yaşlılık geliyor mu ne seni unuttum bildiğim halde. olsun bunu da şimdi ye içini ezmiştir yediklerin afiyet olsun böcüğüm
ne yedin anlamadım :1ninca:ıyyım duygumm ne edım cnm sıkkın
lady ben yedım akşam sende yee
süper nan dondurma ohhhh yarasın
enerjı tabe lazım:jeyyar:
oyy naptın ablam fena canım çekti :gitme:
Tünaydın....firstlady, laydy( bizim bölüm asiller gurubu),hera, damla, güneş, lereenim, duygusal, duygu, böcük, terlik, Destina ve daha kimler kimler
Sağlık, huzur dolu günlere inşallah
irnacım valla pes yani. ben bile senin adına üzüldüm...bize hiç havadan para gelmez ama gider nedense..yine de "üzülme canım" desem de üzüleceksin biliyorum ama çare yok. sıkma canını bebek şeyleri yetişir, sen üzüldüğünle kalırsın bi tanem
şimdi yemek zamanı üstüne güllaç yiyelim, kahve içelim..afiyet olsun
havalar valla çok fena yahoşbulduk canım sen nasılsın iş hayatın nasıl alıştınmı...
geçmiş olsun lady..havalardan herhalde
ben de öyle oluyorum ama grip olcam diyorum sonra geçiyor...neyse olmadım şükür
Ladycim sanada geçmiş olsun.:1huguygucum sen iyisin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?