Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

valla hep evdeyim.... ama gittimi iyi gidiyorum böcüğüm. biliyorsun neler çektim son aylarda biraz nefes alayım teyzem

duygu kantaron, kekik yağını yazdım sana yukarı sayfalarda okumadın mı tatlım ..nasıl oldun bi yaz iki satır

destuş, ücretsiz olanları gezin canım. çok değişik etkinlikler var bilesin.

gez ablam gez
ohh mis mis
benım yarın tatıl sadece
ahh paralansak azda gezsek tozsak süreklı
kış gelıyo bıraz daha zor tehlıkelı oluyo sokaklar

Bak sen gelin değil mi haaa!İdare et bakalım beniiii...Seni görümce olarak ben nasıl idare ediyim kıııı?opuyorumnanaktan

koşun komşular... gelin - görümce kapışması var

şaka bir yana, ne güzel böyle gelin, görümce.. dostlar başına.. Allah nazarlardan korusun sizi

Bak sen gelin değil mi haaa!İdare et bakalım beniiii...Seni görümce olarak ben nasıl idare ediyim kıııı?opuyorumnanaktan

Hiç uğrama fırsatım olmamıştı buraya ne güzel burası tatlı tatlı, ekşili ekşili,ballı ballı sohbetler edilmiş.İrnam olunca daldım valla.Damlacım çok şanslı olduğundan eminim.İrnam gibi görümcen olduğu için çok şanslısın.Bir tanedir o canım benim.
Güsel güsel geçinin emi.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımŞeniz

hee gözüm kaldı böcük vercenmi kıııı

tamam yeşilim ablam hala çıkmadım ama..
bugün evden çıkasım gelmedi ya üstümde
bir ağırlık var anlamadım
halamın gelmesine 7 gün kaldı ondanmı bilmiyim ama
bakarız biz gidene kadar bitmesse tabi

hoşgeldin canayakın...kendi yerin, irnanın yeri gibi gel canım hoş sohbetler vara.s.

destuşum, halan yolda ondandır sıkıntın..kortej yarınmış..biz arkadaşımla biraz dolandık, oturduk bir yere şimdi geldikŞeniz

bugün hastayım idare et işte.valla bak sabah kalktım misafirleri yolcu ettim .
pek anlamadım ama sonra bi nezle oldum bi nezle oldum,abooooo,mafoldumben
bi paket pecete bitti hapşırık tınsırııık,bide kuvvetliki mafoldumben,
hapşırdıkca gorkiimm işicem diyee kaydirigubbakcemile3
ayy üzerinize sağlık,
ama yarına inş. bişeyim kalmaz ,malum doğum günü kutlaması,idare etcezzz demiii...kaydirigubbakcemile5
çarpılmış gibiyim,ardındanda öksürük oluştu içim yanıyii
senin bilek ağrıyo ben böle.
ee artık körler topallar birbirini ağırlar olcakda,hadi biz idare ederizde ,gelenler bakalım bizi şeedeceklermi kaydirigubbakcemile3

koşun komşular... gelin - görümce kapışması var

şaka bir yana, ne güzel böyle gelin, görümce.. dostlar başına.. Allah nazarlardan korusun sizi
hasta olduğumdan kapışamıycaamm,alttan alıyım yeşilim.
şaka biyanada .amiin ayy amiinn. :Saruboceq:

: canayakınn hoş geldinn tatlııımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.
ne güseell sözleeer alkisalkisalkis ayy utandım kıss :kedi:.ama söle örttmenim sölee,bilsin nasıl bi görümcesii olduğunu demiii zemuszemus
ben sölüyoum ,iyiyim ben,
sen şey ediyon ( ne ediyosa artık fisfisfis )
bahhh gör damlaaaa :dilcikar:
nassı tadluu görümcen var bahhk baahhkk :1shok:kaydirigubbakcemile3
artık çocuhkk yapamam :jeyyar:örgüde örerim :hulya: kariyerde yaparımm alkisalkisalkis

destişşş.ahh keşke benimde halacuumm kendiliğinden gelsee kıısssss,bak ramazanda geldi kendiliğinden .ama halaaa yoohhtuurr.:çok üzgünüm:

