Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

yeşilim bende bayram sabahları senin gibi hüzünlenirim. ailemin hepsi ankarada. birtek ben gurbetteyim. onların neşeli seslerini duydum. bir an kıskandım. ben yine onlarsız bir bayram geçiriyorum. aslında gitmem gerekiyordu. her sene birşey çıkıyor. bir türlü onlarla bir bayram geçirememenin burukluğunu yaşıyorum.

yesılım ablam cok sevındım beğenmenıze ınan:kedi: ınş o gunlerı görurum
yarın temızlık için gıdıyoruz evımın resımlerını çeker eklerım

ırnam üzülme yaa ev dar ama senın kocamannn bir yüreğin var:asigim: cnm ablam ınş duaların kabul olur
kzın içinde cok sevındım bende komsulardan cok memnunum ınş yenı yuvamdada öleolur

fırst ablam uzulme yaa yınede cocukların var şükür

selam bayramın ikinci gününe ulaşan tüm toppik sakinleri..

leydim canları sağ olsun demekten başka elimizden bişey gelmiyor canım yaa.
hayat işte birileri mutlaka yanımızda olmuyor olamıyor.,hep bir yanımız eksik oluyor malesef.allah sağlık versin yinede,gönüller bir olsun.

kurban kesemediğim üçüinde üzülme herşey nasip işi..bizde kesmediğimiz anlar oldu ,her ne kadar buruk gecsede,olmayınca olmuyor yanii.gönül tabiiki istiyor

daha ben anneme gidemedim,yakın olduğu halde.akşama inşallah diyorum gelen olmassa.
sabahtır yeğenlerim sırayla geldiler.
birazda et vardı onla meşgul oldum ..
off beliimmmm, yaa ben bayramlarda çok yoruluyorum yaa.aman kimse duymasın haa..
istemem yan cebime koy misali,hem istiyorum hem hışmım cıkıyor bayramlarda.kaydirigubbakcemile3
ayy aman şikayet etmeyim boş verin beni.allah tekrarına kavuştursun inşallah..
hepinizi öpem bol booolllll
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

böçümm hadi kolay gelsin bebişim.opuyorumnanaktan

oh ne güzel bayram muhabbeti yapmışsınız irnacım. ya ben ne yapayım.:sinifsinif: kimsem yok. allahtan çocuklarım yanımda. bende tatlıları ve çikolatayı evdekilere ikram ediyorum. bu sefer çocuklarda pek kapıya gelmiyorlar. onlarada şeker almıştım üstelik. kurban kesmekten bu sene vazgeçtik. eşim yinede sağolsun çocukları etten mahrum etmemek için kasaptan bolca et alıp gelmiş. aslında kurban kesmeyi çok istemiştik. kısmet değilmiş. seneye artık. yinede hiç belli olmaz. uygun olursa yinede alacağım diyor. çocuklar çok hevesleniyor diye istiyorduk.

kısmet ladyiciğim inşallah kesersiniz.
kurban kesmiyoruz biz de epeydir..çocuklar evlenip gidince tadı kalmadı diyor eşim. zaten hiç sevmez kurban kesmeyi zorla alırdı...şimdi "aman eskilere saysınlar" diyorum napıyım...zaten çok masraflı, zahmetli oluyor. iki sene öncesine kadar bağış yapıyorduk. şimdi o da bitti, biz de bittik:) her şey kısmetle...

yeşilim bende bayram sabahları senin gibi hüzünlenirim. ailemin hepsi ankarada. birtek ben gurbetteyim. onların neşeli seslerini duydum. bir an kıskandım. ben yine onlarsız bir bayram geçiriyorum. aslında gitmem gerekiyordu. her sene birşey çıkıyor. bir türlü onlarla bir bayram geçirememenin burukluğunu yaşıyorum.

evet canım insan uzak olunca buruk oluyor... ama ailenin iyi haberlerini al o bile yetiyor. Allah eksikliklerini göstermesin....

yesılım ablam cok sevındım beğenmenıze ınan:kedi: ınş o gunlerı görurum
yarın temızlık için gıdıyoruz evımın resımlerını çeker eklerım

böcüğüm merak ve sevinçle fotoları bekleyeceğiz. yarın için kolay gelsin

selam bayramın ikinci gününe ulaşan tüm toppik sakinleri..

leydim canları sağ olsun demekten başka elimizden bişey gelmiyor canım yaa.
hayat işte birileri mutlaka yanımızda olmuyor olamıyor.,hep bir yanımız eksik oluyor malesef.allah sağlık versin yinede,gönüller bir olsun.

