Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

hee heee bak yine girdim benden kacamassınıııızzz. :jeyyar:

ama çok yoruldum çooookkk.sigara içmek için az bi oturdum.bugün sabahtan başlandı.anam düğün ettim bu kadar yorulmadım beyaaa.
oyyy bacaklarııııımmm.
bu gece 23.00 de el sallıycaz .güle güle gitsin gelsin inş.
ahanda yine ziiiiiiiiiiiillllllllllllllll.

irnam tatlı telaşlar bunlar canım güle güle gitsin inş hayırlı teskerelerrrra.s.
-----------------------------------------haftanız şen olsun güzel güzel gecirin haftanızııııııa.s.

21cid5F006101c77f1c24e36c35c0245f01.gif

günaydın dün gelemedım üzgün bıgun gecırdım
evımızı su bastı
heryer mafoldu
yenı evlere baktık sevmedığım bı evı tutmak zorunda kaldık gecıcıde olsa
o eve gtmek bıle ıstemıyorum:sinifsinif:

kızlar bugün buraya şöyle bir uğradım. fazla duramayacağım. malum izmir buluşmamız var.
hepinizi bol bol öpüyorum.opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
böcüküm hayırdır durup dururken mi su bastı. yoksa musluğu filan mı açık bıraktınız. o kadarda temizlemiştin. ay çok üzüldüm. geçmiş olsun canım. iyiki eşyalar gelmedi.

günaydın dün gelemedım üzgün bıgun gecırdım
evımızı su bastı
heryer mafoldu
yenı evlere baktık sevmedığım bı evı tutmak zorunda kaldık gecıcıde olsa
o eve gtmek bıle ıstemıyorum:sinifsinif:

geçmiş olsun canım
bunda da vardır bir hayır
eşyalrın yerleşsin
evi benimse o zaman seversin

herkese iyi bir hafta sonu diliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tünaydın

Lütfen dini, siyasi fikirlerimizi paylaşmayalım...Yönetimin yasakları var, beni zor durumda bırakmayın...:):)

lady artık fotolarınıza bakarız

böcüğüm bulamadım neler olduğunu...Neden taşınıyorsun o evden, yeni evi neden sevmedin.
az kaldı derken sil baştan mı yapacaksınız? kolay gelsin canımcım

irnam, oğlun gittimi siteye uğramamışsın

yesılım ablam yenı ev bulduk napalım kısmet böyleymış
evın resımlerını sıldım yasaktır belkı dıe
emlakcının reklamı yazıyordu üstünde
bı ara ekler sılerım sızın ıcın olur mu

sarıssa saol cnm ya adres değişıklığı oldu aşkım yanımda olsun yeter

iyi akşamlar kızlaaar.
beş ayda olsa,artık bir asker anasıyım. kaydirigubbakcemile3

dün gece saat 24.00 da mahalllece,akrabalar,arkadaşları eşliğinde yolcu ettik.
ağlatmaya çok uğraştılar ama inadına gülümsedim,hatta otobüse bindi,bir ara askerime herkez ona bakarken bende nannik yaptım.naniknanik.kısa kestim ama kimse görmesin diye.üzüldüm sanmasın deli oğlan.napıyım herkez gibi oda vatani görevini yapacak.
allah ağlatmasın demii.niye boşuna ağlayım.özlücem tabikii.uzakta okudu.aylarca görmesem bile sesini hergün duyardım.şimdi onuda duayamıycam bir müddet.alışkındım,sonra sonra sesini duyma krızlerim başlarsa hiç şaşmam da yanee..
ilk gecesi,napıyodur acaba.kimlerle karşılaşcak.ayy allah iyilerle karşılaştırsın inş.
yaa kızlar şaka maka yavaş yavaş da meraklanmaya başladım bile haa..yatağını yerini benimsicekmi,evinde yemek masasını bile koklayan biri olarak,orda yemek yiyebilecekmii..tuvalete bile giderken hiç erinmeden,tüm kıyafetlerini cıkartırken orda ne yapacak ayy ne yapacak hemi yaaa.çok titizdi çoookkk...
allahım tüm askerlerimizi yüzüne baksın .içinde benimkinide :Saruboceq:
ruhsal,fiziksel,sağsağlim hayırlı teskereler nasip etsin inşalllah..

böçüm üzüldüm canım yaaa.evide sevmiştin.iyiki eşyalar içinde olaraktan olmamış.
neyse bundada vardır bi hayır canım.allah gönlüne göre versin inş.

