Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

sen diğerler arkadaşları da ( iştahlıları)al bana gel ladym, yiyelim içelim kendimizden geçelim:):)..sonra da neden kilo alıyoruzu arayalım:):)

duygusalcım inşallah geçecektir. doktorun dediğini uygula canım. tabii karaciğeri yormayan gıdalarada dikkat.
izmirde bir sene 5.9 luk bir deprem yaşamıştım. hala onun etkisinden kurtulamadım. izmirde çok sık rastladığımız bir durum. aslında enerji dışa çıkıyor korkmayın diyorlar. fakat gelde korkma. o 5.9 luk aklıma geldikçe korkudan tırsıyorum resmen. buzdolabını hiç unutamıyorum. yanıma kadar gelmişti. ev bir o yana bir bu yana hareket etmişti. allah böyle durumları kimseye yaşatmasın. çok zor.

sen diğerler arkadaşları da ( iştahlıları)al bana gel ladym, yiyelim içelim kendimizden geçelim:):)..sonra da neden kilo alıyoruzu arayalım:):)

:roflol::roflol::roflol: ah ah valla ben perhizi biraz abarttım. kilo bile vermişim. ama doktorum beni bayağı korkuttuydu. hala mutfak kapısına gidip dönüyorum.cokacimcoook kafam iyice bozulmaya başladı. kısır yapacağım galiba. turşuda var. yanına birde patates salatası. öfff tutmayın beni.delikafadulden:roflol:

irnacım bu face olayı herkesi sarmış durumda. benim kızda ekip biçiyor benim köşemde. arkadaşlar bana mail atıyorlar. komşu olalım filan diyorlar. benim haberim yok. kaydirigubbakcemile3 onunla şifrelerimiz aynı olduğu için habire benim profilime giriyor. bir iki kere bu mesajlar gelince öğrendim. ama o oyun beni sarmadı. yine kıza bıraktım o işi. ben gelen videoları izlemeyi ve tabii arkadaşlarla yazışmayı seviyorum. canlı canlı yazışmakta güzel oluyor. sonra hediye gönderiyorum. bu olayda çok hoş. kaydirigubbakcemile5

irnacığım face deki o tarlayla sen
ilgilenmiyonmu demek oğlunmu ilgileniyor:roflol:

bende hediye yolluyup duruyorum valla..

pamukların hep bozuluyor soluyor haberin olsun oğluna de....kaydirigubbakcemile3

face de benimkilerle kızım ilgileniyor destuşum bir gelse öğretse bana ...

nasıl oldunuz, iyimisiniz? bu gün hava bozdu ama güzel özlemişiz..Turistler napacak şimdi otellerde havuza mı girecekler ki:)

face de benimkilerle kızım ilgileniyor destuşum bir gelse öğretse bana ...

nasıl oldunuz, iyimisiniz? bu gün hava bozdu ama güzel özlemişiz..Turistler napacak şimdi otellerde havuza mı girecekler ki:)

iyiyiz iyileştik yeşilim ablam sağol canım

hatta bayramda ladylede face konuştuk sana grip geçmesin diye gelmedim hiç bir yere çıkmadık
her ne kadarda iyi olsakta o zaman tam atlatmamıştık...tedbir olsun diye
kırılmamışsındır inşallah...

ben face çiftliğimden çıkamıyorum çook seviyorum ya hayallerimi süsülüyorum valla....

turistler bence roma hamamına giriyorlardır...yani sıcak kapalı havuza
ha haaa haaaa aman ne güzel oldu ya...ortalık temizlendi

benimde facede çiftliğim var her gün ordayım,kimsede öğretmedi kendim öğrendim,ingilizcede olsa,,balıklarım var,arkadaşlarımın çiftliğine ziyaret ediyom paraları topluyom
he he he ....

aaaa Güneşe bak sen maşallah...havasını attı gitti... ben neden bilmiyorum tembellik galiba kızım yapıyor ya anladım şimdi.....öğrenmek istiyorum ne güzel ama buraya gelemem, valla bi başladım mı sonu gelsin isterim hep...kızım yapsın öğrenene kadar.