kurban kesemediğim üçüinde üzülme herşey nasip işi..bizde kesmediğimiz anlar oldu ,her ne kadar buruk gecsede,olmayınca olmuyor yanii.gönül tabiiki istiyor

daha ben anneme gidemedim,yakın olduğu halde.akşama inşallah diyorum gelen olmassa.
sabahtır yeğenlerim sırayla geldiler.
birazda et vardı onla meşgul oldum ..
off beliimmmm, yaa ben bayramlarda çok yoruluyorum yaa.aman kimse duymasın haa..
istemem yan cebime koy misali,hem istiyorum hem hışmım cıkıyor bayramlarda.kaydirigubbakcemile3
ayy aman şikayet etmeyim boş verin beni.allah tekrarına kavuştursun inşallah..
hepinizi öpem bol booolllll
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

böçümm hadi kolay gelsin bebişim.opuyorumnanaktan

irnam, Allah tekrarını nasip etsin tabi ki...olsun sonra bol vaktin var dinlenirsin tatlım...ama belini o kadar da yorma nolur...

Hepinizi öpüyorum...Şeniz..diğerlerini sormuyoruz çünkü biliyoruz bayram telaşı

irnam yeşilim sızden başka gelen olmamış :1hug:
irnam yorma kendını cok yavaş yavaş olsun iş gercı mesela bende bı işi yarım bırakmayı sevmem yada aman yarına kalsın dıyemem belkı sende ölesındır
bunlar tatlı telaşlar
bızede gelen cok oldu
yarın evıme gıdıyorum kısmetse ınş daha uşağum aramadı
oda hem calısıyo hemde mısafrlerı cok sanırım

yesılım ablam cok öpuyom senı
ırnamm çiçam senıdea.s.

böcüğüm vakit oldukça senin çeyizlere bakıyorum ama link versen de hepsini görsek kızlarla...istanbula gelince buluşur eksik bir şeyini alırım inşallah

hepinize hayırlı bayramlar...Şeniz

böcük gelinliğin çok hoşmuş......beğendim ben ama aynısını yapabilirlerse tabi

ayy çok yoruldum..ya irnam bende senin gibi bayramları seviyorum ama yoruluyorum da,

Kurban kesenlerin kurbanı kabul olsun inşallah....

kesemeyenler seneye inşallah keserler...
bende kurbanla uğraştım....bugün de ufak tefek şeyler kalmıştı onalrı yaptım

sonra mutfağı çamaşır suyuyla çifle pakladım.....ay inanırmısınız bacaklarım ve belim tutulmuş...yürürken çok komik yürüyom....buna da şükür..

irnacığım kıının iyi olmsına çok sevindim....geçen gece sabaha olmadan uyanmıştım
kızın aklıma geldi....gece yatağımda uykulu uykulu kızın için dua etmiştim
şimdi hatırladım senin yazını okuyunca.....

first ladyim üzülme canım....inşallah kesersiniz....biz de her sene kesemiye biliyoruz...

ben de senin gibiyim gurbetteyim...gelen yok....kapıya şeker almaya da gelen olmadı
dediğin gibi....ama annemlerle konuşuyorum..kim geldi..
kardeşlerim nerelere gitti soruyom..annem anlatınca
ben de ordaymışımda gitmişim gibi seviniyorum.....

kurban bayramının ilk günü eşimin arkadaşının evinin yakınında
aldığımız yer de kesildi...sonra eşimin arkadaşı vardı iş yerinden

onların evine gittik...döşemealtında evleri bahçeli..50 yi geçkin tavuk var hindi var
limon ağaçları....benim arayıp bulamadığım yer....ikindin 4 e kadar
orda oturduk annesi sizden tatlı olmasın okadar iyi tatlı bir insan ki

bayıldım....sanki 40 yıldır beni tanıyor gibi sıcak davrandılar...
annesi ile çok güzel sohbetlerimiz oldu bahçede
gözleme falan yaparmış severmisin dedi....o dedim sen
tam adamına soruyon bayılırım irfan getirsin ben sana yaparım dedi..

sana şunu vereyim yiyin bunu vereyim...ne kadar
candan verici bir insan....iyi ki tanımışım dedim......bayramın ilk günü
yanlızlığımızı aldı götür dü teyze.....