Şeniz Hoşbuldum görümcelerin görümcesi benimde olsana görümcem? canımın içi tatlım kıymatlım benim.zemuszemus(Laf aramızda benim görümcelerde sizden iyi olmasın iyiler geçinir gideriz).:1hug:

Ehh artık idare ediyoz , napalım başka datlu görümce?Valla yarın aynen dediğin gibi olcak, körler sağırlar birbirimizi ağırlıcaz...Ağrı azıcık iş yaptım yaa,taa koluma yayıldı...Nasıl geçircez şu işi bilmiyom.Tam zamanını buldu...Bu arada kızkardeşine mi çektin ne, çette yaparım, kekte yaparım diyodu ya, sende örgüde örerim, kariyerde yaparım diyon.Ama ortada bişey yok.:dance:
Yanlız iki tatlı laf duymuşun arkadaşlardan havalanmışsın gibi geldi bana...Bilemiyom artık..CADIARZU

Şeniz Hoşbuldum görümcelerin görümcesi benimde olsana görümcem? canımın içi tatlım kıymatlım benim.zemuszemus(Laf aramızda benim görümcelerde sizden iyi olmasın iyiler geçinir gideriz).:1hug:
oluyum annecim oluyum sen iste yeterkii..
damla ..damlaa bahkk görümcen elden gidiyooo kısss...zemuszemuszemuszemus

kıskançç nolcaaakk...lülülülülülü çatlada patlaa :dilcikar:yerimseniben

ŞenizAman aman Allah ağzınızın tadını bozmasın benim yüzümden bozulmayın şekerlerim.Şeniz

damla ..damlaa bahkk görümcen elden gidiyooo kısss...zemuszemuszemuszemus

kıskançç nolcaaakk...lülülülülülü çatlada patlaa :dilcikar:yerimseniben

Nereye gidiyon kıııı?Bırakmam valla....Daha karpuz keseceğdik....cokacimcoookNe kıskancam ben seni bee?:umursamaz:Onlar ne bilsin seni?Böyle yazdığın gibisin sanıyolar...Havalanma hiççç.kaydirigubbakcemileŞeniz

ŞenizAman aman Allah ağzınızın tadını bozmasın benim yüzümden bozulmayın şekerlerim.Şeniz
telaşlanma sen gelinciğiiimmm...opuyorumnanaktan.. hihoyyyt hihoyyyt

haaa haaaaayyyytttt..:dilcikar: ben şepşeffafııımm bikereeeemmmm.
saydam saydam.bak ordan bakınca bile görülüyoruuummmm..:1shok: kaydirigubbakcemile3...
tabikide yazdığım gibiyiiimm.noktası vürgülüne kadaaaaa.... zemuszemuszemuszemus

ayy gülmekten ölcem kıss beni hasta hasta iyii güldürdün haa.
allahımda seni güldürsün.anacım ben yatayım saten bi yatıyom bi kalkıyoom.
bi ter basıyoo oofff başım beyniimm oofff..,

:a015:

Geçmiş olsun yaaaa...Kendine iyi bak.Üzüldüm şimdi.Sen epey kötü olmuşsun.İyice dinlen, iyileş hemen.a.s.

iyi hafta sonu herkese
geçmiş olsun irnam...
gittik baktık yeşilim ablam hiç bir hareket yok
demekki senin dediğin gibi 5 te olacak..
bir de 3 memura sorduk hepsi de aynı şey dedi
sonra da yolda dedim eşime bu sıcakta bu saatte
yapmazlar tabi kortej falan...neyse
5 te tekrar bakarız....karşılaşırız belikim inşallahŞeniz

sağolun.bugün iyiyim biraz en azından hapşuruk gitti,

akşama kadar daha iyi olurum,ama çocuklardan aslında herkezden uzak durmam lazım.malum akşama ilayda ahnımın doğum gününe gitceezz.
bana nerden geldi,gecti. bilmiyomda.hiiç nezleli birnide görmedim ama.
üşüttüm sanırım.

nyese herkeze iiiyi pazarlar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…