Hepinize iyi bir haftasonu geçirmenizi temenni ediyorum. Oooo bakıyorum duygucuğum sevdiğine kavuşuyor herkes biryerlerde... Bizde sabahtan kahvaltıdaydık şimdi evdeyiz... Bir bakayım dedim kaç gündür koşunmaktan bakamadım... Oğlumun dikişlerini görmesi için doktordayız böyleee geçiyor günler... kaydirigubbakcemile3
oğluna nolduki terliğim dikişler felan ..ben kaçırdımmı senin yazılarını allah allah yaa hiçde rast gelmedim ama.
neyse çok gecmiş olsun neresinden ameliyat olduysa..açil şifalar.
sarissacım hava çok güzeldi bugün.bazen eşref zamanı olur ya insanın .o ana denk geldim sanırım.yaptıkca yapasım geldi.ama nerde yatacam bu gece bilmiyorum ,dinlenince cıktı yorgunluğum.olsun ama bikaçgün rahat olurum.
kıss oğlan duymasın ama ben biran önce gitsin yapsın istiyorum askerliğini.okulu bitirdi nere başvursa askerlik deniliyor.en iyisimi biran önce yapsında önündeki engel kalsın canım yaa.sevgilisi çok özler heralde. :sinifsinif:
bende özlerimde o,kadar olmaz herlade.ne biliyim ayy sürekli evde olması beni sıktı anlıcan.hayırlısıyla sağsağlim gitsin gelsin inşallah.:Saruboceq:
Hepinize iyi bir haftasonu geçirmenizi temenni ediyorum. Oooo bakıyorum duygucuğum sevdiğine kavuşuyor herkes biryerlerde... Bizde sabahtan kahvaltıdaydık şimdi evdeyiz... Bir bakayım dedim kaç gündür koşunmaktan bakamadım... Oğlumun dikişlerini görmesi için doktordayız böyleee geçiyor günler... kaydirigubbakcemile3
oğluna nolduki terliğim dikişler felan ..ben kaçırdımmı senin yazılarını allah allah yaa hiçde rast gelmedim ama.
neyse çok gecmiş olsun neresinden ameliyat olduysa..açil şifalar.
Sorma irnam 1. sınıf velileriyle paylaşım topiğimde anlatmıştım sizlerle paylaşmadım sanırım. Oğlum 1.sınıfa gidiyor beden dersinde basket topuyla futbol oynuyorlarmış , bizimkinide kaleye koymuşlar o tutamaz top zaten normalde de , yüzüne gelmesiyle topu atan çocukta iri ve haylaz birşey zaten. Öğretmen aradı gelin isterseniz diye hemen gittik bir baktım ki, ağzı burnu şişmiş kan akmış , hemen doktoruna götürdük plastik cerrahide damağına ve üst dudak arkasına dikiş atıldı. ışte böyle tatlım. Verilecek sadakamız varmış. Dikişleri daha atmadı. Kendi atacakmış. Ha bire doktor kontrolleri var. O ara gripti aynı zamanda antibiyotiği bitince kontrole getir demişti doktoru kontrole gideceğiz dikiş kontrolü ayrı.
Hayırlısıyla gitsin gelsin oğlun askere inşallah... Allah kavuştursun ırnam... kaydirigubbakcemile
Aşağıdaki linke bakınız hanımlara öneriler...
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/241065-cay-tiryakilerinin-paylasim-alani.html
ayy ayyy ayyyyyyyyyyyyyyy içim bihoş oldu kısss :sinifsinif::sinifsinif:.ne canı acımıştırrr kimbilir.
allah korumuş gercekten.canım çok gecmiş olsun.basket topu ağır olur.büyük kaza atlatmış yinede..açiil şifalar canım yaa.çok üzüldüm..
toptan felan korkarda çocuk şimdi,helede kaleci asla olmaz bidaha..:1no2:
bizden başka kimseler giremedi bugün.hiiişşştt millet nerdesiniiizz looooo..
ee yarın çoğuna iş var,yattınız bile belkide...kaydirigubbakcemile3
hepinize iyi geceler sugarlaaarr.
yeşilimden haber alan varmı.nasıl acaba...:teselli::teselli:
günaydınn
nasılsınız hanımcıklarr
yesılımden haber var mı :gitme:
dün benımkı ıle gezdık ve ılk defa annemı gördu :kedi: cok utandım nan o ıse cok serbest ohh relax takılır hep
çeyiz bakanı sen nişanlı ya da sözlü değil miydin?
hadi bakalım hayırlısı
devamı da bir an önce gelir inşallah..
evt cnm benım başım bağlı cok şükür:kedi:
bılmem kı ne zmn gelır gelcek mı devamı
dün annemle tanıstı ılk defa
sen bılmıyon ama benım annem söze gelememıştı memleketten babam gelebılmıştı
dün ılk defa görduler bırbırlerını:1rolleyes:
biliyorum ya kıss annenin söze gelemediğini
ne çabuk unuttun:mymeka:
o Zamanda görüşüyorduk resimlerinize bakmıştım:sinifsinif:
sana demıyom nan sarıssa yoktu ya ona ddım kaydirigubbakcemile3delı alıntıma ıyı bakkaydirigubbakcemile3
yazdıktan sonra fark ettim
ya valla:roflol:
İşte Delidir napsa yeridir.kaydirigubbakcemile3
Böcüğüm bitirdim canım temizliğimi.Anneciğin nasıl.:1hug: Damadını beğendimi?
Destinam sen bugün nasılsın.Umarım herşey yolundadır.:1hug:
Böcüğüm bitirdim canım temizliğimi.Anneciğin nasıl.:1hug: Damadını beğendimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?