yeşilim ablacığım iyi olduğuna sevindim.....
tekrardan herkesin bayramı kutlu olsun....benim çene gene
açıldı....başladım yazmaya......
hadi gözlerinizi fazla ağrıtmayayıma.s.

selam kızlar. bugün bende çok yoruldum. ay bir kavurma yapayım dedim. aman aman ne çok bilenim varmış.kaydirigubbakcemile3 hepsi bana hocalık yaptı. yok öyle olmazmış. vay et yıkanırmış. az salça koyarsam güzel olurmuş. gelin çok bilmişlerim siz yapın diyecek duruma getirdiler beni.
bugün telefon trafiğim yine çok oldu. tabii günlük işlerde yordu. ev kalabalık olunca temizlediğin yer anında batıyor. sonra evde pc kalabalığı. her odada 1 pc. birde onun başında yiyip içiyorlar. eh toplamak yine bana düşüyor. aslında şikayetçi değilim. uzun zamandır evim şenlenmemişti böyle.
böcüğüm en heyecanlı bölüme gelmişşiniz. allah kolaylık versin canım.
irnam canım çok yorma kendini.
yeşilim sağol canım. sözleriniz bana güç veriyor.
destina bu sene çocuklara ne oldu. galiba kaçırılma olaylarından sonra aileler hassaslaştı. hiç çocuk gelmedi. en çok buna hayret ettim. yazık ama bende çocuklar sevinsin diye bolca şekerler almıştım. bayramların amacı çocukları sevindirmekmiş. ama tatsız olaylar olunca çocuklarda tam sevinemiyorlar.
bende sokakta gördüğüm çocuğa şeker vereyim diye düşündüm. fakat sonra ondanda vazgeçtim. bu seferde deli mi bu diyecekler. yahutta niye veriyor gibi yanlış anlaşılırım diye caydım.
duygum yok bu aralar. anneciğiyle araları düzelmiştir inşallah.
hepinizi şimdilik öpüyorum.opuyorumnanaktan

good_morning_032.gif

Tünaydın kızlar

laydim firstüm...ikimiz kalmışız:)

destuş bak gördün mü ne iyi insanlar var hâla....o kadar yorma sen de kendini...diyene bak evde olunca oturduğum yok inan...yorulunca atıyorum kendimi siteye

lady, ben de et almıştım kavurma yaptım. eşime et yasak ucundan aldı, yazık baktı kaldı. o tavuk ve balık ağırlıklı yiyor. ben zaten ne olsa yerim maşallah ....
kavurmayı çok severim. B 12 eksiğim var Her ay iğne oluyorum...çok et yemem gerekirmiş fazla da aramam ama...kavurmayı severim işte o yüzden sık yapıyorum.

bu yıl gerçekten bir çocuk bile kapımızı çalmadı...iyi mi oldu, kötümü bilmiyorum başı boştu hepsi...sorardık "nerde sizin aileleriniz" diye. çok uzakta olduklarını öğrenir, üzülürdük

oğlum, gelin kızım Antalya'dalar onlar geldi... yedik içtik....

başsağlığı ve bayram için gelenler oluyor....

dışarı çıkıp bol bol yürüyoruz, sters atıyoruz.

kızlar havalar harika... dün deniz kıyısına gittik, antalya'ya gelen yerli, yabancı herkes denize giriyordu...onların fotoğrafını çektim paylaşırım sizinle..bizi üzerimizde ceketlerle görünce öyle tuhaf baktılar ki. biz de bu mevsim denize girebildiklerine şaşkın onları izledik ama gerçekten denize girilebilinir bir hava var günlerdir.

hepinizi kucaklıyor öpüyorum

ben geldiiimmm.
bugün eşimin teyzesinin oğlunun düğünü vardı şehir dışında oraya gittik,valla bayrama tek tek gezmeye gerek kalmadı,ne güzel oldu herkezleri gördük bayramlaştıkk..
kayın validem bende yemek yedik çay saatine kadar bi bakayım dedim.

desdinam sağol canısı yaa,uykudan uyanır uyanmaz kızım gelmiş dualar etmişsin.ağzına sağlık allah razı olsun.gönlün ne istiyosa onu versin rabbim.
ayrıca sevebildiğin biriyle gün gecirmene sevindim valla.

