Evimden hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar diliyorum
günaydınnn
dün benı annem bici bici yaptrdıgamyoncuiremsu
Kızçelerim günaydın. Hızlı bir kk dileğiyle hepinizi öpüyorum.Şeniz
İrnam canım hiç sorma bende çok kızdım bu kadarda olmaz :mymeka:. Ama bence format gereği böyle davranıyorlar reyting uğruna insanları kullanıyorlar. KK bir arkadaş katılacakmış bakalım bizi bilgilendirir. Güzel sözlerin için teşekkür ederim birtanem sen öyle görüyorsun.:1hug:
Sarissacım atlatmışsın çok şükür . Tekrar geçmiş olsun. Evde hayırlı olsun. canım.:1hug:
Duygu kızçem, Duygusalım, Terliğim, Firs ladyim, Destinam, Lady34üm, Pasaklım.:1hug:
günaydın kk nın ennn güzel hatunları.............
keyifler yerinde bakıyorum.
böcüküm sıhhatler olsun inşallah.temis temis olmuşundur ne güzel..............
dün gece kızım ateşlendi, ben biraz tedirginim bugün....
birazdan babası dr a götürecek. umarım iyileşir en kısa zamanda.
sizi sefiyorum........
selam herkeslereeeeeee
bugun cok işim var......ara ara gelırım öptüm şugarlarrrrrrr
böcüküm benim bir kedim var. gece tuvaleti gelince gelip beni uyandırıyor. kaydirigubbakcemile3 tabii 1 saat bekletiyor beni. bende o arada pc.yi açıp ne var ne yok diye bakınıyorum.delikafadulden daha sonra yeniden yatıyorum.:jeyyar:
bugün kk düzelmiş gibi. sayfalar artık rahat açılıyor.
bende bugün kızikomun sevdiği mamaları yaptım. onun işten çıkıp gelmesini bekliyorum. gelince harikasın diyecek yine. yedikten sonrada ben kilo mu alıyorum ne der.:roflol::roflol:
evet nedense neşem yerinde. allah bozmaz inşallah.opuyorumnanaktan
yine iyi geceler....
ne güzel sohbetler etmişsiniz Allah daim etsin. yeni kızlarımız gelmiş ne hoş
tek tek cevaplayamıyorum yazışmalarınızı inanın henüz hiç keyfim yok, keyfinizi bozmak da istemiyorum ....bi atlatayım şu üzerimdeki ağırlığımı ben de katılırım aranıza. merak etmemeniz için uğruyorum.
kendinize iyi bakın.... çok çok çok öptüm
yine iyi geceler....
tek tek cevaplayamıyorum yazışmalarınızı inanın henüz hiç keyfim yok, keyfinizi bozmak da istemiyorum ....bi atlatayım şu üzerimdeki ağırlığımı ben de katılırım aranıza. merak etmemeniz için uğruyorum.
yine iyi geceler....
Kızçelerim hepinize neşeli bir gün diliyor ve öpüyorum.Şeniz
Firstladycim aman hep böyle neşeli ol canım.a.s
Sarissacığım hayırlısı olsun canım kısmet değilmiş.:1hug: İnşallah daha iyi bir ev bulursunuz
Yeşilim kk dostum zamana bırak herşeyi canım. Uğramana seviniyoruz.:1hug:
Anuşkacığım kızın nasıl oldu canım?:1hug:
Terlikciğim hoş geldin.:1hug:
İrnam, Destinam, Pasaklım, Lady34, Duygu kızçem, Duygusalım:1hug:
günaydın fıstıklarr
hayırlı cumalar dualarınız kabul ,şansınız yerinde olsun.
herkez iyimi,dün hiiç giremedim,bugünde oğlan uyanmadan gireyim dedim.ama kacacam yine
,anuşkada uğramış,kızının ateşi düştümü,sen nasılsınız.
böçüm hadi hayırlısı bakalım.
sarissa,duygum,dugusal,lereenim,büyük küçük layd ler,pasaklım,terliğim
hepinizi kocaamaaaannnn öpüüüyooommm ne derseniz diyin anacım sanaldan bişeycikler olmuyor öpmeyle..muck mcukk mcukkk kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin evine canım benim.zaman herşeyin ilaçıymış,inşallah neşen,keyfinde gelecek,allah sağlık versin bidenem.
anuşka keşke denizliye geldiğim zaman kkyı ve seni tanıyor olsaydım ne güzel olurdu :1hug:
bu topicte herkes farklı illerden acaba bi gün buluşma imkanı olur mu buradakiler ne kadar güzel olur di mi?
aaaaa,sen denizliyemi gelmiştin? kafamçokkarıştıkeşke tanışıyor olsaydık canım ya.
bi daha gelme şansın yokmu?delikafadulden
bak mutlaka beklerim. gelir de uğramassan küserim.kaydirigubbakcemile
Anuşkacığım senin yiyebileceğin şeylerde hazırlarız yeterki birlikte olalım canım.:1hug:
Pasaklım neden olmasın.:1hug:
İrnam o ne güzel günaydın öyle:1hug:
ben geldım herkese hayırlı cumalar......
rabbım bu mubarek günde herkesin duasını kabul etsin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?