ben geldiiimmm.
bugün eşimin teyzesinin oğlunun düğünü vardı şehir dışında oraya gittik,valla bayrama tek tek gezmeye gerek kalmadı,ne güzel oldu herkezleri gördük bayramlaştıkk..
kayın validem bende yemek yedik çay saatine kadar bi bakayım dedim.
desdinam sağol canısı yaa,uykudan uyanır uyanmaz kızım gelmiş dualar etmişsin.ağzına sağlık allah razı olsun.gönlün ne istiyosa onu versin rabbim.
ayrıca sevebildiğin biriyle gün gecirmene sevindim valla.
leydim,sende yorulmuşsun belli,helede her pc. başında bardak tabak olayı yokmu,benim bitane olduğu halde her bulaşıkta uğrarım yanına acaba bişey varmı diye..
ama güzel oluyo yani başında çay kahve içmek yavv,çocuklara kızmayalım.ben bile neskayfemi içmeye bayılırım..kaydirigubbakcemile3
sormayın hemii yaa tek çocuk bile kapımı acmadı yanii...doldurdum şekerliğimi,öylecene kaldı valla..yazık artık çocukların özgürce şeker toplama olayıda ellerinden alındı yaa
pes diyorum :çok üzgünüm:
ne hevesle topladıklarına bakarlar,güzelden kötüye doğru ayrım yaparlar,sonrasında tadını cıkara cıkara yerlerdii oofff ooffff..her şey tehlikeli olmaya başladı
biri kavurmamı dedii..akannehir bayılırım yeşilim,ahh ahhh bizim sülale eşimin benim olsun,hepsi etoborlar valla.hiiçç sevmeyen yoktur...
helede benim oğlan ,iki gün et yemesin diyor
--anne dişlerim kaşınıyo..
bende biraz micazii şeklinde sen önceki hayatında köpektin..,ee normal oğlum deyim kızdırıyorum .kaydirigubbakcemile3
allah olmayanlarada versin, kimbilir ne sevenler,senede birkez yiyenler vardır..
inşallah bayramlarda bol bol etleri olmuştur :Saruboceq:
demek sende B12 eksikliği var,hapını biliyorumda iğnesi olduğunu bilmiyordum bak..
aman aman bi şekilde al canım unutkanlık olmaz hiç olmassa
et yedikten sonra kesinlikle iki üç saat gecmeden çay kahve içme canısı,
hep yanlış beslenmelerden yediklerimi çay kahve alıp götürüyormuş.
kahvaltıda yediğim peynirleri nere gittiğini anlıyorum ,ama kahvaltıda çaysız olmuyorkii yaa.o yüzdenden bende aşırı kemik erimesi cıktı işte çay almış götürmüş nere götürdüyse
çay dedimde ayy benden çay bekliyorlaarrr.bayaa zaman gecti yapabilirim artık.
de aydin ben kaçtıımm.
hepinize kolay gelsin,rast gitsin işleriniz.
muckk mcuukkk