leydim,sende yorulmuşsun belli,helede her pc. başında bardak tabak olayı yokmu,benim bitane olduğu halde her bulaşıkta uğrarım yanına acaba bişey varmı diye..
ama güzel oluyo yani başında çay kahve içmek yavv,çocuklara kızmayalım.ben bile neskayfemi içmeye bayılırım..kaydirigubbakcemile3

sormayın hemii yaa tek çocuk bile kapımı acmadı yanii...doldurdum şekerliğimi,öylecene kaldı valla..yazık artık çocukların özgürce şeker toplama olayıda ellerinden alındı yaa
pes diyorum :çok üzgünüm:
ne hevesle topladıklarına bakarlar,güzelden kötüye doğru ayrım yaparlar,sonrasında tadını cıkara cıkara yerlerdii oofff ooffff..her şey tehlikeli olmaya başladı

biri kavurmamı dedii..akannehir bayılırım yeşilim,ahh ahhh bizim sülale eşimin benim olsun,hepsi etoborlar valla.hiiçç sevmeyen yoktur...
helede benim oğlan ,iki gün et yemesin diyor
--anne dişlerim kaşınıyo..
bende biraz micazii şeklinde sen önceki hayatında köpektin..,ee normal oğlum deyim kızdırıyorum .kaydirigubbakcemile3

allah olmayanlarada versin, kimbilir ne sevenler,senede birkez yiyenler vardır..
inşallah bayramlarda bol bol etleri olmuştur :Saruboceq:

demek sende B12 eksikliği var,hapını biliyorumda iğnesi olduğunu bilmiyordum bak..
aman aman bi şekilde al canım unutkanlık olmaz hiç olmassa
et yedikten sonra kesinlikle iki üç saat gecmeden çay kahve içme canısı,
hep yanlış beslenmelerden yediklerimi çay kahve alıp götürüyormuş.
kahvaltıda yediğim peynirleri nere gittiğini anlıyorum ,ama kahvaltıda çaysız olmuyorkii yaa.o yüzdenden bende aşırı kemik erimesi cıktı işte çay almış götürmüş nere götürdüyse

çay dedimde ayy benden çay bekliyorlaarrr.bayaa zaman gecti yapabilirim artık.
de aydin ben kaçtıımm.
hepinize kolay gelsin,rast gitsin işleriniz.

muckk mcuukkk

yeşilim bizim evdekilerde et obur. kızım dışında. oğluşum ve eşim etsiz yemeği yemekten saymıyorlar. kavurma o gün bitti maşallah. oğluş dibini getirmiş. :roflol: eh haklıda canım benim. kocaelinde kendisi. okulu bitti. hala orada. dersanede öğretmenlik yapıyor şimdilik. seneye temelli dönecek kısmetse. çocuğum yorgun oluyor tabii. pratik ne yaparsa onu yiyiyor. aslında çok hamarattır oğluşum. canı istedimi benden ala yemek pişirir. alacak kız yaşadı diyorum.:roflol:
canım B12 eksikliği ciddi bir rahatsızlık. aman dikkat et. bende kırmızı eti çok severim. ama kollestrol yüzünden yasak. balık ve tavuktan başka yememem lazım. ama tavukların eski tadı yok sanki. saman gibi geliyor bana. yerken tad alamıyorum.
misafirlerin varmış. ne mutlu sana.kaydirigubbakcemile5 gelen giden olunca insan mutlu oluyor.
izmirde bugün günlük güneşlikti. çocuklarda güzel havayı fırsat bilip hemen dışarı kaçtılar. evdeki bütün pc.ler bana kaldı.delikafadulden ama benim pc daha kıymetli. zaten çocuklar benim pc.ye heveslenip duruyor. ama kesinlikle vermem. bu bana ait.naniknanik
irnacım zamanında bende çok çay içerdim. emekli ve ev hanımı olunca bu alışkanlığımda bitti. şimdi bitki çayları içiyorum. eşimde çay sevmiyor. çocuklarda babalarına çekmişler. onlar sütkolikler.:jeyyar: galiba çocukluklarından beri bu alışkanlığı verdim. çayı onlardan hep uzak tuttum. bazen iyi yapmışım diyorum.
bugün 2 defa kapım çalındı. çocuklar geldiler. inanın sevindim. yazık ya, şeker verince ne mutlu oluyorlar. bizim zamanımızda büyükler bize mendil verirdi. o mendilleri şimdi bulmak imkansız sanki. kağıt mendiller çıktı mertlik bozuldu diyorum. fakat o mendiller ne kıymetliydi. kaç tane oldu diye sayardık. en güzellerini gezmeye giderken yanımıza alırdık. ah eskiler ah.:sinifsinif:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...05mlar305m305z-sohbet-b246l252m252-11409.html