iyi olmana sevindim esracım...bayram da hassasiyet göstermişsin ne zaman istersen gel canım...belki faceyi de öğretirsin ne dersin :) ellere günlere karşı :):)

benimde facede çiftliğim var her gün ordayım,kimsede öğretmedi kendim öğrendim,ingilizcede olsa,,balıklarım var,arkadaşlarımın çiftliğine ziyaret ediyom paraları topluyom
he he he ....
:nazar::nazar::nazar:
aaaa Güneşe bak sen maşallah...havasını attı gitti... ben neden bilmiyorum tembellik galiba kızım yapıyor ya anladım şimdi.....öğrenmek istiyorum ne güzel ama buraya gelemem, valla bi başladım mı sonu gelsin isterim hep...kızım yapsın öğrenene kadar.

iyi olmana sevindim esracım...bayram da hassasiyet göstermişsin ne zaman istersen gel canım...belki faceyi de öğretirsin ne dersin :) ellere günlere karşı :):)

inşallah geleceğim birgün yeşilim ablacığım ama sende gel tabi...
ben sana öğretirim ablacığım tabiki sen merak etme
ele güneşe karşı:roflol::roflol:
ayy pardon yanlış yazmışım ele güne karşı diyecektim:))))))))))))):roflol::roflol:hihoyyyt

1001420.jpg

:asigim:
buyrun

ay koptum destuş ya...amma güldüm..ellere güneşe karşı hahahha

az önce güneşle çetleştik aman yemekler yapıyolarmış, bana uğrayıp öpücük bırakıyormuş, benim düzenimi beğenmiş vs.....ay nasıl kötü olduuuuum, utandım hahahaha. bak bi espri yaptı güneş ne konu çıktı

gel beklerim destuşum otururuz, yeriz içeriz tatlışım

yeşiliiiimmm güneş bize ne dimek istedi hemiiii...:roflol: laelaelaelaelae
kısss bize bişeymi demek istedin :jeyyar:,bak yine anlamadım hay allah yaa :dilcikar:

kıss bende ekiyom biciyom ,oğlan bi onu öğretti.bazende çürütüyom.hele zırt pırt önüme acılan pencerelerden hiç hele hiç bişey anlamıyom basıyom herhangi butona,ne oluyo onuda bilmiyoomm.:kedi:bugünde bşey ektim ama valla bilmiyom ne olduğunu:roflol: :roflol:
ayy öğrenmem lazım yoksa çatlarım haa hhaaaaa..

desdişim ,sorma bidenem yaa,kimler neler gönderiyo ama ben zalak gibim
bakıyom nereye basıpda onaylıcam diye..niye türkişce değil yaaa.

uğur böçeemm çiçaaammm düğün kartın bumu canısı.kelebekli,çiçekli güzelmiş.
hayrlısı olsun inşallah.

böcüğüm aynı anda yazmışız geç gördüm...çok şıkmış tatlışım Maşallah herşeyin çok güzel. Allah nazarlardan korusun:Saruboceq::nazar:

irnam deme gari irezil olduk zati :delphin:...öğreniriz elbet..vakit bulursak:teselli:

güneş de okuyunca güler zaten yazdıklarımızakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

bu siteye savaş açan hacleyen zati marka hepimizin msn adreslerimizide

elde etmişler sanırım bana az önce mesaj gelmiş

ürün tanıtımı için ben daha ne kadar zayıflayabilirimki

bende doğal olarak gereksiz içerik olarak işaretledim bir daha mesaj atamaz

[yeşiliiiimmm güneş bize ne dimek istedi hemiiii...
kısss bize bişeymi demek istedin ,bak yine anlamadım hay allah yaa

anlayan anladı canımnaniknanik/U]

:nazar::nazar::nazar:

inşallah geleceğim birgün yeşilim ablacığım ama sende gel tabi...
ben sana öğretirim ablacığım tabiki sen merak etme
ele güneşe karşı:roflol::roflol:
ayy pardon yanlış yazmışım ele güne karşı diyecektim:))))))))))))):roflol::roflol:hihoyyyt

ay çok komik:dilcikar:

böcüküm davetiyen çok güzel olmuş canım. hayırlı olsun.
duygum bugün kulaklarını çınlatıp durdum. yemekleri görünce iştahım kabardı. hiç üşenmeden kalkıp kısır yaptım. uzun zamandır yemiyorduk. sayende evdekiler bayram yaptı. hatta başında baba kız bana az olmuş diye kapışacaklardı.:roflol::roflol: tabii evdeki yemek kaldı. eh yarında yemek yapmam. yemeği yesinler.
ele güne güneşe karşı.:roflol::roflol: kızlar güneşime laf yok. benim arkadaşım herşeye yetişir. çiftliğini gördüm. bayağı geliştirmiş. benim kızla beraber iyi ekip biçiyorlar. :roflol:

Back
X