böcüğüm bak herşeyde bir hayır vardır....üzülme sakın emi kuzum

sakın editleme bi daha mesajlarını, yasak ya ablacım...neyse bilmiyordun şimdi öğrendin:)

Aylar çabuk geçecek, yerini benimseyecek, seni mumla arayacak :) irnam canım, güle güle kavuş ınşallah. Allaha emanet tüm kınalı kuzular..

bakalım kızlar ızmirde buluşacaktı bi gideyim göreyim

merhaba arkadaşlar. nihayet pc başındayım. ama izmir buluşmasına takılıp kaldım. irnam allah kavuştursun. benim oğluşta seninki gibi çok titiz. ama alışacaklar. 5 ay olması çok iyi. göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah. biz onların gurbette olmalarına alışacağız artık.
kızlar ben yine yukarı gidip resimlerimizin eklenmesini bekleyeceğim. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlaaar.
beş ayda olsa,artık bir asker anasıyım. kaydirigubbakcemile3

dün gece saat 24.00 da mahalllece,akrabalar,arkadaşları eşliğinde yolcu ettik.
ağlatmaya çok uğraştılar ama inadına gülümsedim,hatta otobüse bindi,bir ara askerime herkez ona bakarken bende nannik yaptım.naniknanik.kısa kestim ama kimse görmesin diye.üzüldüm sanmasın deli oğlan.napıyım herkez gibi oda vatani görevini yapacak.
allah ağlatmasın demii.niye boşuna ağlayım.özlücem tabikii.uzakta okudu.aylarca görmesem bile sesini hergün duyardım.şimdi onuda duayamıycam bir müddet.alışkındım,sonra sonra sesini duyma krızlerim başlarsa hiç şaşmam da yanee..
ilk gecesi,napıyodur acaba.kimlerle karşılaşcak.ayy allah iyilerle karşılaştırsın inş.
yaa kızlar şaka maka yavaş yavaş da meraklanmaya başladım bile haa..yatağını yerini benimsicekmi,evinde yemek masasını bile koklayan biri olarak,orda yemek yiyebilecekmii..tuvalete bile giderken hiç erinmeden,tüm kıyafetlerini cıkartırken orda ne yapacak ayy ne yapacak hemi yaaa.çok titizdi çoookkk...
allahım tüm askerlerimizi yüzüne baksın .içinde benimkinide :Saruboceq:
ruhsal,fiziksel,sağsağlim hayırlı teskereler nasip etsin inşalllah..

böçüm üzüldüm canım yaaa.evide sevmiştin.iyiki eşyalar içinde olaraktan olmamış.
neyse bundada vardır bi hayır canım.allah gönlüne göre versin inş.

güle güle kavuş ablacığım
serinkanlılığına hayran oldum
geçen yıl bugün ben de eşimi askere yollamıştım
ama o giderken içimden bir şeyler kopmuş gibi olmuştu
günlerce ağladım
hele memleketten yolcu edip onsuz eve gelmek çok koymuştu
annemlerle birlikte gelmiştik ama yapayalnız hissediyordum kendimi
su vanası bozuldu diye bahane edip hıçkıra hıçkıra ağlamıştım
annem yemedi tabii kaydirigubbakcemile3
offf çok şükür o günler geriler de kaldı
Allahım bir daha hiç ayırmasın inşallah...

hemen öğlen olmuş.tünaydın güzeller..opuyorumnanaktan

akşam birliğinden telofon etti oğlum.şok oldum hiç beklemiyordum ilk günden.
adapazarı..kandıra diye biyerde yapacakmış.28 kişi varmış aynı koğuştaa kaydirigubbakcemile3
gülüyorum,çünkü babasının horultusuna kendisi uyanıkken bile tahammül edemezken ,28 kişi kim bilir nasıl uyuyacak.horlayan,sayıklayan,ee bişeyler de yaparlar..:roflol:ayak kokusu felan derken bizimki piskopat olarak gelmese bariii..

laydim, yeşilim, böçüm,sarissa,esmerim,ve tüm arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,
layd,im senin oğlunda hayırlısıyla yapar gelir canım.nasip kim bilir ne zaman asker olacak.

duygu kızceeemm nerelerde yahuuu yine görünmes oldu,pc simi bozuk acep..

çok işim var yine aydin hepinize güzel bir pazar olsun inş. opuyorumnanaktan

haber almana sevindim irnam...valla öyle içten yazmışsın ki çok güzlüm

alışır alışır... şimdi koro halinde dinler koğuşta, sonraları:):)babasının horultusu ona müzik gibi gelir..

Back
X