benı affedın geçmışı okuyamadım :tomato:
evım ve mobılyalarımı ekledım

yesılım ablam lınk verdım bu sefer bak
ya hep ceyıs alıyomya sızı sıkmak ıstemıyorum
sen istanbul a yeterkı gel eksık neyım olmaz ahh ahh keskmm
artık evlı olurumya kendı evımde doya doya ağırlarım sızlerı
sızden dua beklıyorum
ınanın uyku tutmuyo
askım tek baısna onca borcun altına gırdı
ağlıyorum uzuluyorum bıde arada hala bana süprızler edıyo
cnm benım yaa
evımızın anahtarlarından hep 2 tane yaptrmış nazar boncuklu kalplı anahtar almış bana
bıde ıkımıze cok özel bardak ayy resımlerını ondan alınca eklerım
sımdık cok borcumuz olcak suan bıle 5 bın tl mobılya sadece
halı perde buzdolabı tv yok
masada alamadık daha
tv almam belkı ılerde alırz onuda napalım paramız yok
Allahım yardım etsın

böcüğüm siyah koltukların harika. hele o kırmızı yastıklara bayıldım. zevkli kızsın. canım ağız tadıyla oturun. ah canım benim, hepimiz borçla evlendik. yeter ki siz mutlu olun. o borçlar nasılsa ödeniyor. ama şunuda diyeyim sıkıntı çekilerek alınan eşyalar daha kıymetli oluyor. opuyorumnanaktan

bayramın son gününden herkese merhaba...

burda gerçekten çok sıcak hava var bugünde nasılgüneş var...

Yeşilim ablamın dediği gibi...ama genede biz de çıkarken ceketle yada kalın swetlw falan çıkıyoru..
ben de eşime diyorum ne kadar sıcak olsada nasıl denize giriyorlar ya şaşırıyorum

deniz soğuktur çünkü hem hava bir an kapandımı esiveriyor...
ya biz sıcağa alışınca......

evet çocuklar gelmedi first ladym dediğin gibi..neyse gelmişler kapına ne güzel
ama ben olsam bende yollamazdım çocuğumu bu kadar olaydan sonra...

dün oğluma akvaryum balık aldık nasıl sevindi canım benim.....
aslında o kedi istiyor ama evde bakamam zor olur diye almıyorum

first laydim senin kedine baktım çoook tatlı maşşallah oğluma sevdik....

böcük diğer topiğimizde de yazdım okursun canım....
çok güzel herşey güle güle kullan..

canım bizde de çoğu şeyi eşim kendi parasıyla yaptı...evlendik
2sene beyaz eşya tv.taksidi ödedik.....çoğu kişi d öyle evleniyor zaten

ama first laydinin dediği gibi daha tatlı ve daha güzel oluyor kendi
yaptığın eşyalar.....zevki bir başka oluyor
ben hiç pişman değilim iyi ki kendimiz sonradan yapmışız bazı şeyleride
biz de de halıları benim gelinliği eşim aldı kendi çalıştığı parasıyla

bir tek salon vitrin takımım ve oturma odamda ki koltukları eşimin ailesi
yaptı.....yatak odasını mutfağı benim ailem yaptı.....perdeleri de.....
ama beyaz eşyaları salon koltuklarınıda biz yaptık tv yi falan..

keşke imkan olsaymışda herşeyi eşimle ben yapsaymışım...
ben senin gibi düşünmüyorum o konuda...sen de
bunun için ağlama üzüldüğünle kalırsın.

bugünde misafirim geldi ancak girebildim.

ladyim ben çayı bi sabahları içiyorum ,başka zaman içmem ama evdekiiler seviyorlar çayı mecbur yapıyoruumm.arada benim zorumla yeşil çay içiririm adama ama bişey anlamıyor.

böçüümm kısss ne güzel eşyalar onlar öyleee.valla her iki takımınada bayıldıımm.evinde güzelmiş,trıplex sanırım.inşallah ilerde kendi evinde olur hiç belli olmaz ..
güle güle kullan canım.allah kolaylık verir inşallah.ikinizde çalışırsanız altından kalkamayacağınız şey yoktur inan.birde bakmışsınızki herşey ödenmiş.gör bak.
yeterki mutlu,huzurlu olun.sırt sırt verin tatlım yaa.

herkezleri çookk öpüyorum girnleri girmeyenleri tek teeekk..opuyorumnanaktan

Canlarım merhabalar bayramınızı tekrar en içten dileklerimle kutlarım. Of of gurbetlik gerçekten çok zor. Bayramları artık sevmez oldum. Hep uzağız birbirimizden. Hele eski bayramların tadı hiç yok. Bizde kaç senedir kurban kesmiyoruz. Kesenler varsa Allah kabul etsin.Çocuklar ne yazıkki buradada gelmez oldular. Ortam ne kadar kötü oldu hesap edin artık.

