Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

sarıssa bıguzel gezmışsın yaa ohhh
okullarda bu aralar o grıbın adı yok şaşılacak sey
sanırım onada alıştık:delphin:
hacları kabul olsun darısı benım annemle babama ınş

destış benı öp kokla nan
sevgıye ıhtıyacım varmafoldumben

amin inşallah
darısı gitmek isteyen herkesin başına inşallah...
kayınvalideciğim bana güzel güzel hediyeler almış sağ olsun
gümüş kolye, küpe ve yüzükten oluşan bir set
sonra gümüş üzerine inci dizilmiş bir künye
abiye çanta, yatak örtüsü, sedef tesbih, seccade kaydirigubbakcemile2

aaaaa ben günleride şaşırdım iycene ..vallahi siz demeseniz akşam oldu hala pazarda kalmışım..
ayy ,yoğunluktanmı günleri takip edemez oldum.ama tatilede ihtiyacım var yanii hemde eni konu öyle bi varkii,adeta cemberim daralmış gibiyim.

offf gececek inşallah.bugün küçük eltim çağırdı oğlanı yemeğe aldı tabii bizde gittik kayınvalidemide götürdük
ve biliyormusun yeşilim kaynanamın bir sürü menekşesi var.birini aldım getirdim bugün. evleri onlarında sobalı koyacak yerleri olmadığından dağıtıyo.tesadüfe bak hemde üstü çiçek dolu..
senin menekşeleri görünce şaşırdım birden.
örgülerini güle güle kullan,emeklerine sağlık.
çok sağol canım benim oğlan cumadan cıkacakmış 12 sinde teslimmiş.ayy inş. ağzına sağlık.cümlemizin sağlıcakla gitsin gelsin.
bugün tokatta devriye aracını terörüstler basmış 7 şehit 3 yaralı varmış.nasıl üzüldüm nasıll
allah sabır versin yakınlarına .yine ataeş düştü yine yandı yürekler.
allah kahretsin ,yoketsin hepsinide

desdişim benimde vardı buyücek fanusta ,ama misafirimin çocuğu ekmek vermiş..akşama hepsi meftaydıı..mafoldumben..narin canlılar bunlar.bakımı gercekten zor canım yaa.
üzüldüm ama..

sarissacım hoş geldin.
sende çok yoğun gecirmişsin,bayramını ,hac yocularının hacları kabul olsun inş
darısı isteyenlere olur dilerim.

bugünde duygu yok.

.

hoş buldum ablam inşallah
senin kafan karışmış iyice
gerçi tatillerde günleri bazen ben de karıştırıyorum

hepimiz çok çok çok üzgünüz. burada yasak olmasa neler yazar içimizi dökerdik ama yasak işte..

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/179664-kadinlar-kulubunden-sehitlerimize.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın canlar...
içim kan ağlıyor şehit verdiğimiz çocuklarımız için. canım öyle sıkkın ki bugün anlatamam.
Allah analarına babalarına sabır versin, güç versin.

gunaydin9.gif

dün haberlerde öğrendiğimde tarifsiz içim acıdı. 7 ateş düştü yüreğimize. allah rahmet eylesin.turkbayragi

böcüğüm sayılı gün çabuk geçer canım. tabii sana koşturmak zor geliyordur. kayınvalidenin ameliyatının gecikmesi kötü olmuş. herşeyde bir hayır vardır güzelim.
resimleri merakla bekliyorum.opuyorumnanaktan

sarissa hacılarınızın haçları mubarek olsun. bu arada hediyelerde çok şık olmalı.
irna kızlarıda askere alsalar çok iyi olacak. yemek ayırt etmezler o zaman. allah oğluşunu bir an önce sana kavuştursun. sağ salim gelsin.
destina bende yemekteyiz programını izliyorum. ama o tartışmaları hiç sevmiyorum. fakat yapılan yemeklerden kopya çekmek iyi oluyor.:roflol: nedense ben okul yaşantımda kopya çekmeyi becerememiştim. bari tv den kopya çekeyim.kaydirigubbakcemile5
duygum bugünlerde yok. özledik gelip bir görünse.opuyorumnanaktan
dün bend eşimi soydum. :roflol: kötü anlama çekmeyin aman. parasını çarptım. kendime uzun zamandır ciciler almamıştım. bayramlık bile almamıştım. :mymeka: baktım giydiklerim hoşuma gitmiyor. ucuzlukta var, dayanamadım aldım. allahtan aldıklarımı çok beğendi. bende kendime yılbaşı hediyesi almış oldum. hak ettim yani.hihoyyyt

amelıyatı dr erteledı cnm
grıp olmuş sanrım o yuzden
sonra dedı gelcem 1 tek oğlu cunku sonra olurum artık dedı
görumcemde cok sevınıyo yaa
hayırlısı

bende düğünü kaçırır diye üzülmüştüm. heleki evlatların böyle mutlu günlerinde yanında olamamak anneleri çok üzer. ertelenmesi bir açıdan iyi olmuş. düğünde oynar en azından.kaydirigubbakcemile5

günayydıın,
herkez iyidir inşallah.,dünden buyana beddualar ediyom,inş. o ateşi kendileride yutarlar kısa zamanda.şerefsizler.

ahhh bende gün saymaya başladım,bugün saymasamm üç gün kaldı,cuma gidecekmiş.

sonra girererim yine şimdilik hoşcakalın

ayy fırstladym evt yaa cok ağlıyordu zaten ohh gelcekler sımdık gunlerde gecmez ona
ucaktan korkuyom kızım napem dıo
anne dedım sen bın anlat bana nasıl bişi
bende korkarımda:roflol:

ırnam tez zamanda gıtsın gelsın ınş cnm sağsalım ınş

günaydın herkese...iyi günler
sarissacığım güle güle kullan canım hediyelerini
annemde babamda hacıya gidip geldiklerinde bana çok güzel şeyler getirmişlerdi..

firstladym sende güle güle kullan canım kıyafetlerini
ben de siyah kot alacağım ama ne zaman bir dışarı çıkamadım eve kapandım kaldım yahu:gitme:

böcük herşeyde bir hayır vardır oğlunun düğününü görmek en çok onu doğuran annnesinin hakkı iyi olmuş görsün tabiki

günayydıın,
herkez iyidir inşallah.,dünden buyana beddualar ediyom,inş. o ateşi kendileride yutarlar kısa zamanda.şerefsizler.

ahhh bende gün saymaya başladım,bugün saymasamm üç gün kaldı,cuma gidecekmiş.

sonra girererim yine şimdilik hoşcakalın

irnacığım oğlum gitsin diye seviniyordur
hiç üzülmüyom diyordun...vakit yaklaşınca acısı özlemi çöktü demi
canım öyle oluyor işteopuyorumnanaktan

günaydın şugırlar

sarissa , hac hediyelerini güle güle kullan, oh ne güzel
lady, sen de haketmişsindir ki aldın o cicileri iyi günlerde kullan arkası gelsin inşallah

erkekler öyledir, sorarsan önce itiraz ederler, emrivaki alınca beğenirler:)

böcük az kaldı günler su gibi akıyor...

irnam, hepimiz üzgün ve hınç içindeyiz ama istedikleri bu zaten....yapılanların konuşulması...gündemde kalmak istemeleri...Elbet bir gün görecekler günlerini

kızlar gelmemiş... aman işte annelik böyle merak ediyoruz herkesi...alışkanlık.
hepiniz iyi olunda, iyi haberlerinizi alalım yeter

dışarı çıkıyorum görüşürüz...öpüldünüz

cok açıktım cokk

destış yaa valla cok sevındım ılk defa k valıdemı görcem

yesılım 19 gün kaldıakannehir

ayy fırstladym evt yaa cok ağlıyordu zaten ohh gelcekler sımdık gunlerde gecmez ona
ucaktan korkuyom kızım napem dıo
anne dedım sen bın anlat bana nasıl bişi
bende korkarımda:roflol:

ırnam tez zamanda gıtsın gelsın ınş cnm sağsalım ınş

onun adına çok sevindim güzelim. bir tek oğluşu varmış. onun mürvetini görmek hakkıydı.
ay uçaktan niye korkuyorsunuz ki aslında en güvenli taşıma.ama tabii güvenli bir uçakla. 19 günde bitmek üzere. ev yerleşti mi. ben en çok evi merak ediyorum. dışarı işleri çabuk haloluyor.opuyorumnanaktan

destinam çok teşekkür ederim canım. benimki benim yaşıma göre şeyler işte. daha iyileri sizlerin olsun.
irnam ah benim oğluşumada sıra geliyor. zaman yaklaştıkça senin içinde zor oluyordur. hayırlısıyla teskeresini alıp döner inşallah.
yeşilim aslında eşim devamlı bana git kendine birşeyler al deyip duruyordu. ben aman şu borcumuz bitsin öyle alırım, aman bu borcumuz bitsin öyle alırım deyip hep erteliyordum. daha doğrusu yarın yaş günüm. kendime hediye aldım.:roflol: eşimde ne alayım deyince bende ihtiyacım olanı kendim alayım dedim.:roflol: aslında para onda değil, bende. maaşlarımızıda ben çekiyorum. fakat zevkim için harcamak zor geliyordu. cimride değilim. fakat emeklilerin durumu malum. hesaplı olmak zorundayım. :1hug:opuyorumnanaktan

Lady, yarın doğum günün olduğunu biliyorum facede gördüm...sürpriz yapacaktım olsun yarın kutlaşırız...evet canım zaman hesap zamanı, napalım idare

onun adına çok sevindim güzelim. bir tek oğluşu varmış. onun mürvetini görmek hakkıydı.
ay uçaktan niye korkuyorsunuz ki aslında en güvenli taşıma.ama tabii güvenli bir uçakla. 19 günde bitmek üzere. ev yerleşti mi. ben en çok evi merak ediyorum. dışarı işleri çabuk haloluyor.opuyorumnanaktan

ayy bende cok sevınıyorum k valıdemı gorcemhihoyyyt
korkuyom işte ya ne bılem :gitme:
yok yerlesmedı ablam persembe mobılyalar gelcek
h sonu halılar alıncak
perdeler dıkılıyo
20sınde ceyısım gtcek ancak ozmn
resım eklerım:lepi:

yarın d gunun muhihoyyyt:jeyyar:

Back
X