Ladyim mendiller gerçekten ne hoştu değilmi. Ben bir ara mendil koleksiyonu yapmıştım Şimdi birkaç tane kaldı:))

Böcüğüm hem gelinliğini hem eşyalarını çok beğendim. Çok şeker bir gelin olacaksın bundan eminim. Evinde çok hoş güle güle sağlıkla,mutlulukla ve huzurla otur canım benim. İnsanın eşyalarını kendi alması kadar zevkli birşey yok galiba. Ben evlendiğimde inanmazsın belki gerçekten hiçbir şeyim yoktu. Sadece yatak odası takımını kayınvalidem yaptırmıştı. Tüm diğer eşyaları çok sonra tamamlayabildik ve hala eksikler oluyor.

Destinam ne hoş bir bayram olmuş senin içinde. Candan bir arkadaşın,bir komşunun olması bile insana yetiyor.

Yeşilim buradada havalar hep güzel geçti. Kayınvalidem ölmeden önce mahallenin en büyüğüydü ve gelenlerimiz çok olurdu. Kayınvalidem öldü şimdi biz en küçük kaldık ve kimse gelmez oldu. Burada böyle antika bir adet var. Büyükler küçüklere gitmiyor.

İrnam ev konusunda bende sorun yaşıyorum küçüklüğünden ziyade eski oluşundan . Çok tamir istiyor ve ekonomik durumlar uygun olmadığı için yaptıramıyoruz ne yazıkki. Gelenler evime değil bana gelsinler diyerek kendimi avutuyorum.

Duygu kızçem anneler ne yapsalar mutlajka bir bildikleri vardır.

Lady34im, Pasaklım,Duygu kızçem , duygusalım, Terliğim, Sarissam sizlerede mutlu bayramlar diliyor ve öpüyorum.

Son düzenleme:

Kızlar selamlar...

Böcüğüm, Allah tamamına erdirsin canım, herşey gönlünüzce olsun .
Hepsi çok güzel. Güle güle kullanın....ev dubleksmiş, ne hoş...
Allah isteyen herkese nasip etsin
Yerleşince yine çeker bizimle paylaşırsan, çok seviniriz...Sana Kahveye geleceğim ınşallah....:)

destuşum, oğluna akvaryum almışsın bayılmıştır. o yaşlarda başlasın hayvan sevgisi

çoğumuz kendi eşyamızı kendimiz yapmışız. gerçekten zorluklar çektik ama kıymetini bildik...ne mutlu..

misafirin arkasından öğlen kemere gittik ...fotolar çektim, dolaştık, yeni otelleri gezdik..inanın iyi ki gitmişiz. havanın güzelliği, berraklığı beni biraz kendime getirdi....
sevdiğim kemere üç yıldır gitmemişim.... özlemişim. doyasıya seyrettim

yeni konularda link verirseniz iyi olur paylaşalım

iyi geceler kendinize iyi bakın ...öptüm sizi

ben geldim........zemuszemus

oh oh bayramda konuşulmuş sohbetler edilmiş....herkesi bayram telaşı sarmış......
etler yenmiş....afıyet olsun...:lepi:

ben kk ya hiç giremedim....telaştan...ne cok yer gezdik bu bayramda......
benım aile hakanın ailesi....havada güzeldi piknige gittik.....
herşey harıkaydı....
tek eksik sizlerdiniz.....şükür kavuştum sizlere......Şeniz
tekrar ellerinizden yanacıklarınızdan öpüyorum koskocaman......opuyorumnanaktan

böcük evini gördüm......huzurlu mutlu evlerin olsun canım.....:Saruboceq:
ikiniz için büyük degilimi biraz.......dublex daire...gerçi bu zamanda ev bulmakta zor......
gönlün yattı......için rahatsa sorun yok canım.......
allahım mutlugunuza mutluluk katsın......
sevgi bıtırcıkları.......:jeyyar:

bu arada kk ya girmek ne kadar sorunlu oldu.....yine sorun var sanırım......kafamçokkarıştı

Back
X